pascalia Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Για εμάς που βάλαμε πετρέλαιο τον Νοέμβρη υπάρχει ημερομηνία λύξης για το πότε πρέπει να κάνουμε την υποβολή;
daPro Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά ξέρει κανείς για να κάνω την αίτηση πρέπει πρώτα να βάλω πετρέλαιο η δεν παίζει ρόλο?
feniakom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Kαλησπερα σε ολους!Θα χρειαστω κι εγω την βοηθεια οσων γνωριζουν..Καταρχας απο οσο εχω διαβασει σε διαφορα sites μπορεις να κανεις αιτηση και να σου δοθει προκαταβολη για να αγορασεις πετρελαιο πραγμα το οποιο επιθυμω κι εγω.Χωρις να εχω μπει στην εφαρμογη λογικα κανοντας την αρχικη αιτηση δηλωνω ποσα λιτρα θελω να αγορασω και με βασει την ποσοτητα αυτη μπαινουν τα λεφτα.Οποτε αγοραζω το πετρελαιο και μεσω του πρατηριουχου γινεται η ταυτοποιηση των λιτρων.Σωστα τα εχω καταλαβει ή κανω καπου λαθος?Επισης αν θελησω να ξαναγορασω πετρελαιο ξανακανω αιτηση? Βοηθεια σας παρακαλω !!!!!!Ας μου δωσει τα φωτα του οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα