Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, οπως δεν βοηθανε και τα παυσιπονα. Επι κρισης υπαρχει αντιμετωπιση με συνδυασμο φαρμακων, συνηθως κορτιζονη και isoptin. Πολυ χρησιμο ειναι και το καθαρο οξυγονο (100%) την ωρα που ξεκιναει ο πονος. Πολλοι ασχετοι γιατροι δεν γνωριζουν την αθροιστικη κεφαλαλγια και ταλαιπωρουν τον ασθενη με λαθος διαγνωσεις και λαθος θεραπειες. Οσο για τον πονο, οσοι εχουμε ξερουμε γιατι λεγεται ''suicide headaches'' η αθροιστικη κεφαλαλγια.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Eimai 28 xronwn kai pasxw apo authn thn pathisei 13 xronia apo ta 15 o ponos einai anupoforos ftaneis se shmeio na thes  na valeis telos sthn zwh sou akougetai trelo alla einai tosos entonos o ponos pou den ksereis pws na iremiseis an menetai athina exw ena eksereto giatro na sas sisthsw

• Like 1
  • Sad 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 15/9/2018 στις 1:55 ΠΜ, Afroulaful είπε

Eimai 28 xronwn kai pasxw apo authn thn pathisei 13 xronia apo ta 15 o ponos einai anupoforos ftaneis se shmeio na thes  na valeis telos sthn zwh sou akougetai trelo alla einai tosos entonos o ponos pou den ksereis pws na iremiseis an menetai athina exw ena eksereto giatro na sas sisthsw

Ποιος ειναι ο γιατρος?? 

Ποιος ειναι ο γιατρος??

Τι γινεται οταν αυξανουν οι κρισεις μεσα στην ημερα???

Δημοσ.
Στις 17/2/2013 στις 4:37 ΜΜ, Cossutius. είπε

Γιατί συγγενής μου υποφέρει απο αρθρίτιδα, τον χτυπάει καθαρά στον αυχένα και στα χέρια του και του δημιουργεί απίστευτους πονοκεφάλους οι οποίοι περνάνε μόνο με μεσουλιντ.

σε κουβέντα που έκανα με τον ορθοπεδικό μου για τον αυχένα και το κεφάλι ήταν κατηγορηματικός ότι τα θέματα του αυχένα χτυπάνε από κει και κάτω, μπορεί ο πόνος άνετα να φτάσει στα άκρα σου, αλλά για κανένα λόγο στο κεφάλι και απέδωσε τις όποιες ενοχλήσεις του κεφαλιού σε καθαρά θέματα ψυχολογίας

και είχε δίκιο

Δημοσ.
13 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Εντονη γυμναστικη σε ηρεμει και βοηθα να περασουν οι πονοκεφαλοι...

Τι εννοεις εντονη γυμναστικη ??αεροβια??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Marixris είπε

Τι εννοεις εντονη γυμναστικη ??αεροβια??

Ναι κανα 15_20 χλμ σε 8 χλμ/ωρα περιπου 130 παλμους, μερα παρα μερα η 3 ναι 1 οχι...πχ απελευθερωνονται ηρεμιστικες / καταπραυντικες ουσιες στον εγκεφαλο, κοιμασαι καλυτερα, ηρεμεις, ξεαγχωνεσαι, χαλαρωνεις, σε ξεστρεσαρει. Κυκλοφορουν ολα καλυτερα σε ολο το σωμα και λαμβανεις οξυγονο. Μην το ζορισεις πολυ στα γονατα.

Επισης σπινερ στατικο ποδηλατο / ελειπτικο και αν εχεις δυνατοτητα και γουσταρεις κολυμπι / αριστο σπορ/ κλειστη μυτη να μην μπαινει νερο, απο εκει εκπνοη μονο. Εγω κολυμπι δεν κανω λογω ιγμοριτιδας.

Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις, τζαμπα ειναι.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ναι κανα 15_20 χλμ σε 8 χλμ/ωρα περιπου 130 παλμους, μερα παρα μερα η 3 ναι 1 οχι...πχ απελευθερωνονται ηρεμιστικες / καταπραυντικες ουσιες στον εγκεφαλο, κοιμασαι καλυτερα, ηρεμεις, ξεαγχωνεσαι, χαλαρωνεις, σε ξεστρεσαρει. Κυκλοφορουν ολα καλυτερα σε ολο το σωμα και λαμβανεις οξυγονο. Μην το ζορισεις πολυ στα γονατα.

Επισης σπινερ στατικο ποδηλατο / ελειπτικο και αν εχεις δυνατοτητα και γουσταρεις κολυμπι / αριστο σπορ/ κλειστη μυτη να μην μπαινει νερο, απο εκει εκπνοη μονο. Εγω κολυμπι δεν κανω λογω ιγμοριτιδας.

Δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις, τζαμπα ειναι.

Σε ευχαριστω!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/1/2015 στις 2:17 ΜΜ, evlwtos είπε

καλησπέρα,θα ΄ηθελα να συμπληρώσω μετά από 13 χρόνια συμβίωσης με την συγκεκριμένη ασθένεια πως υπάρχουν και φυσικές μέθοδοι αντιμετώπισης του πόνου ,όπως η σεξουαλική δραστηριότητα ή ο διαλογισμός την ώρα των κρίσεων.Μειώνουν δραστικά τον πόνο και την διάρκεια της κρίσης.Δεν είναι λύση ή μονόδρομος η χρήση  ναρκωτικών ουσιών.

Διαλογισμο την ωρα των κρισεων????Με ολο τον σεβασμο,αλλα μηπως συμβιωνεις με καποια αλλη παθηση?

Προσωπικα την ωρα των κρισεων...εκτος του οτι δε μπορω να μεινω σε ενα σημειο σταθερος, μου ερχεται να περασω το κεφαλι μου μεσα απο κανα τοιχο μπας και σταματησει ολο αυτο....το να κανω διαλογισμο μου ακουγεται απλα σουρεαλιστικο το λιγοτερο!

Νομιζω πως τον τελευταιο καιρο χειροτερευει...ειναι πιο δυνατες οι κρισεις,και σχεδον καθημερινες..ειναι φορες που η καθημερινοτητα μου επηρεαζεται απο αυτο ,και καπου στραβωνει το ολο πραγμα...απογοητευση γενικα.

Επεξ/σία από Paco Beats
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι γίνεται βρε παίδες με το θέμα, βρέθηκε καμιά καινούργια θεραπεία (ρωτάω τους πάσχοντες) που δεν την έμαθαν οι γιατροί μας??? 

Μετά από 3 χρόνια αρχίσαμε πάλι ...

Δεν θέλω να αρχίζω κορτιζόνη , πολύ ταλαιπωρία για τους γύρω μου ...

Επεξ/σία από bill987
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...