Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Γεια χαρά σε όλους.Θέλω να βάλω δορυφορικό πιάτο αλλά δεν θέλω να τρυπήσω τον τοίχο για να περάσει το καλώδιο εντός του σπιτιού για 2 λόγους.Κάπου είχα δει μια καλωδιοταινία που χρησιμοποιείται για αυτήν ακριβώς την δουλειά.Αντί για τρύπα στον τοίχο βάζεις αυτήν στο πορτοπαράθυρο,θεωρητικά τουλάχιστον.Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας;Ή υπάρχει άλλος τρόπος να μην τρυπήσω τον τοίχο; Ευχαριστώ!
DrDeath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αν εννοείς Site: αυτό το έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει μια χαρά. "Διπλώνει" πάνω στα σπασίματα της κάσας. Θα το βρεις λογικά σε οποιοδήποτε κατάστημα με δορυφορικά. Εγώ το είχα πάρει από electronet αν θυμάμαι καλά.
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Λειτουργεί κανονικά αλλα θα εχεις μία μικρή απώλεια στο σήμα. Αν δεν εχεις ενισχυτη στην κεραία των τηλεοπτικών σου μπορείς να το περάσεις και με splitter tv-sat απο το υπάρχον καλώδιο!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αν εννοείς Site: http://www.markidis....44997''>αυτό το έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει μια χαρά. "Διπλώνει" πάνω στα σπασίματα της κάσας. Θα το βρεις λογικά σε οποιοδήποτε κατάστημα με δορυφορικά. Εγώ το είχα πάρει από electronet αν θυμάμαι καλά. Κάτι τέτοιο εννοούσα κι εγώ!Το πούλαγε ένας 4 ευρώ αλλά ήταν μεγαλύτερο το πλάτος της ταινίας.Θα την κάνει την δουλειά της σε κουφώματα-πόρτες αλουμινίου;;Έχει μεγάλη φθορά με την πάροδο του χρόνου; Λειτουργεί κανονικά αλλα θα εχεις μία μικρή απώλεια στο σήμα. Αν δεν εχεις ενισχυτη στην κεραία των τηλεοπτικών σου μπορείς να το περάσεις και με splitter tv-sat απο το υπάρχον καλώδιο! Η απώλεια είναι μεγάλη;όσον αφορά για το άλλο,μένω σε πολυκατοικία και είναι κεντρική η κεραία,αν και χρησιμοποιώ εσωτερική κεραία. Συγνώμη που σας ρωτάω τόσα πολλά αλλά είμαι άσχετος με αυτού του είδους τις δουλειές
DrDeath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Σε αλουμινίου το είχα. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το πλάτος... εξάλλου 2 επαφές περνάει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Η απώλεια είναι μεγάλη;όσον αφορά για το άλλο,μένω σε πολυκατοικία και είναι κεντρική η κεραία,αν και χρησιμοποιώ εσωτερική κεραία. Τοτε ξεχνα το θεμα spliter που ανεφερε ο paylidis. Παντως γιατι δεν ακολουθεις την λυση του να βαλεις το πιατο ταρατσα και να κατεβασεις απευθειας καλωδιο απτην ταρατσα στο διαμερισμα σου για το δορυφορικο?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Τοτε ξεχνα το θεμα spliter που ανεφερε ο paylidis. Παντως γιατι δεν ακολουθεις την λυση του να βαλεις το πιατο ταρατσα και να κατεβασεις απευθειας καλωδιο απτην ταρατσα στο διαμερισμα σου για το δορυφορικο? Αυτό θα κάνω αλλά δεν θέλω να τρυπήσω τον τοίχο για να περάσει το καλώδιο από έξω,μέσα στο διαμέρισμα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Αυτό θα κάνω αλλά δεν θέλω να τρυπήσω τον τοίχο για να περάσει το καλώδιο από έξω,μέσα στο διαμέρισμα. Δεν το εθεσα σωστα-σαφως. Εννοω γιατι δεν ακολουθεις την ιδια διαδρομη του καλωδιου της επιγειας τηλεορασης για να φτασεις απο την ταρατσα ως το διαμερισμα. Δηλαδη μεσα απο τις σωληνωσεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν το εθεσα σωστα-σαφως. Εννοω γιατι δεν ακολουθεις την ιδια διαδρομη του καλωδιου της επιγειας τηλεορασης για να φτασεις απο την ταρατσα ως το διαμερισμα. Δηλαδη μεσα απο τις σωληνωσεις. Ααααα!Εννοείς από την ήδη διαδρομή του καλωδίου της τηλεόρασης;δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό.Φοβάμαι μηπως υπάρξει πρόβλημα στις διακλαδώσεις του καλωδίου στα υπόλοιπα διαμερίσματα.Το σκέφτηκα κι εγώ,αλλά μου μοιάζει δύσκολο. Off topic.Ελπίζω να μην έχω πετάξει καμιά κοτσάνα γιατί το πρακτικό μέρος του θέματος δεν το κατέχω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Mπα λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα να το κανεις παρα μονο αν καποιες σωληνωσεις ειναι τοσο στενες ωστε να μην χωραει να περασει το καλωδιο σου (η πλεον υποψηφια για αυτο το προβλημα ειναι αυτη που ξεκινα απο το κεντρικο κουτι διακλαδωσης του οροφου προς το διαμερισμα σου. Αν αυτη χωρα 2ο καλωδιο προχωρα ετσι αφοβα, διοτι αυτες που ενωνουν οροφο με οροφο συνηθως ειναι και αρκετες αλλα και επαρκους διαμετρηματος). Προβλημα δεν δημιουργεις σε αλλα διαμερισματα, αυτο ειναι το μονο βεβαιο. Φυσικα, θα χρειαστεις τεχνικο για αυτη τη δουλεια, αλλα ειναι η σωστοτερη ολων. Σκεψου οτι ενα εξωτερικο καλωδιο ειναι εκτεθιμενο 365 μερες το χρονο σε οτιδηποτε, απο καιρικες συνθηκες εως το να φερει η πολυκατοικια ενα συνεργειο, πχ με σκαλωσιες και να κανουν πατεντες πανω στο καλωδιο σου (aka να το κοψουν ) για να δουλεψουν. Ενω μεσα απτις σωληνωσεις αν το περασεις δεν εχεις να ανησυχεις για τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα