xpapias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γειά χαρά. Ψάχνω για ένα εισιτήριο για Ελλάδα, την περίοδο του Πάσχα των καθολικών. Το θέμα είναι ότι ενώ είναι σχετικά νωρίς (29.3 - 1.4), οι τιμές είναι ήδη στα ύψη (480Ε αντί για 230Ε που είναι υπο φυσιολογικές συνθήκες). Το ερώτημα είναι το εξής: Μπορώ με κάποιο τρόπο να μάθω πόσα οικονομικά εισιτήρια (Economy saver με Swiss) απομένουν για την πτήση; Υπάρχει περίπτωση να πέσουν καθόλου οι τιμές άραγε;
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ειναι νωρίς ακομα για αυτό δε βρίσκεις κατα πασα πιθανοτητα.. περιμενε ως τις γιορτες!
xpapias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 ειναι νωρίς ακομα για αυτό δε βρίσκεις κατα πασα πιθανοτητα.. περιμενε ως τις γιορτες! Πλάκα κάνεις έτσι;!
Chrisxxx Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γενικότερα οι τιμές των εισητηριων ειναι πιο φθηνες περιπου 7-9 βδομάδες πριν την πτήση και κυριολεκτικά την τελευταία μέρα μπορεις να βρεις καποια προσφορα αν εισαι τυχερος. Τωρα επειδη ψαχνεσαι για περιοδο γιορτων το βρισκω αδυνατο να μπορέσεις να βρεις φθηνη πτηση αφου και οι αεροπορικες ξερουν οτι θα εχουν μεγαλη ζητηση εκεινη την περιοδο και οι τιμες βρισκονται στα υψη.
isay Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Γενικότερα οι τιμές των εισητηριων ειναι πιο φθηνες περιπου 7-9 βδομάδες πριν την πτήση και κυριολεκτικά την τελευταία μέρα μπορεις να βρεις καποια προσφορα αν εισαι τυχερος. Τωρα επειδη ψαχνεσαι για περιοδο γιορτων το βρισκω αδυνατο να μπορέσεις να βρεις φθηνη πτηση αφου και οι αεροπορικες ξερουν οτι θα εχουν μεγαλη ζητηση εκεινη την περιοδο και οι τιμες βρισκονται στα υψη. Ετσι ακριβως. Χριστουγεννα, Πασχα, κλπ οι τιμες δεν κατεβαίνουν χαμηλα. Πάντα βεβαια υπαρχουν ευκαιριες αλλα απλως θα ειναι η εξαιρεση στον κανονα. xpapia σκεψου σοβαρα το ενδεχομενο να πας απο αλλη πόλη/κρατος. Μηπως σε συμφέρει οικονομικά να φυγεις απο Γερμανια για Ελλαδα;
xpapias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Ετσι ακριβως. Χριστουγεννα, Πασχα, κλπ οι τιμες δεν κατεβαίνουν χαμηλα. Πάντα βεβαια υπαρχουν ευκαιριες αλλα απλως θα ειναι η εξαιρεση στον κανονα. xpapia σκεψου σοβαρα το ενδεχομενο να πας απο αλλη πόλη/κρατος. Μηπως σε συμφέρει οικονομικά να φυγεις απο Γερμανια για Ελλαδα; Θα μπορούσα να φύγω από Γαλλία, όπου μπορώ να πάω με τρένο. Επίσης θα κοιτάξω πάλι και για πτήσεις με ενδιάμεσο προορισμό αν και οι τιμές δε διαφέρουν πολύ (360-380 αλλά για 5-6 ώρες ταξίδι αντί για 2.40). Απλά μπροστα στην ταλαιπωρία, σκέφτομαι να πληρώσω. Τέλος σκέφτηκα να εξαργυρώσω μίλια. Αλλά φέτος έχω 14 πτήσεις με 5200 μίλια και μου μένουν άλλα 29000 ... Στην επόμενη ζωή μάλλον! Το σίγουρο είναι ότι οι αεροπορικές εταιρείες μας τα μασάνε τρελά.
paylidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Πλάκα κάνεις έτσι;! καθολου πλακα δεν κανω... ειδικα αν εχεις σκοπο να έρθεις με ελληνική αεροπορική αυτό ειναι το marketing που εφαρμόζουν... Οι χαμηλές τιμές προκύπτουν έπειτα απο εποχιακές προσφορές, π.χ. η Aegean τρέχει τώρα (ισως κ να τελειωσε εδω που τα λεμε) προσφορά εσωτερικού με 29€ για πτήσεις έως 31/3. Αν θελήσεις να κλείσεις για 1/4 οι τιμές θα ειναι αρκετά υψηλότερες...
xpapias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα αν κρίνω από τα Χριστούγεννα (είμαστε ~7 βδομάδες πριν) - δεν παίζει! Το απευθείας εισιτήριο έχει 637Ευρώ!
Toufas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εγω με λιγο ψαξιμο παντως βρηκα απευθειας για 25/12 με 13/1 με 250λιρες
xpapias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 εγω με λιγο ψαξιμο παντως βρηκα απευθειας για 25/12 με 13/1 με 250λιρες Δυστυχώς δουλεύω και δεν έχω τόσο μεγάλα περιθώρια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα