xpapias Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω σε τι μέθοδο αποστολής και ποια τράπεζα αναφέρεσαι. Υποψιάζομαι όμως πως έστειλες την εντολή κανονικά από γκισέ, που σου πιάνουν το μπούτι γενναία. Ενδεικτικά, είχα στείλει μια φορά (και τελευταία) λεφτά από γκισέ ΆλφαΜπανκ. Με χρεώσανε 12 ευρώ. Όταν στέλνεις από web-banking, η ίδια ακριβώς δουλειά γίνεται με 0.30. Οχι με e-banking ηταν. Κάποια στιγμή θα βάλω όλη την απόδειξη συναλλαγής (βαριέμαι να σβήνω τα στοιχεία)
interkirilos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Τελικά τα έστειλα με Western Union αν και τσιμπήσανε λίγο στην τιμή. Για 350 ευρώ έδωσα 27 παραπάνω για την αποστολή. Πάντος αυτό που με τρέλανε και τους πήρα τηλέφωνο και τους έκραξα είναι η διαφορά της ισοτιμίας! Στο site της Western Union αλλά και σε άλλα έγκυρα site οικονομικών τα 350 ευρώ μεταφράζονται σε 280 Λίρες.Στην Western Union βγήκαν 268!Αρκετά μεγάλη διαφορά! Κάλεσα το κέντρο εξυπηρέτησης και η κοπέλα που προφανώς δεν ήξερε τι λέει μου είπε πως επειδή τα συναλλάγματα αλλάζουν 3 φορές την ημέρα,η WU ακολουθεί δικιά της ισοτιμία(!). Της εξήγησα πως αρχικά το απότελεσμα των 280 λιρών το βρήκα από το site της WU και όχι κάποιου τρίτου και μου είπε πως ακόμα και τώρα πάει να κάνει μια υποτιθέμενη αποστολή σε Αγγλία στο ποσό των 350 ευρώ και τις έβγαλε πάλι 268 λίρες! Τι να πω,απαράδεκτο.Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη!Δεν μιλάμε για 2-3-5 ευρώ αλλά για 15! Εάν ήξερα εξ αρχής ότι θα βγεί τόσο μεγάλη η διαφορά δεν θα έκανα την συνναλαγή.Γιατί τώρα πρακτικά τα "έξοδα αποστολής" από 27 που είναι ήδη τσιμπιμένα,πήγαν στα 42!
h4ck Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ναι ρε φιλε σε εκλεψαν η western union ειναι για να στελνεις στην αφρικη και οχι στην αγγλια κανε αυτο με το IBAN την αλλη φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα