BritGreek Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το "είναι μια εμπειρία και αυτό" κολλάει παντού. Και το να πιεις οξέα μπαταρίας, εμπειρία είναι αλλά δεν βγήκα να πω "κακώς δεν έχουν πιει όλοι οξέα μπαταρίας". Πάντως ευχαριστώ για τα αρκτικόλεξα Τι σχέση έχει αυτό που λες με τη θητεία; Πιστεύω ότι συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Το να υπηρετήσεις δεν είναι δα και τόσο τραγικό όσο περιγράφουν μερικοί. Η στάση του καθένα μέσα στο στρατό είναι που καθορίζει το πώς του φέρονται οι άλλοι και πώς περνά. Τέλος πάντων, ας μην του χαλάσουμε άλλο το θέμα του φίλου.
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ας μην του το χαλάσουμε ναι, γιατί έχω τελείως διαφορετική άποψη για τον ρόλο του στρατού. Απλά μην προβαίνεις και εσύ σε γενικά πορίσματα για να μην εκτρέπεται το θέμα άσκοπα. /ot 2
pavlinara Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 και τι ακριβώς στερούμαστε όλοι και βλέπουμε ολα αυτά ? εννοείς φαντάρος ? γιατι άσχετος δεν μπορεί να μπει μέσα ναι φαντάρος , τι νομίζεις δεν υπάρχουν περίεργοι;
nicoc89 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) ναι φαντάρος , τι νομίζεις δεν υπάρχουν περίεργοι; κάτι τέτοιο ειναι σχεδόν αδύνατο γιατι έχουμε μόνο μία πόρτα και έχει θαλαμοφύλακα που δεν αφήνει κανέναν να βγει το βράδυ. Εκτός αυτού στα στρατόπεδα πλέον υπάρχουν κάμερες με φωτισμό και θα τον έβλεπαν αν γύριζε εδω και εκεί. Δηλαδή για να είμαι ειλικρινής εκτός απο αυτόν που μίλαγε στον ύπνο του σαν δαιμονισμένος στην συγκεκριμένη φάση και μόνο(καθημερινά είναι ενας κομπλέ τύπος , δεν έχει κάτι περίεργο) όλοι οι άλλοι ειναι τελείως νορμάλ. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2012 από nicoc89
Haldol Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αυτό που καπνίζεις φταίει, δεν είναι καλό. Που βρήκες πράμα ρε αθεόφοβε μεσα στο στρατόπεδο;
sargio01 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Kάθε στρατόπαιδο στην Ελλάδα, έχει και το μυστήριό του για τον άπιαστο τύπο που πετάει πέτρες στις σκοπιές!! Και τι "τον είδα", τι "πήγε απο 'κει", τι "είδα κάτι να φωτάει απο 'κει"... Στο κανδύλι της Νέας Περάμου, μέχρι που μας έβγαζαν ορισμένοι στρατόκαυλοι αρχιφύλακες με πλήρη εξάρτιση και οπλισμό, να βρούμε τον ανώμαλο :lol: (Τα σκέφτομαι τώρα και γελάω, τότε όμως ήταν αβάσταχτο το "καψώνι") Ακόμα δεν μπορώ να λύσω το μυστήριο, του γιατί επιλέχθηκε η Ζ' ΜΑΚ για το άγημα υποδοχής της Μέρκελ
MovingShadow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Διδυμότειχο , στατόπεδο Καπετάν Λάζος , 2010 Είμαι σε περίπολο , σε ένα στρατόπεδο παρα πολύ μεγάλο. Και ενώ ο ένας βάζει υπογραφή στην αποθήκη οπλισμου , ακούω κάτι σουρσίαματα απ'έξω. Παω κοντά στα σύρματα , κάνω νόημα και στον άλλον ότι κάποιος ήτανε εκεί. Αλτ τις ει και τα λοιπά , πετάγετε ένας Αλβανολαθρομετανάστης , και μας λέει : "Πεντιά συγγνωμη , εδώ ήρτα παρω κιβώτια για κότες " Στις 4 η ώρα το πρωί λέμε? Εννοείτε χεστηκαμε , και εννοείτε πως του λέω να βλεπω τα χέρια σου , και κράτα τα ψηλά (πολλά αστυνομικά βλέπω , το ξέρω , αλλα η αδρεναλίνη ήτανε στα ύψη....). Καλώ απο το Raqual τον εποπτη , σκάνε 2 Καναδέζες ,του μιλάνε λίγο , και τον αφήνουνε να φύγει. Ο εποπτης μας δίνει 5 μέρες τιμητική. Βγαίνω στην αναφορά το πρωί , για 5 μερες τιμητική , όλο καμάρι. Με έναν μαγικό τρόπο , οι 5 μέρες γίνανε μία.... Ω ναι , παραπονέθηκαν οι παλιοί , ότι το κωλόψαρο θα πάρει 5 μέρες Τ , ενώ εμείς έχουμε λιώσει στην εμπλοκή.... Και για έναν πολύ παράξενο λόγο πάλι , έγινα και μισητός απο τους παλιούς, τους 309 , απο κείνη την μέρα.... Τελικά ναι , συμβαίνουνε πολλά παράξενα στον στρατό....
sargio01 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Στην προκειμένη περίπτωση, οι παλιοί ήταν όργια και η ζήλια τους περίσσευε , που πάω στοίχημα πως αν έκανες καταδρομική στη σκοπιά τους μπορεί να κατάφερνες να τους πάρεις το όπλο ή ακόμα χειρότερα να τους δέσεις! Θυμήθηκα που ένα βράδυ είχα τρομάξει στη σκοπιά, γιατί άκουγα δίπλα στο αφτί μου μια εκκωφαντική κραυγή!!!! (σαν να σφάζανε κάποιον) :shock: Γυρνούσα απο 'δω, γυρνούσα απο 'κει, πάνω, κάτω και να μην υπάρχει τίποτα!!!!! (αυτό ήταν και που μ' έκανε να τρελαθώ) Τελικά ήταν ένας Μπούφος που δεν τον έβλεπα γιατί ήταν πάνω σ' ένα πυκνό δέντρο (πρώτη φορά στη ζωή μου άκουσα πως κάνει ο Μπούφος...)
JERONIMO888 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ημουν σκοπια στην θηβα πανω στο λοφακι περιτρυγιρισμενο απο κατι βαρελια και στα δεξια τα δεντρα - ενα μικρο δασος- και το παλικαρι ξαφνικα μου λεει -ρε φιλε τι ακουγεται ετσι? =δεν ακουω τιποτα -απο τα δεντρα ερχεται δεν ακους? =οχι ρε μαλακα τι λες- παιρνω τον φακο και ριχνω στα δεντρα μηπως φανει τιποτα.. -καποιος μας παρακολουθει ρε σου λεω τι θα κανουμε?(πραγματικα φοβισμενος) =ρε σου λεω δεν ειναι τιποτα και αν ειναι καποιος οταν βγει θα τον δουμε πολυ πριν ερθει εδω (αποσταση 300 μετρα απο το δασακι) -πω δεν νιωθω καλα ρε.. - ξερναει απο τον φοβο οτι καποιος τον παρακολουθει =ενω νυσταζω και δεν με ενδιαφερει να προσπαθω να τον ηρεμησω αλλα το παιδι εχει πανικοβληθει και παιρνω στον ασυρματο εναν αξιωματικο και οταν ερχεται να μας δει ρωταει τι εγινε και εισαι ασπρος τον αλλον και απανταει ε τιποτα ΞΕΡΝΑΕΙ πανω στο g3 και λιποθυμαει... Τελικα πηγε σε γιατρο κτλπ αλλα δεν του βρηκαν τιποτα φυσικα και κανεις δεν εμαθε εκτος απο μενα οτι το επαθε επειδη φοβηθηκε τοσο πολυ.
kostas_dr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πάλι καλά που δεν στην μπουμπούνισε να λες!
green gordon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Περιεργο-σε ποσα δευτερολεπτα μπορουν 3 σκυλια να διαμελισουν μια αλεπου (ζωντανη). Περιεργο-24 ωρες σερι υπνος χωρις διακοπη για κατουρημα.Σειρα Περιεργο-εναμιση χρονο στρατο να πυροβολεις 10 φορες αλλα να πλενεις ταψια 100. Ανεξηγητο-το αισθημα του να κατσεις στη χεστρα στο σπιτι σου μετα απο 30 μερες χεσιμο σε τουρκικες. 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλα αυτο το αισθημα στην σπιτικη χεστρα, μετα απο 1-2-3 μηνες σερι παραμεθωριο δεν περιγραφεται Οπως κι εκεινο του υπνου στο σπιτι που ξυπνας μονος σου 2, συνηδητοποιεις οτι δεν εχεις νουμερο και απολαμβανεις το γεγονος οτι μπορεις να ξανακοιμηθεις για οσες ωρες θες και που ξαναξυπνας στις 6 μονος σου νομιζοντας οτι εχει εγερτηριο και συνηδητοποιεις και παλι οτι υπαρχει ενα ολοκληρο πρωινο μπροστα σου για να λιωσεις στο κρεβατι. 6
MovingShadow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μετά απο 72 μέρες απόλυτης εμπλοκής στο Διδυμότειχο , απόλυτης όμως , ούτε μια μέρα έξοδο , μόνο κάτι υπηρεσιακά , και κάθε μέρα υπηρεσία φυσικά , παίρνω την πρώτη μου 5ημερη άδεια. Κοιμάμαι απο το Διδυμότειχο μέχρι το αεροδρομιο της Αλεξανδρούπολης , οπου με ξύπνησε ο Γκάτζολας οδηγός. Κοιμάμαι στο σαλονάκι πριν την πτήση , οπου με ξυπνήσανε μπάτσοι. Κοιμάμαι στο ταξί , απο αεροδρόμιο μέχρι Πετρούπολη. Τρώω σπίτι μου , είδα λίγο τους γονείς μου , και πέφτω και κοιμάμαι...... Κοιμάμαι , χωρίς υπερβολή , 3 μέρες και 3 νύχτες , δηλαδή γύρω στις 60-65 ώρες , οπου με ξυπνάει η μάνα μου , γιατί ανυσήχησε.... Δεν σηκώθηκα ούτε για κατούρημα , ναι σοβαρά , δεν υπερβάλλω... Σηκώθηκα , κατούρησα , επι ένα λεπτό έβγαζα , και ένιωθα λιποθυμικές τάσεις.... Τα μάτια μου είχανε 2 τεραστιους μαύρους κύκλους , και το χρώμα μου ήτανε ωχρό , του νεκρού ....!! έφαγα με το ζόρι , και ξανάπεσα για ύπνο για κανα 10ωρο ακόμα.... Αυτή την κατάρρευση , δεν την είχα ξαναπάθει στην ζωή μου !! 3
MovingShadow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τσαμπα πηγε η αδεια δηλαδη... Την τέταρτη μέρα , μπορεσα , με δυσκολία , να παω να δω κάτι φίλους.....ξέρεις τί είναι 72 μέρες , κα΄θε βράδυ υπηρεσία , κάθε βράδυ να κοιμάσαι μόνο 4 ώρες ( στην καλύτερη...)? Ξεκούραση καμία.... Και το φαγητό που τρώγαμε , δεν ήτανε καθόλου (!!!) θρεπτικό , το κρέας έγραφε πάνω 1985 ξέρω γω....αφου για να μπορεί να είναι φαγώσιμο , ο μάγειρας έβαζε έξτρα μπαχαρικά και πιπέρια , μπας και νοστιμέυσει , και τρώγαμε κοκινιστό , με 1 κιλό πιπέρι , Ιούλιο μήνα.....!! Και στην σειρά μου , 311 , ήτανε έτσι σε όλο τον Έβρο... Αφού πήγα στο νοσοκομείο του Διδυμότειχου , για άλλο λόγο , και βλέπω ένα παλικάρι , με μάτια μαυρα , με ωχρό χρώμα , και να μην μπορεί να περπατήσει... Του λεω ρε μεγάλε τι ακριβώς έπαθες? Μου λέει " βαράω κάθε μέρα εκτός απο το 6ωρο προβλεπόμενο , άλλες 6 ώρες μπιφτέκι...και το ένα μου αρχίδι μπήκε μέσα απο την ορθοστασία , δεν μπορούνε να το βγάλουνε , και πάω για εγεχείρηση στην Θεσσαλονίκη" Απο κει να καταλάβεις...... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2012 από MovingShadow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα