arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 το κρέας έγραφε πάνω 1985 ξέρω γω.... Αν είναι έτσι ηρέμησε, το καινούριο σας έδιναν. 1
MovingShadow Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ένα απο τα πιο παράξενα , ομολογουμένως , ήτανε στον Καρέα (482 ΤΔΒ). Στον δρόμο για την σκοπιά όρχου , και βράδυ κιόλας , βρήκανε κάτι παιδιά μια οχιά , και τρέξαμε όλοι , και ένας της έριξε μια πλάκα πάνω της και την έλιωσε. Στο ίδιο στρατόπεδο ( Σακέττα Α') , ήμουνα Α.Μ. Ξαφνικά , 08:30 το πρωί σταματάει μπροστά απο την κεντρική πόρτα μια γυναικα με το αυτοκίνητό της , και βγαίνει απο μέσα , ένας παπάς , και τρεις θεούσες. Η γυναίκα αρχίζει να φωνάζει , ότι πέρασε απο δω η μάνα της πριν μια διο ώρες να πάει σε ένα δίπλα μοναστήρι , και την δάγκωσαν κάτι σκυλιά. Ο παπας μας καταριότανε , και η γυναίκα οριότανε..."Μα ένας φαντάρος , να βοηθήσει κάτι ....δεν ντρεπεστε καθόλου???" Της απαντάω " Κυρία μου , δεν έχουμε αρμοδιότητες ΕΚΤΟΣ στρατοπέδου , η δικαιοδοσία μας σταματά εδώ στην πόρτα...αλλα και πάλι , τί έπρεπε να κάνουνε οι συνάδελφοι , να τα πυροβολήσουνε?" Και μου δίνει την ΘΕΙΚΗ απαντηση..." ΝΑΙ , να τα πυροβολήσουνε !!!!!!!! Δουλειά σας δεν είναι να μας προστατεύετε???? Για αυτό δεν έχετε όπλα? Που ξέρω εγώ αν ήτανε λυσσασμέναααααα!!! Κινδύνευε ένας άνθρωπος , και το αφήσατε έτσι? Φωνάξτε μου τον διοικητή....." Τηλεφωνώ στον στρατοπεδάρχη :" Καλημέρα σας κ.Στρατοπεδάρχα , Στρ(ΔΒ) .... απο την πύλη , είναι μια τρελή έξω απο την πύλη , και ωρίεται , θέλει να μιλήσει στον διοικητή....ΟΚ , ελάτε σας παρακαλω δεν ξέρουμε τί να κάνουμε....Ναι σας περιμένουμε...." Αφού μίλησε με τον Συν/αρχη , τον απείλησε με μύνηση , ο παπάς να ωρείεται , αυτή να ωρείετε , τελος πάντων φύγανε
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Στο τάγμα που έκανα ΛΥΒ έκαναν περίπολο δύο φαντάροι και επειδή ήταν πίσσα σκοτάδι περπατώντας μέσα στη νύχτα ο ένας έπεσε μέσα σε βόθρο που είχε μείνει ανοιχτός. Αφού δεν πνίγηγε στα σκ@τ@ ήταν θαύμα. Φαντάσου να περπατάς με τον συνάδελφο καπνίζοντας να περάσει η μαύρη ώρα και ξαφνικά να ανακαλύψεις ότι εδώ και 2 λεπτά μιλάς μόνος σου. 4
sphinxgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ήμουν σκοπιά σε ένα βουνό στη Χίο 95ΜΕΘ και φυσικά έπαιζαν οι ιστορίες που έκαναν καταδρομικές σε σκοπιές. Έτσι λοιπόν όπως ήμουν μόνος ένα βράδυ στη σκοπιά και φυσικά δεν έβλεπα τίποτα , παρά μόνο μπροστά που ήταν ο προβολέας, άκουγα Θορύβους. χρατσα χρατσα γύρω γύρω, λέω μου την πέσανε. Που να βάλεις σφαίρες στο όπλο αν γίνει τίποτα. Θα βρεις τον μπελά σου για μια αιωνιότητα! Τι να κάνω λοιπόν, παίρνω το ραμπομάχαιρο! Ε λέω πάω και ότι γίνει, αποφασισμένος για όλα! Είχα δει και ταινίες ράμπο , πιτσιρικάς τότε, εύκολα έσκαγε απο τους θάμνους και τους αποκεφάλιζε απο πίσω!!! Γιατί να μην το κάνω και εγώ. Άρχισα να ψαχνω στους θάμνους και στα φυτά εκεί πανω στο βουνό... και ξάφνου... ΝΙΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ, ένας γάτουλας έκοβες βόλτες! ακόμα βρωμάει το σκατό που έγλυψε σώβρακο Τελικά τον άφησα να ζήσει... 5
DaddyCool Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Άντε να πω και εγώ την επαφή μου με το μεταφυσικό... 2005 σε φυλάκιο στον Έβρο. Πρώτη νύχτα που σκάω για 12-2. Μες στην ησυχία κατά τις 1 ακούω κάποιον να βήχει. Ε από κάπου θα ακούστηκε. Μετά από λίγο πάλι βήχας... Τι έγινε ρε πόστη μου... Μας την πέσανε... Παίρνω το g3 με κουμπωμένο γεμιστήρα, φακό και ξεκινάω να πάω αργά προς τα εκεί που άκουσα τον βήχα. Ξαφνικά 2 άτομα μαζί να βήχουνε...!!! Όπως πλησιάζω βλέπω στο μισόφωτο δύο μάτια να γυαλίζουνε και ο βήχας να συνεχίζεται...Αλτ τις ει εγώ...Ησυχία...Βήχας.... Ανάβω τον φακό και παγώνω... Καμιά 100 μάτια να γυαλίζουν μέσα στο σκοτάδι..!! Σύγκρυο...! Με κοιτάνε, τους κοιτάω... Σβήνω φακό ... Ξανανάβω φακό... Ακόμα εκεί τα μάτια και δώσ' του τα γκούχου γκούχου διάσπαρτα.. Ε τελικά μόλις πλησίασα λίγο ακόμα, έτοιμος για όλα, κατάλαβα το υπερφυσικό του πράγματος...!!! Το φυλάκιο συνόρευε με μαντρί και όταν πήγα την ημέρα ούτε που το παρατήρησα!!!! 4
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Άντε να πω και εγώ την επαφή μου με το μεταφυσικό... 2005 σε φυλάκιο στον Έβρο. Πρώτη νύχτα που σκάω για 12-2. Μες στην ησυχία κατά τις 1 ακούω κάποιον να βήχει. Ε από κάπου θα ακούστηκε. Μετά από λίγο πάλι βήχας... Τι έγινε ρε πόστη μου... Μας την πέσανε... Παίρνω το g3 με κουμπωμένο γεμιστήρα, φακό και ξεκινάω να πάω αργά προς τα εκεί που άκουσα τον βήχα. Ξαφνικά 2 άτομα μαζί να βήχουνε...!!! Όπως πλησιάζω βλέπω στο μισόφωτο δύο μάτια να γυαλίζουνε και ο βήχας να συνεχίζεται...Αλτ τις ει εγώ...Ησυχία...Βήχας.... Ανάβω τον φακό και παγώνω... Καμιά 100 μάτια να γυαλίζουν μέσα στο σκοτάδι..!! Σύγκρυο...! Με κοιτάνε, τους κοιτάω... Σβήνω φακό ... Ξανανάβω φακό... Ακόμα εκεί τα μάτια και δώσ' του τα γκούχου γκούχου διάσπαρτα.. Ε τελικά μόλις πλησίασα λίγο ακόμα, έτοιμος για όλα, κατάλαβα το υπερφυσικό του πράγματος...!!! Το φυλάκιο συνόρευε με μαντρί και όταν πήγα την ημέρα ούτε που το παρατήρησα!!!! ρε φιλε σοβαρα τωρα δεν ξεχωριζεις τον βηχα με τα προβατα? 3
lary7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 1) Ξανθη σε ταγμα, πιανω υπηρεσια αρχιφυλακα και εκεινη την ημερα ηταν να απολυθει ο Α...., ΡΠ και ντοπιος ψιλομαφιοζος που δεν πολυγουσταρε εντολες και πειθαρχεια. Αποτελεσμα να εχει μαζεψει 30+Φ και να ειναι σχεδον 1 μηνα μεσα μετα την απολυση της σειρας του. Τελικα ηρθε η μερα ενα πρωινο του δεκεμβρη, κρυο τσουχτερο , σκαει και ο μαφιοζος πατερας του με το μερσεντικο και να πιεζει ποτε θα βγει ο γιος του. Με το που ξεκιναει απο το διοικητηριο αρχιζει να χιονιζει για πρωτη φορα εκεινο τον χειμονα, μεχρι να φτασει στην πυλη εριχνε χαρτοπετσετες! " Επρεπε να χιονισει για να απολυθεις Α...," του λεω "Εσυ εισαι καλο παιδι αλλα μερικους αλλους αμα τους πετυχω εξω δεν θα περασουν καλα" απανταει, μαλλον δεν το επιασε το αστειο. 2)Χτυπαει στο διοικητηριο τηλ στον Δικα απο τον αρχιφυλακα που ηταν και σειρουλα "κυριε Δκτα , το πουλι επεσε, δεν το ριξαμε εμεις, πετουσε χαμηλα κτλ" "Παντε καποιος στην πυλη γιατι ο δοκιμος λεει κατι ασυναρτησιες" φωναζει ο Δικας και πει ο Υποδικας και εγω μαζι του. Με το που φτανουμε βλεπουμε ενα τεραστιο πουλι διπλα στην σκοπια, σαν 8χρονο παιδακι σε μεγεθος. Πετουσε ο ορνεο χαμηλα και επεσε το βλαμενο πανω στα ηλεκτροφορα ακριβως πανω απο την πυλη, κεραυνοβοληθηκε και επεσε 1 μετρο απο τον σκοπο. Ο σκοπος ψιλοχεστηκε αλλα ο Υπδικας "χαρηκε", Μπραβω δοκιμε, ουτε πουλια δεν περνανε απο την πυλη. 3)Θα το βαλω στα παραξενα και μεταφυσικα να λιωνεις το καλοκαιρι μεσα στην μοναδα απο υπηρεσιες-αγγαριες- εκπαιδευση και μερικες μερες να σου φεγγει και να εχεις αυτην την θέα απο το στρατοπεδο Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2012 από lary7 4
linkin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ρε φιλε σοβαρα τωρα δεν ξεχωριζεις τον βηχα με τα προβατα? εχεις ακουσει προβατο να βηχει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Φαντάσου να περπατάς με τον συνάδελφο καπνίζοντας να περάσει η μαύρη ώρα και ξαφνικά να ανακαλύψεις ότι εδώ και 2 λεπτά μιλάς μόνος σου. Φαντάσου να περπατάς με συνάδελφο καπνίζοντας να περάσει η μαύρη ώρα και ξαφνικά να πέφτεις μέσα στον ανοιχτό βόθρο.
DaddyCool Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 ρε φιλε σοβαρα τωρα δεν ξεχωριζεις τον βηχα με τα προβατα? Βασικά εσύ έχεις ακούσει πως κάνει το πρόβατο όταν έρχεται η ώρα να ξαναφάει το μεσημεριανό του;;;
Fazos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Όποιος έχει κάνει θητεία στο 211 Τάγμα Εθνοφυλακής στις Πεταλούδες στην Ρόδο, ξέρει πολλές πολλές ιστορίες. Επειδή και εγώ ήμουν εκεί, απαριθμώ μερικές ιστορίες που είχαν ακουστεί : 1. Στην πύλη, υπήρχε ένας τεράστιος σταυρός, με μια μισοθαμένη σκοπιά, η οποία ήταν η πρώην "επικαλυπτική". Σε μια βραδιά με τρομερή καταιγίδα, η σκοπιά είχε βουλιάξει, καταπίνοντας τον σκοπό που δεν βρέθηκε ποτέ! 2. Μια και το στρατόπεδο ήταν χτισμένο σε ένα παλίο Ιταλικό χωριό, πολλά βράδια εμφανιζόταν στην νότια πύλη μία γριά, η οποία φώναζε "φύγετε από το σπίτι μου", και έμπαινε σε ένα κτίριο που βρισκόταν εκεί, και δεν την έβρισκε κανείς μετά. Για τον λόγο του ότι όλοι χέζονταν να πάνε εκεί, η σκοπιά είχε γίνει διπλοσκοπιά. Αυτό μου έτυχε και εμένα 3. Η εκκλησία που βρισκόταν εκεί είχε το ιερό προς την δύση, και κάθε μα κάθε βράδυ που είχε πανσέληνο, 12-2, εμφανιζόταν ένας τεράσιος τράγος (μια και στην περιοχή έβοσκαν τα πάντα), ο οποίος καθόταν κοιτώντας την είδοσο της εκκλησίας, αδιαφορώντας αν του πετάς πέτρες ή ότιδήποτε άλλο, και μετά έφευγε. Παρά το ότι είχαμε δεκάδες βοσκούς (κανονικά αγρίμια) στο στρατόπεδο, δεν καταφέραμε να τον φάμε καμιά Κυριακή.
Ntinaras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Αν είναι έτσι ηρέμησε, το καινούριο σας έδιναν. στον πορο ειχα δει σφραγιδα 1993
Toxoman_UK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Ένα ωραίο στο 2ο ΚΕΠ Πάρνηθας (στα ραντάρ στη κορυφή τέρμα θεού κ πρίν καεί η Πάρνηθα).Ένα Δεκεμβριάτικο ξημέρωμα που είχα υπηρεσία στο υγειονομικό βγήκα για τσιγάρο σε ένα ώραιο σπότ που είχα σταμπάρει από τη πίσω πλευρά του στρατόπεδο που βλέπεις πιάτο όλη την Αθήνα και στον ορίζοντα ορατή μέχρι και η Εύβοια από την άλλη πλευρά. Σε κάποια φάση αρχίζω να κατηφορίζω κάτι σαν απομονωμένο λοφάκι και βλέπω ένα κατάμαυρο θηρίο να σκάει δίπλα μου.Στην αρχή λέω δε παίζει κανά κολόσκυλο θα είναι.Ήταν σαγήνη ο τυπάς ο λύκος λέμε.Ήταν στα 2-3 μέτρα μου ακίνητος να με κοιτάει,ψωλόκρυο και η αναπνοή μου να κάνει τη κλασική άχνα. Ήταν εξαιρετικά ήρεμος και ως σάικο που είμαι έκανα μερικά βήματα να τον πλησιάσω οπότε αυτός σαν να με γράφει στα αρχίδια του κάνει μια αργή κίνηση και στρίβει.Ο κλασικός μονοκόματος τρόπος με τον οποίο έστριψε τον κορμό του για να φύγει με έκανε να καταλάβω εκείνη τη στιγμή ότι όντως ήταν λύκος.Το πρωί ο σκοπός με ρώτησε αν τον είχα δει και γω και ανακουφίστηκα ότι δεν είμαι ο μόνος τρελός που τον θεώρησε λύκο.Καθίσαμε και ψάξαμε παρέα με αυτόν στο νετ μερικές μέρες μετά και όντως έχουν αναφερθεί θεάσεις λύκων στη Πάρνηθα.Τώρα πως μπήκε στο στρατόπεδο ίδεα δεν έχω.Το βλέμμα του και η κορμοστασιά του ήταν απλά σαγήνη και πολύ μυστηριακά.
nicoc89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 εμένα μου έτυχε το άλλο σχετικά με ζώα. Είχα βρει ενα ήσυχο μέρος να κάτσω να μιλήσω στο τηλέφωνο και όπως είχα κάτσει σε ενα πεζούλι και μίλαγα κατα τις επτά το απόγευμα (σκοτάδια εκεί) νιώθω κάτι στο κάτω μέρος της πλάτης μου. Συνεχίζω να μιλάω και πάλι νιώθω το σκούντημα. Βάζω το χέρι μου πίσω μου να δω τι είναι και πιάνω ενα βατράχι σαν πακέτο απο τσιγάρα μεγάλο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Περίμενα να έχει συνέχεια, "το δώσαμε στον μάγειρα να δούμε πόσο καλά είναι τα βατραχοπόδαρα". 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα