Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nicoc μαυρη σελιδα στην ιστορια σου αυτο το θρεντ. Πρεπει ναναι πολυ αποκαρδιωτικο το να ξεκινας ενα τρολλοθρεντ και να εξελισσεται σε σοβαρο :P Βαλε τα πραγματα σε ταξη γιατι αυτοι οσο πανε το σοβαρευουν κι αλλο :devil:

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα ωραίο στο 2ο ΚΕΠ Πάρνηθας (στα ραντάρ στη κορυφή τέρμα θεού κ πρίν καεί η Πάρνηθα).Ένα Δεκεμβριάτικο ξημέρωμα που είχα υπηρεσία στο υγειονομικό βγήκα για τσιγάρο σε ένα ώραιο σπότ που είχα σταμπάρει από τη πίσω πλευρά του στρατόπεδο που βλέπεις πιάτο όλη την Αθήνα και στον ορίζοντα ορατή μέχρι και η Εύβοια από την άλλη πλευρά.

Σε κάποια φάση αρχίζω να κατηφορίζω κάτι σαν απομονωμένο λοφάκι και βλέπω ένα κατάμαυρο θηρίο να σκάει δίπλα μου.Στην αρχή λέω δε παίζει κανά κολόσκυλο θα είναι.Ήταν σαγήνη ο τυπάς ο λύκος λέμε.Ήταν στα 2-3 μέτρα μου ακίνητος να με κοιτάει,ψωλόκρυο και η αναπνοή μου να κάνει τη κλασική άχνα. Ήταν εξαιρετικά ήρεμος και ως σάικο που είμαι έκανα μερικά βήματα να τον πλησιάσω οπότε αυτός σαν να με γράφει στα αρχίδια του κάνει μια αργή κίνηση και στρίβει.Ο κλασικός μονοκόματος τρόπος με τον οποίο έστριψε τον κορμό του για να φύγει με έκανε να καταλάβω εκείνη τη στιγμή ότι όντως ήταν λύκος.Το πρωί ο σκοπός με ρώτησε αν τον είχα δει και γω και ανακουφίστηκα ότι δεν είμαι ο μόνος τρελός που τον θεώρησε λύκο.Καθίσαμε και ψάξαμε παρέα με αυτόν στο νετ μερικές μέρες μετά και όντως έχουν αναφερθεί θεάσεις λύκων στη Πάρνηθα.Τώρα πως μπήκε στο στρατόπεδο ίδεα δεν έχω.Το βλέμμα του και η κορμοστασιά του ήταν απλά σαγήνη και πολύ μυστηριακά.

Οι λυκοι εξαφανιστηκαν απο το βουνο τη δεκαετια του 50.

• Like 3
Δημοσ.

...ναι αλλά κανένας δεν ξέρει* αν ο τόξ είναι όσο λέει, και αντί για αβαταρ με κοιλιά φέτες στην πραγματικότητα είναι κανένας γεροξεκούτης. :-D

*

εκτός από τον Λούσι που τα ξέρει όλα για όλους

• Like 1
Δημοσ.

Eμείς είχαμε βρεί ότι σποραδικές θεάσεις έχουν αναφερθεί μέχρι το 2007 που κάηκε το βουνό.Τέσπα και οι 2 λύκο τον θεωρήσαμε,εκτός αν πέφτουμε έξω και ήταν λυκόσκυλο γουατέβα,αλλά ποτέ δε πέφτει έξω ο Τόξο.

...ναι αλλά κανένας δεν ξέρει* αν ο τόξ είναι όσο λέει, και αντί για αβαταρ με κοιλιά φέτες στην πραγματικότητα είναι κανένας γεροξεκούτης. :-D

*

εκτός από τον Λούσι που τα ξέρει όλα για όλους

Παιδαράς πρώτος είναι ο Τόξος.Μπορεί να μην είμαι ο απόλυτος κοιλιακός φυσικά,αλλά μοντέλος είμαι στανταράκι κ προφανώς είμαι όσο λέω ffs

Δημοσ.

sexyland.jpg

αυτές δεν έβλεπαν ότι δίπλα εκεί που κάνανε γυμνισμό υπήρχε στρατόπεδο. καριόλες που είναι μερικές..

Και πως γίνεται οι περισσότερες περίεργες ιστορίες εδώ μέσα να έχουν να κάνουν με όρνια που καίγονται, με κομματιασμένες αλεπούδες και γενικά ζώα που έχουν βασανιστικό θάνατο.

Μην είστε τόσο φιλόζωοι θα πάθετε τίποτα.

Και πάνω που είχα αρχίσει να το διασκεδάζω με τις ιστορίες σας διάβασα αυτά όπου δίπλα βάλατε και χαμόγελα και λοιπές χαζές φάτσες και ξενέρωσα την ζωή μου.

Δημοσ.

Φυσικά και δεν ισχύει. Πριν καεί το βουνό 2007 είχα πετύχει αγέλη ενώ ήμουν με τα πόδια, στο σπίτι του παπαδόπουλου βράδυ.

Επιπλέον πέτυχα και 2 λύκους πάλι στο βουνό, πριν 3 μέρες ;)

Δημοσ.

ναι φαντάρος , τι νομίζεις δεν υπάρχουν περίεργοι;

Εγω τους γαμαω τους περιεργους.

Σε καθε περιπτωση, on topic, μου μυριζει μαυρο. Ολο και καποια ατομα απο εκει μεσα θα το πινουν το μαυρακι και προφανως σου ηρθε και εσενα στη μυτη οποτε εχεις και τα αναλογα αποτελεσματα.

Δημοσ.

Εγω τους γαμαω τους περιεργους.

Σε καθε περιπτωση, on topic, μου μυριζει μαυρο. Ολο και καποια ατομα απο εκει μεσα θα το πινουν το μαυρακι και προφανως σου ηρθε και εσενα στη μυτη οποτε εχεις και τα αναλογα αποτελεσματα.

μωρέ αμα έπιναν μαυράκι , όχι εκει μέσα , αλλα και στο νησί γενικότερα θα το είχα καταλάβει , έχω μύτη εγώ :lol:

anyway , γράψτε και άλλα και θα σας κρατάω ενήμερους για τα περίεργα που συμβαίνουν . να πάρω ενα smartphone μόνο πριν φύγω να έχω πρόσβαση στο insomnia 24/7.!

• Like 1
Δημοσ.

να πάρω ενα smartphone μόνο πριν φύγω να έχω πρόσβαση στο insomnia 24/7.!

Ναι, και να εχεις το νου σου μη στο κλεψει το φαντασμα εκεινου του φανταρου που αυτοκτονησε στη σκοπια του στρατοπεδου πριν 32 χρονια και εκτοτε θεωρειται στοιχειωμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, και να εχεις το νου σου μη στο κλεψει το φαντασμα εκεινου του φανταρου που αυτοκτονησε στη σκοπια του στρατοπεδου πριν 32 χρονια και εκτοτε θεωρειται στοιχειωμενο.

σιγά μην ειναι στοιχειωμένο , αυτά ειναι ιστορίες για να τρομάζουν οι φαντάροι ρα :devil:

Δημοσ.

Μιας & αναφέρθηκε το στρατόπεδο του ts:

Κάποιος κωloγυφτος μου έφαγε στο πάρκινγκ το σήμα & το λογότυπο από τη μιτσούμπα μου. Το πήρα χαμπάρι στην έξοδο όταν το'φερα σπίτι. Και ήταν παρκαρισμένο φάτσα σκοπιά πύλης.

Τα υπόλοιπα είναι απόρρητα :ph34r:

Δημοσ.

sexyland.jpg

αυτές δεν έβλεπαν ότι δίπλα εκεί που κάνανε γυμνισμό υπήρχε στρατόπεδο. καριόλες που είναι μερικές..

Χαχα οπως τα ειπες, δεν ηταν στρατοπεδο αλλα χωρος ασκησεων και περνουσε λιγος κοσμος. Στην συγκεκριμενη "ερημικη" παραλια λιαζονταν τα κοριτσια απο το Sexyland(πρωην κουκλακια) και συνηθως φορουσαν κορδονια απο αρβυλα, το πολυ :-) ...... Το βραδυ δε ειχε τσοντα στην παραλια.....

Και πως γίνεται οι περισσότερες περίεργες ιστορίες εδώ μέσα να έχουν να κάνουν με όρνια που καίγονται, με κομματιασμένες αλεπούδες και γενικά ζώα που έχουν βασανιστικό θάνατο.

Μην είστε τόσο φιλόζωοι θα πάθετε τίποτα.

Και πάνω που είχα αρχίσει να το διασκεδάζω με τις ιστορίες σας διάβασα αυτά όπου δίπλα βάλατε και χαμόγελα και λοιπές χαζές φάτσες και ξενέρωσα την ζωή μου.

Που να ακουγες για το οταν η καναδεζα συναντησε τη γατα :X ....Τα περισσοτερα στρατοπεδα ειναι μεσα στην φυση, λογικο η συνυπαρξη με τον ανθρωπο να μην ειναι παντα αρμονικη....Παντως στο στρατο γινεσαι ποιο φιλοζωος (γεματο ζωα ειναι) και γενικα αποκτας επαφη με περιεργα πραγματα πχ. στο λουτρακι ειχαμε αγριους μεγαλους πρασινους παπαγαλους που καθε πρωι σου επαιρναν τα αφτια......

Δημοσ.

Το πιο παράξενο στο 1ο Τ.Π. ΕΛ.ΔΥ.Κ, εκεί που κοιμόμουν ακούω μία φωνή και καθώς ανοίγω τα μάτια μου βλέπω μία μορφή πολύ φωτεινή,τόσο φωτεινή που νόμιζα ότι ήταν άγγελος.

Η φωτεινότητα τελικά ήταν από τα αστέρια του Συνταγματάρχη και η φωνή έλεγε 40 μέρες φ.

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...