pavlinara Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Που να ακουγες για το οταν η καναδεζα συναντησε τη γατα .. άντε ρε δεν ντρέπεσαι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 *όχι περίεργο, αλλά επειδή η Pavlinara θέλει να ακούσει και κάτι νορμάλ με ζώο * Στο κέντρο (Καλαμάτα) Διαβιβάσεων είχαμε έναν σκύλο, τον Στέλιο. Κάτι σαν μασκώτ του στρατοπέδου, όποτε βγαίναμε για βήμα, ερχόταν κι αυτός και στις αναφορές των ΛΕΑ, ερχόταν και στρωνόταν μπροστά μας.. Επίσης σε μια φάση είχε έρθει ένας πρώην στρατιωτικός (?) που πούλαγε διάγορα στρατιωτικά βιβλία (κι έναν οδηγό επιβίωσης των SAS ή κάτι τέτοιο) και μας έλεγε πώς να γλυτώσουμε από αρκούδες, κλπ. Ο Στέλιος μόλις τον είδε, άρχισε να του γαβγίζει κι εκείνος στην αρχή ήταν "Επ! Φύγε!" και μετά πήρε την τσάντα του και την κουνούσε απειλητικά. Τελικά έπρεπε μερικοί να πάρουν τον Στέλιο πιο πέρα γιατί ο survivor μάλλον θα είχε δαγκωματιές πιο μετά. Επίσης στην ορκωμοσία, είχε έρθει πάλι ο Στέλιος και έκανε παρέλαση δίπλα στο άγημα. Ήταν μορφή. Από περίεργα και ανεξήγητα όπως είπα και πριν, δυστυχώς δεν έχω. Πάντως και σε εμένα είχε τύχει να ακούσω τύπο να μιλάει στον ύπνο του, όχι δαιμονισμένη φωνή, απλά ήταν τόσο κουρασμένος που παραμιλούσε! (και είχε και φοβερό καβγά φαίνεται γιατί τα είχε πάρει σε 1-2 φάσεις) Το πρωί φυσικά, ούτε που θυμόταν/είχε καταλάβει ότι μίλαγε στον ύπνο του. 1
lary7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 άντε ρε δεν ντρέπεσαι Συμβαινουν αυτα.... Παντως στα περισσοτερα στρατοπεδα βρισκουν καταφυγιο αδεσποτα που "φιλοζωοι" τα παρατησαν, συνυπαρχουν μαζι με τους φανταρους, τα ταιζουν και κανουμε μαζι και περιπολα (περιπολοσκυλα). Εμενα βεβαια ενα μ@λ@κισμενο με δαγκωσε στην διαρκεια εκπαιδευσης , την αλλη μερα μπηκε σε καναδεζα και απομακρυνθηκε απο την μοναδα. Βεβαια μετα εγινε viral να με δαγκωσουν φανταροι μπας και απονακρυνθουν και αυτοι....Στο λουτρακι δε ειχε σκοτωθει μια σκυλομανα απο οχημα εκτος μοναδα και αναλαβαμε να μεγαλωσουμε τα κουταβια με κινδυνο σοβαρης καμπανας αμα μας επιαναν. 3
sargio01 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Και πάνω που είχα αρχίσει να το διασκεδάζω με τις ιστορίες σας διάβασα αυτά όπου δίπλα βάλατε και χαμόγελα και λοιπές χαζές φάτσες και ξενέρωσα την ζωή μου. Μα οι φατσούλες δείχνουν τον τόνο της φωνής μας Πάντως αν κρίνω απο την ώρα που το πόσταρες, είχες λάβει τα μηνύματα ως τρομακτικές ιστορίες που λέγονται στην παραλία, γύρω απο φωτιά! Εμείς τα παρουσιάζουμε όμως ως ευτράπελα γιατί είμαστε ατρόμητοι
LongTom Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Επίσης σε μια φάση είχε έρθει ένας πρώην στρατιωτικός (?) που πούλαγε διάγορα στρατιωτικά βιβλία (κι έναν οδηγό επιβίωσης των SAS ή κάτι τέτοιο) και μας έλεγε πώς να γλυτώσουμε από αρκούδες, κλπ. Ο Στέλιος μόλις τον είδε, άρχισε να του γαβγίζει κι εκείνος στην αρχή ήταν "Επ! Φύγε!" και μετά πήρε την τσάντα του και την κουνούσε απειλητικά. Τελικά έπρεπε μερικοί να πάρουν τον Στέλιο πιο πέρα γιατί ο survivor μάλλον θα είχε δαγκωματιές πιο μετά. Κλασσική μορφή ο survivor.Είχε και βαν με την πραμάτεια του και σε κάθε κέντρο κάθε ΕΣΣΟ έλεγε τα ίδια. Περί φιλόζωων και μη στα στρατόπεδα: Εμείς πάλι στο Παρανέστι είχαμε έναν άθλιο τύπο με γουρούνια που έδινε μίζα στον Διοικητή να παίρνει τα αποφάγια(και όχι μόνο )από το κέντρο.Αυτός μια φορά κλώτσησε ένα αδέσποτο που πήγε να φάει το καημένο από τα αποφάγια και μόνο που δεν τον δείραμε. Για τον υπόλοιπο καιρό που ήμασταν εκεί δεν ξαναήρθε ο ίδιος. Για πραγματικά περίεργα δεν θυμάμαι τίποτα. Ίσως, εάν μετράει για περίεργο, ότι τα μαχήμια ΕΠΟΠ-Υπαξιωματικοί έβλεπαν κάθε εβδομάδα τους κατασκόπους-UFO με τις φωτογραφίες-άσπρα Ι.Χ. και μας το έλεγαν για να προσέχουμε στις σκοπιές.
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Η θητεία μου μέχρι στιγμής ήταν 1 μέρα και 1 νύχτα. Όμως πρόλαβα να δώ μερικά ανεξήγητα γεγονότα. Το βράδι πριν πάμε για ύπνο ο λοχαγός μας τόνισε οτι οι εγκαταστάσεις του κέντρου είναι άριστες, σύγχρονες, πεντακάθαρες, έχουν απολυμανθεί και απεντομωθεί σχολαστικά και να μην είμαστε βρωμιάρηδες και απρόσεχτοι για να παραμείνουν έτσι. Τον πιστέψαμε όλοι, δεν θα είχε κανένα λόγο να μας πει ψέματα, έτσι; Όμως στη συνέχεια διαπίστωσα οτι: περίεργο 1: η κουβέρτα του κρεβατιού μου έγραφε 1953 (6 χρόνια μετά το Roswell, τυχαίο; δε νομίζω) περίεργο 2: τα σεντόνια είχαν χρώμα καφέ, γεμάτα λίγδες και τρύπες από τσιγάρα (ή από τα λέηζερ των εξωγήινων; ) περίεργο 3: το στρώμα αντί για ίσιο είχε κάνει μια τεράστια κούρμπα (για να προσαρμόζεται στα καμπυλοειδή σώματα των εξωγήινων; ) περίεργο 4: μόλις την έπεσα άρχισαν να κόβουν βόλτες πάνω μου κάτι τεράστιοι κοριοί και τσιμπούρια (εξωγήινοι μεταμφιεσμένοι; ) περίεργο 5: άρχισα να τα πιάνω σε ένα μπουκαλάκι και να τα καίω με τον αναπτήρα (για να αποτρέψω την εισβολή) αλλά μετά από λίγο ήρθε ο ανθύπας (πράκτορας των εξωγήινων; ) και μου είπε να σταματήσω γιατί ταράζω τους νεοσύλλεκτους (συγκάλυψη του γεγονότος; ) περίεργο 6: τα μπάνια ήταν πλημμυρισμένα με βρωμόνερα (εξωγήινοι σε υγρή μορφή; ) Πραγματικά την άλλη μέρα πήρα το αναβολόχαρτο (ή μου το έδωσαν με το ζόρι επειδή ήξερα πολλά; ) και έφυγα σοκαρισμένος, προβληματισμένος και μη ξέροντας τι να πιστέψω. Τελικά βρίσκονται παντού ρε γαμώτο; 6
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Υπερβολές! 9 μήνες δεν ξεδίπλωσα ποτε ουτε την κουβέρτα, ούτε και τα σεντόνια του στρατού. Το καλοκαίρι απλωνα τον υπνόσακο (κάλυπτε και το μαξιλάρι) και το χειμώνα απλα εκλεινα το φερμουαρ. 3
kostas_dr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Η "στέρηση 2 εξόδων" όταν λόγω της υπηρεσίας η έξοδος ήταν κάθε δεκαήμερο+, γιατί ο φάκελος δεν ήταν εντελώς ίδιος με τον υποφάκελο, μετράει σαν ανεξήγητο γεγονός; Ακόμα το θυμάμαι και ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 ΣΕΞ δεν ειδα-ακουσα ουτε 1 φορα στη θητεια μου (οχι μονο σε εμενα αλλα και σε ολες τις υπολοιπες μοναδες), αρα εκ των πραγματων κατατασεται στα ανεξηγητα.. Συνηθως οι καμπανες ηταν ή κρατηση ή Φ. Η ΣΕΞ παντως ειναι μακραν η χειροτερη ποινη αναμεσα στις 3 :/ 1
freedubus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Υπερβολές! 9 μήνες δεν ξεδίπλωσα ποτε ουτε την κουβέρτα, ούτε και τα σεντόνια του στρατού. Το καλοκαίρι απλωνα τον υπνόσακο (κάλυπτε και το μαξιλάρι) και το χειμώνα απλα εκλεινα το φερμουαρ. Εγώ ξάπλωσα κανονικά στα σεντόνια, με τη σωβράκα κιόλας. Σκεπάστηκα και με την κουβέρτα που έγραφε 1953. Άγγιξε το κορμί μου.
green gordon Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μερικες φορες στη χεστρα βλεπαμε τα (εργα)προηγουμενου επισκεπτη και απορουσαμε αν ειναι μπορουν αυτα τα τερατα να προερχονται απο ανθρωπινο εντερο.Μιλαμε για κουραδες-φιδια!!!! Εννοειται οτι αν υπηρχε πορτα σε αυτη τη χεστρα κλειδωνε μεχρι την επομενη επιθεωρηση.
pournaras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 στον πορο ειχα δει σφραγιδα 1993 Εγω πρεπει να τα ειχα σφραγισει αυτα (Πορος, Νοεμβριος '92)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Η "στέρηση 2 εξόδων" όταν λόγω της υπηρεσίας η έξοδος ήταν κάθε δεκαήμερο+, γιατί ο φάκελος δεν ήταν εντελώς ίδιος με τον υποφάκελο, μετράει σαν ανεξήγητο γεγονός; Ακόμα το θυμάμαι και ... Εγω τα είχα ραψει λιγάκι απο μεσα στις άκρες και ηταν συνεχώς ακουνητα και βαλσαμωμένα! και μάλιστα έσπαγα πλακα οταν ο ιδιος άνθρωπος, τις μισές φορες τα έβλεπε οκ και τις αλλες μισές εκανε υποδείξεις για διόρθωση...
Silok Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Μερικες φορες στη χεστρα βλεπαμε τα (εργα)προηγουμενου επισκεπτη και απορουσαμε αν ειναι μπορουν αυτα τα τερατα να προερχονται απο ανθρωπινο εντερο.Μιλαμε για κουραδες-φιδια!!!! Εννοειται οτι αν υπηρχε πορτα σε αυτη τη χεστρα κλειδωνε μεχρι την επομενη επιθεωρηση. Ήταν το πρώτο κύμα της εισβολής των εξωγήινων,σαν μωρά ήταν οι γαμημένες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα