Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα σας,

Με λένε Χρήστο είμαι 21 και μένω στην Αθήνα,έχω μεγαλώσει εδώ και έχω τελειώσει μια σχολή ΕΠΠΑΣ στην ειδικότητα ηλεκτρολόγων εγκαταστάσεων ως βοηθός ηλεκτρολόγου. Ακόμα δεν το έχω εξασκήσει το επάγγελμα και μου λείπει βασική εμπειρία πάνω στην ειδικότητα αυτή,δεν έχω ψάξει δουλεία εδώ γιατί μπαίνω στο στρατό φέτος.Μόλις τελειώσω τον στρατό θα ήθελα να βρω μια δουλεία εδώ στην Ελλάδα αλλά έχω απογοητευτεί από την κατάσταση εδώ πάρα πολύ,σκεφτόμουν την ιδέα να πάω σε άλλη χώρα της Ευρώπης και να προσπαθήσω να καταφέρω κάτι εκεί από το μηδέν αν και ξέρω πόσο δύσκολο θα είναι. Απλά εκεί που κολλάω είναι το χαρτί πού έχω σπουδάσει καθώς δεν είναι πτυχίο Τ.Ε.Ι αλλά ένα πτυχίο επαγγελματικού λυκείου και δεν ξέρω αν έχει ισχύ έξω.Μπορείτε να με βοηθήσετε? να μου πείτε μερικά πράγματα? θα ήθελα να προσπαθήσω σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης με ένα σεβαστό βιοτικό επίπεδο.

Δημοσ.

Μιλάς τη γλώσσα της χώρας προορισμού;

Μιλάς έστω πολύ καλά Αγγλικά;

Έχεις πολύ καλή γνώση του αντικειμένου σου;

Υπάρχουν πολλά γραφεία ευρέσεως εργασίας, δεν ξέρω τις συνθήκες που επικρατούν εκεί πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

τη γλ'ωσσα θα την μάθω,αγγλικά ξέρω πόλυ καλά αλλα όπως είπα είμαι ακόμα σε μικρό επίπεδο γνώσης του αντικειμένου καθώς μου λείπει η πρακτική εμπειρία καθώς μόλις αποφοίτησα

Δημοσ.

Μπορεί να υπάρχουν "interships" αλλά δεν ξέρω κατα πόσο γίνεται από 2/βάθμια. google interships στον τομέα σου. Ακόμη και οι μισθοί "μαθητείας" στο εξωτερικό θα είναι καλύτεροι από τον βασικό στην Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ.

το κακο ειναι οτι πρεπει να κανεις σχολη στη αγγλια αν πας γιατι τα συστηματα εγκαταστασεων εκει ειναι πολυ διαφορετικα, δεν ειναι εκει με καναλια και κουτια. ειμαι στη ιδια φαση με εσενα

Δημοσ.

Απλα σιγουρα πιστευω θα υπαρχει μια διεξοδος και μια ευκαρια! δεν μπορει να εισαι τελειωμενος και το ψαχνω !

21 χρονών εξ ορισμού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είσαι τελειωμένος, εκτός αν αφεθείς εσύ να γίνεις, οπότε μην ανησυχείς από αυτήν την άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...