Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Ultimate (64bit) Μικροεφαρμογές.


xristoM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά. Εχ ένα πρόβλημα με τις μικροεφαρμογές μου. Καμία σχέση με τον μετρητή της CPU, με το ρολόι, με τον καιρό, την παρουσίαση και όλα αυτά. Τι εννοώ μικροεφαρμογές:

Οταν μου έφεραν το λάπτοπ μου (απο Γερμανία) λογικό ήταν να έχει Γερμανικά Windows. Οταν π.χ πατούσα το Fn+δεξί βελάκι μου εμφάνιζε εικονίδιο και μου έδειχνε οτι αυξάνω τον φωτισμό, ή όταν πατούσα το FN+πάνω βελάκι αυξανόταν η ένταση των ηχείων και μου εμφάνιζε ένα παραθυράκι σαν gadget και μου το έδειχνε. Μου εμφάνιζε εικονίδιο οταν έκλεινα το wi-fi, και δεν θυμάμαι τι άλλο. Πάντως μου άρεσε πολύ. Ηξερα τι πατούσα. Αν και δεν με δυσκόλευαν τα Γερμανικά ήθελα να το γυρίσω στα Ελληνικά για πολλούς λόγους. Του έκανα format απο 32 σε 64 bit. Τώρα δεν μου βγάζει κανένα απο αυτά τα εικονίδια που να το παρακαλάω μισή ώρα. Οπως καταλαβαίνετε, δεν θέλω να περάσει το δικό του. Θέλω να τα επαναφέρω. Τώρα οχι μόνο δεν μου εμφανίζει τα εικονίδια, αλλά αργεί π.χ να χαμηλώσει η ένταση (βέβαια αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα των drivers) αλλά αυτό που με απασχολεί εμένα είναι να φτιάξω πάλι τα εικονίδια. Και κάτι άλλο που μου εμφανίστηκε πρόσφατα... Οταν η μπαταρία φτάνει π.χ στο 20% δεν με ειδοποιεί ποτέ, αλλά κλείνει κατευθείαν. Για το οτι κλείνει μπορεί να φταίει η μπαταρία, αλλά γιατί να με ειδοποιεί ? Είναι άδικο :P. Οποιος έχει ιδέα ας με βοηθήσει παίδες. Ευχαριστώ !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με φώναξε κανείς;

Λοιπόν για τις λειτουργίες από τα κουμπιά που πατάς θα κατεβάσεις τον οδηγό που τα ενεργοποιεί. Δεν αναφέρεις ποιο είναι οπότε αφού εντοπίσεις το μοντέλο (αναγράφεται στη κάτω μεριά αν δε το γνωρίζεις ήδη) θα πας στη σελίδα του κατασκευαστή & θα κατεβάσεις τους drivers για w7. Περνάς αυτόν τον κατάλληλο, και όποιον άλλο σου λείπει & θα δουλεύουν όπως πριν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελα δικέ μου. Ωπα σιγά σιγά. Εχουμε και μια ηλικία :P. Που θα βρω τον οδηγό αυτό ? Που θα μάθω πως λέγεται. Το λάπτοπ μου είναι acer aspire 5253. Στην acer δεν βρήκα κάτι ! Μόνο ενα http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=3473 που λέγεται LaunchManager Application !

 

Βασικά ναι, αυτό είναι. Το είχα δει τόσο καιρό και δεν είχα κάνει τον κόπο να δω τι είναι. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ. Τα βγάζει όλα εκτός απο του φωτισμού !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Driver = οδηγός

http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=3473

Εδώ είσαι. Στη καρτέλα applications είναι & αυτό που λες. Το launchmanager. Το ePower management ίσως είναι αυτό που έβλεπες για τη μπαταρία, εναλλακτικά ενεργοποιείς την ειδοποίηση των windows.

 

Όσο για το...

 

Με φώναξε κανείς;

αναφέρεται στο...

[...]

Είναι άδικο :P.

:-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχα δόξα το Θεο ξέρω πολύ καλά Αγγλικά ! Αααα τώρα το 'πιασα. Θα το κάνω και αυτό για την μπαταρία. Την εχω ενεργοποιήσει την ειδοποίηση των Windows. Θα δοκιμάσω και μ 'αυτό που λες. Σε ευχαριστώ πολύ again n again !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχω ακριβώς το ίδο θέμα στο λάπτοπ μου ( turbo -x ) με widnows 7 64bit.

Όταν το είχα παραλάβει κατά την εγκατάσταση που έκανα στο σπίτι κάτι πήγε στραβά και έτσι αναγκάστηκα να το πάω πίσω την ίδια κιόλας μέρα και να τους ζητήσω να γίνει format. Όταν το παρέλαβα το μεσημέρι τα εικονίδια αυτά που περιγράφει και ο φίλος πιο πάνω, είχανε εξαφανιστεί. Αυξομείωση έντασης, σίγαση κ.λ.π. λειτουργίες του συνδυασμού Fn και F1, F2,.........F12

Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...