Προς το περιεχόμενο

Ms office starter


panosem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας. εχω εδω και κοντα 6 μηνες το λαπτοπ που αγορασα, και ειχε τα win 7 64bit Home Premium σαν λογισμικο, και τα Ms office 2010 starter.

Τον τελευταιο σχεδον μηνα, οταν ανοιγα το word που το χρησιμοποιω καθημερινα λογω σχολης, επρεπε να παταω κατι κουμπια, και αν θελω αναβαθμιση αν θυμαμαι καλα.

Καθησα σημερα και λεω μηπως βρω κανενα activate key. βρισκω ενα προγραμματακι office activator, και πατησα να κανει activate, αλλα απο τοτε, νεκρα...ουτε καν ανοιγει το word.

Αλλες φορες αφου προσπαθει να ακνει κατι εγκαταστασεις, ανοιγει μετα απο πολυ ωρα και γραφει, οτι υπαρχει προβημα με την αδεια χρησης.

Εγω πως μπορω να διορθωσω αυτο το προβλημα που αντιμετοπιζω? προσπαθησα να τα απεγκαταστησω και αν εβρισκα απ την Ms να εβαζα μια trial εκδοση αλλα αφου δε μπορω να τα απεγκαταστησω δεν ξερω τι να κανω.

Για πειτε μου καμια λυση. Να αναφερω πως ειμαι φοιτητης και απ οτι εχω ακουσει, η microsoft δινει ορισμενα προγραμματα σε φοιτητες, γνωριζει κανεις κατι σχετικο μ αυτο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν στο πρώτο σκέλος:

Για το πως να φτιάξεις το office 2012 δεν ξέρω, αλλά μπορείς είτε να κατεβάσεις το office 2013 που προς το παρόν είναι δωρεάν είτε να βάλεις κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα (LibreOffice, OpenOffice)

 

Η Microsoft δίνει προγράμματα σε φοιτητές, όπως windows 8/7/xp, visual studio αλλά το office δεν συμπεριλαμβάνεται. Το αν δικαιούσαι ή όχι εξαρτάται απ τη τμήμα που σπουδάζεις. Και καλό θα είναι να ρωτήσεις στη γραμματεία της σχολής σου για να σου δώσουν και κωδικούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Μια λυση που μου προτεινε ο benign ειναι να παω το συστημα σε προηγουμενη μερα, που ουτε καν το σκεφτηκα... Α ρε γατονι benign... απο κει και περα, θα ψαξω για το τι δικαιουμαστε.. πολυ λασκα τα αφησαμε ολα.

 

Εν τελει το γυρισα σε προηγουμενη μερα, αλλα τιποτα. ολα γυρισαν πισω, πλην των office...τετοια μνημη ποια...

Προσπαθω να κατεβασω μια τριαλ εκδοση απ το σαιτ της microsoft.ειδωμεν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου ειπε ενας φιλος οτι τα office τα 10, τα εχουν πολυ μπλεγμενα με τα windows,και δε σ αφηνει επιτηδες να τα κανεις απεγκατασταση, ωστε να μην βαλεις αλλα σπασμενα..

Ωραια και γω αν δε θελω καθολου τα office της microsoft πως θα μπορεσω να τα απεγκαταστησω για να εχω μονο πχ. τα open office,

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασε να το βγαλεις με το fixit #50450 που λεει εδω στο βημα 3

http://support.microsoft.com/kb/290301#Method3

 

Μετα κατεβασε το ολο απο τα λινκ εδω και ξαναβαλτο

http://www.insomnia.gr/topic/427692-δωρεάν-για-όλους-το-microsoft-office-2010-starter-edition/page__st__75#entry4682573

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...