Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 οι περισσότεροι ομοφοβικοί που έχω γνωρίσει ήταν γκει οι ίδιοι (όχι κρυφοί). . Εδώ έχεις ένα καλό point.Εσωτερικευμένη ομοφοβία λέγεται στη προκειμένη.Υποθέτω πως ναι ειδικά σε κοινωνικά περιβάλλοντα που η ομοφοβία είναι εξαιρετικά διαδεδομένη αυτή βρίσκει πιο εύκολα θύματα και εμάς τους ίδιους.Η πραγματικότητα είναι πως τόσο και γω όσο και μια μεγάλη μερίδα ειδικά των νεαρών γκέι ανδρών έχουμε βιώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αυτή την εσωτερικευμένη ομοφοβία ή οποία όμως στη συντριπτική πλειοψηφία όταν επιμένει τείνει να έχει εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις για την υγιή ψυχοκοινωνική προσαρμογή αυτών των ανθρώπων. Το παρήγορο είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των γκέι ανδρών καταφέρνει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να μετουσιώσει θετικά το σεξουαλικό του προσανατολισμό και καθώς μεγαλώνει αναπτύσει τους απαραίτητους μηχανισμούς ώστε να απαλλαχθεί από την εσωτερικευμένη ομοφοβία και μαθαίνει επιτυχώς να διαχειρίζεται τη γενικότερη ομοφοβία που υπάρχει εκεί έξω
pournaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μα κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ προκαλούν, αυτό σου λέω. Απλώς τους φαίνεται και δεν το κρύβουν. Και σε ρώτησα πριν αν το πρόβλημα είναι το ίδιο και με τους στρέιτ που τους δεν κρύβουν ότι είναι στρέιτ και το φωνάζουν αλλά απάντηση δεν πήρα. Εκτός αν η απάντηση είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι Λόντον που τα καλύπτει όλα! Κατσε ρε συ, θες να πεις οτι τα προτυπα που προβαλλει η τιβι δεν προκαλουν, απλα δεν το κρυβουν; Τι ακριβως δηλαδη ειναι αυτο που δεν κρυβει ενας γκειθ στην τιβι (τι δειχνει; ) και τι ακριβως δειχνει ενας στρειτ αντιστοιχα;
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eb-JZSyhWSc http://www.youtube.com/watch?v=3NAUgCm-3Tc 1
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εννοείται, είμαι ταγμένος υπηρέτης της αλήθειας. ΣΤΑΜΑΤΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ontopic, ψωμιά πολλά δεν έχει, αλλά η κουβέντα όσο είναι αξιοπρεπής, ξερωγώ, γιατί να καταδικαστεί σε συνάρτηση με τη δική μου βαρεμάρα [σήμερα που νοιώθω καλούλης];
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ΣΤΑΜΑΤΑ, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ontopic, ψωμιά πολλά δεν έχει, αλλά η κουβέντα όσο είναι αξιοπρεπής, ξερωγώ, γιατί να καταδικαστεί σε συνάρτηση με τη δική μου βαρεμάρα [σήμερα που νοιώθω καλούλης]; Μόνο το ροζ συννεφάκι σου λείπει...;ρ
katergaris79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Κατσε ρε συ, θες να πεις οτι τα προτυπα που προβαλλει η τιβι δεν προκαλουν, απλα δεν το κρυβουν; Τι ακριβως δηλαδη ειναι αυτο που δεν κρυβει ενας γκειθ στην τιβι (τι δειχνει; ) και τι ακριβως δειχνει ενας στρειτ αντιστοιχα; Όταν ένας άντρας δεν έχει τη βαριά μπρουτάλ φωνή ή όταν οι ενδυματολογικές επιλογές κάποιου είναι αρκετά πιο εξτρίμ από του μέσου έλληνα και γενικότερα όταν το στυλ είναι τέτοιο που παραπέμπει σε gay εικόνα και δεν το κρύβει, αυτό δε σημαίνει αυτομάτως ότι προκαλεί. Απλώς αυτό είναι και δεν προσπαθεί να το αλλάξει ώστε να παρουσιαστεί ως κάτι άλλο. Ένας στρειτ διάσημος μπορεί να κάνει δηλώσεις ότι έχει πάει με 200 γυναίκες χωρίς να προκαλεί. Η Πετρούλα μπορεί να βγαίνει ημίγυμνη και να σαλιαρίζει στην κάμερα χωρίς να προκαλεί. Η Μελέτη (ξέρω γω) μπορεί να τρίβει φόρα παρτίδα τα βυζιά της χωρίς να προκαλεί. Ένα στρέιτ ζευγάρι μπορεί να βγάζει τα μάτια του στην πράιμ τάιμ χωρίς να προκαλεί. Αυτό εννοώ. Αν μας ενοχλεί και θεωρούμε πρόκληση το σπάσιμο της φωνής ενός gay άντρα (που δεν το κάνει επίτηδες), γιατί δεν προκαλεί αντίστοιχα το βρακί της στρέιτ Μενεγάκη που το βλέπουμε καθημερινά και το κάνει κι επίτηδες!?
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VWo8ia0rbXE http://www.youtube.com/watch?v=lrJxqvalFxM
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Eδώ καταθέτουμε απόψεις για την ομοφοβία στην Ελλάδα και διεθνώς.Τι σήμαινει,πως εκφράζεται,τι διαστάσεις έχει και πως επηρρεάζει τους LGBT .Σοβαρή συζήτηση κ όχι τρολιές. A,κ μην ακούσω ότι υπάρχει άναλογο θέμα.Έψαξα,δεν υπάρχει (ξεκλείδωτο τουλάχιστον) κ ναι θέλει ξεχωριστό και αναλυτικό τόπικ.Επιβεβλημένο εχω βαρεθει να βλεπω θεματα αναλογου περιοχομενου να φυτρωνουν σαν μανιταρια εδω μεσα και παντα ξεκινουν απο εσενα. Ηρεμισε δεν ειναι οι ομοφυλοφιλοι το κεντρο του κοσμου ουτε το μείζων προβλημα του καιρου μας. 8
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ε καλα τον Τοξοβολο αυτο τον καιει. Εδω αλλοι δεν εχουν να φανε και εμεις ανταλασσουμε γκουρμε συνταγες. Απο την αλλη χωρις την βοηθεια των διαφορων τρολ, θα γινοταν μια πιο σοβαρη κουβεντα για λιγες σελιδες και το θεμα θα εκανε τον κυκλο του. Μερικοι ομως γουσταρουν να χαλιουνται. 3
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 εχω βαρεθει να βλεπω θεματα αναλογου περιοχομενου να φυτρωνουν σαν μανιταρια εδω μεσα και παντα ξεκινουν απο εσενα. Ηρεμισε δεν ειναι οι ομοφυλοφιλοι το κεντρο του κοσμου ουτε το μείζων προβλημα του καιρου μας. Δε πειράζει φιλενάδα,θα το ξεπεράσεις.Τώρα πες καμιά άποψη για το θέμα και spare me τη διάλεξη,αλλιώς αν βαριέσαι στρίβεις,εδώ η πόρτα
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εδω αλλοι δεν εχουν να φανε και εμεις ανταλασσουμε γκουρμε συνταγες. Πάλι και εδώ σε αυτό το τόπικ ρε μαν το αθάνατο επιχείρημα ''το Ελλάντα δεν έχει ψωμί να φάει και μεις ασχολούμαστε με τους γκέι''?.Να αρχίσω τα μαζικά copy paste από το άλλο τόπικ για τους λόγους που ειδικά σε περιόδους που κοντεύετε να φτάσετε σε ανθρωπιστική κρίση θα πρέπει να είμαστε αρωγοί στα πιο αδύναμα γκρουπ που εκτός των επιπτώσεων της κρίσης βιώνουν κ απο πάνω και την αφόρητη ομοφοβία καθιστώντας τους ακόμα πιο αδύναμους?
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ξαναδιαβασε προσεκτικα το post μου, και δες σε ποιο post απευθυνεται. Μην με κανεις να ξενερωσω που πηγα να σε υπερασπιστω.
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Θενξ για την υπεράσπιση,αλλά το επιχείρημα ήταν λάθος ρε μαν.Γι αυτό απομόνωσα μόνο το συγκεκριμένο σημείο,να προλάβω τις ακυροσύνες περί του ότι δεν έχετε να φάτε κοκ
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ontopic, ψωμιά πολλά δεν έχει, Πες για τότε... στο Μιλάνο... που σε πλησίασε ένας... που σου είχε πει... ότι αν του κάτσεις θα σου δώσει την αφίσα που έχεις πάνω απο το γραφείο... Θυμάσαι πόσο είχες φοβηθεί? Και σου λεγα εγώ ''τι φοβάσαι ρε χαζούλη''... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις