Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν ένας gay δεν γουστάρει να κάνει παρέα με έναν straight είναι όλα μια χαρά. Αν ένας straight δεν κουνάει την αχλαδιά είναι ομοφοβικός, ρατσιστής κτλ :P

Το να εισαι straight και να μην σε ενδιαφερει τι ειναι ο αλλος υπαρχει σαν περιπτωση? Εκτος αν πρεπει να κανω παρεα μονο με ατομα που τους αρεσει να πιτσιλανε κοπελες μεσα στο αριστερο ρουθουνι ή στις βλεφαριδες του δεξιου ματιου οπως κανω και εγω.

Δημοσ.

Στην Ελλαδα υπαρχει ομοφυλολαγνια ...μπορεις να το δεις στον καλλιτεχνικο χωρο στον δημοσιογραφικο στον αθλητισμο ...και σε αλλους τομεις . Μονοι τους δημιουργουν θορυβο ωστε να καλυψουν το κομπλεξ τους και να νιωσουν ισα μελη. Φυσικα και ειναι ισα μελη ...αλλα μεχρι καποιο σημειο . Ενα παιδακι δεν γινεται να εχει μητερα εναν αντρα . Ενας αντρας δεν γινεται να γεννησει .Μια μητερα δεν μπορει να ειναι πατερας. Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας γενικως .

Δημοσ.

Στην Ελλαδα υπαρχει ομοφυλολαγνια ...μπορεις να το δεις στον καλλιτεχνικο χωρο στον δημοσιογραφικο στον αθλητισμο ...και σε αλλους τομεις . Μονοι τους δημιουργουν θορυβο ωστε να καλυψουν το κομπλεξ τους και να νιωσουν ισα μελη. Φυσικα και ειναι ισα μελη ...αλλα μεχρι καποιο σημειο . Ενα παιδακι δεν γινεται να εχει μητερα εναν αντρα . Ενας αντρας δεν γινεται να γεννησει .Μια μητερα δεν μπορει να ειναι πατερας. Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας γενικως .

Οι γονεις μου χωρισανε οταν ημουν 4. Οι επαφες μου με τον πατερα μου ηταν σχεδον ανυπαρκτες μεχρι και που πεθανε το 2003. Πιο πολλα ξερει ο lucifer για μενα που τον εχω συναντησει 3 φορες στην ζωη μου παρα ο πατερας μου.

Προφανως η μανα μου δεν ηταν καταλληλη να με μεγαλωσει, μιας και ξερω να φερομαι καλα σε ολους και δεν κανω διακρυσεις σε οτιδηποτε. Τι βλαμμενη γυναικα οντως...

Δημοσ.

Το να εισαι straight και να μην σε ενδιαφερει τι ειναι ο αλλος υπαρχει σαν περιπτωση? Εκτος αν πρεπει να κανω παρεα μονο με ατομα που τους αρεσει να πιτσιλανε κοπελες μεσα στο αριστερο ρουθουνι ή στις βλεφαριδες του δεξιου ματιου οπως κανω και εγω.

Ναι αλλα και χωρις να ανακατευεσαι, σε αναγκαζουν πολλες φορες να ανακατευτεις, ζητωντας σου συνεχως να παρεις θεση. Πολλες δε περιπτωσεις, οπου ακομη και να επιμεινεις οτι δε σε νοιαζει μωρε αδερφακι μου τι σκατα κανει ο αλλος διπλα σου, διακρινεις να σε κατατασσουν στους ομοφοβικους, αλλα ντρεπεσαι να το πεις.

Δημοσ.

Ειχα/εχω μερικους γνωστους/γνωστες που ειναι gay. Απο το κλασσικο στυλ της ελληνικης tv, μεχρι και αυτον που δεν καταλαβαινες οτι ειναι gay. Ποτε κανενας δεν μου πε να ανακατευτω ή να παρω θεση.

Δημοσ.

Γενικα αν ο αλλος (οπως και η αλλη φυσικα) ξεσκιζεται στο κρεβατι του με στολους ειναι δικαιωμα του/της αρκει να μην με προκαλει.

Συνεπως αν στη συναναστροφη του μαζι μου δεν εχει κατι το αξιοπεριεργο ή δεν επιζητα απο εμενα κατι το οποιο ξερει οτι δεν με αντιπροσωπευει χεστηκα αν εχει παρει 10 ποδοσφαιρικες ομαδες ή αν εχει παρει τις μαζορετες των ομαδων αυτων ή και τα 2 μαζι.

Κατ'εμε εκει ειναι το κλειδι ης υποθεσης.

Και δυστυχως πολλοι ομοφυλοφιλοι κλπ, επιδιωκουν να προκαλεσουν, επιδιωκουν την αντιδραση του αλλου/του κοσμου και καπου εκει χανεται το ολο θεμα και για τις 2 πλευρες.

Δημοσ.
Και δυστυχως πολλοι ομοφυλοφιλοι κλπ, επιδιωκουν να προκαλεσουν, επιδιωκουν την αντιδραση του αλλου/του κοσμου και καπου εκει χανεται το ολο θεμα και για τις 2 πλευρες.

Το εξηγείς λίγο αυτό; Πως επιδιώκουν την αντίδραση; Χαμουρεύονται στα παγκάκια; σε φλερτάρουν απροκάλυπτα; Μιλάνε φωναχτά στα μαγαζιά για τις εμπειρίες τους; Τι ακριβώς εννοείς;

Δημοσ.

Στην Ελλαδα υπαρχει πουτανολαγνια ...μπορεις να το δεις στον καλλιτεχνικο χωρο στον δημοσιογραφικο στον αθλητισμο ...και σε αλλους τομεις . Μονες τους δημιουργουν θορυβο ωστε να καλυψουν το κομπλεξ τους και να νιωσουν ισα μελη. Φυσικα και ειναι ισα μελη ...αλλα μεχρι καποιο σημειο . Ενα παιδακι δεν γινεται να εχει μητερα μια ξεκωλιαρα . Ενας γαμικουλας δεν γινεται να γεννησει .Μια μητερα δεν μπορει να ειναι πατερας. Εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας γενικως .

Το εξηγείς λίγο αυτό; Πως επιδιώκουν την αντίδραση; Χαμουρεύονται στα παγκάκια; σε φλερτάρουν απροκάλυπτα; Μιλάνε φωναχτά στα μαγαζιά για τις εμπειρίες τους; Τι ακριβώς εννοείς;

H πλειοψηφια των straight που ξερω νομιζουν πως ολοι οι gay θελουν να τους γαμησουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...