MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το εξηγείς λίγο αυτό; Πως επιδιώκουν την αντίδραση; Χαμουρεύονται στα παγκάκια; σε φλερτάρουν απροκάλυπτα; Μιλάνε φωναχτά στα μαγαζιά για τις εμπειρίες τους; Τι ακριβώς εννοείς; Ανοιξε την τηλεοραση -ωρα που ειναι- και θα δεις
katergaris79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ανοιξε την τηλεοραση -ωρα που ειναι- και θα δεις Ο Μαμαλάκης κάνει κοτόπουλο κοκκινιστό...ΟΚ ΟΚ υπονοούμενο το 'πιασα!
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ε τωρα μην τρελαθουμε .. πολλοι απο αυτους παιδια ειναι χαρισματικοι . Ο ταχτσης ηταν γκει , ο Καβαφης ηταν , ο χατζιδακις απο οτι εχω ακουσει το ιδιο. Αρα γιατι να μην προβαλλονται ως καλλιτεχνες.
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Γενικα αν ο αλλος (οπως και η αλλη φυσικα) ξεσκιζεται στο κρεβατι του με στολους ειναι δικαιωμα του/της αρκει να μην με προκαλει. Καταρχήν ας αραιώνουν τα λοιπά μπάζα με τις τρολίες τους, 2 σελίδες όλο τρολ κ ιστορία. Τώρα αυτό το θεικό ''ας μη με προκαλεί'' πως το έχουν μερικοί νεάτερνταλ ποτέ δε το έπιασα.Τι εννοείς κάποιος να μη σε προκαλεί?Ρίξε μια ξήγα γιατί παίζει το γκέι μυαλό μου να μη το έχει πιάσει καλά. Είναι προφανές ότι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου παίζει μηδενική όρατοτητα των γκέι και η άγνοια,η αμμορφωσιά και όλο το κόμπλεξ περί αντρίλας βρίσκει πρακτική εφαρμογή καθημερινά στο ''εγκώ είμαι πιο άντρα από το γείτονα'',να χρειαζόμαστε χθές νέους και νέες LGBT να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους σπάζοντας τα στερεότυπα και διατυμπανίζοντας α)την ύπαρξη τους β)το γεγονός ότι είναι νορμάλ άτομα που δεν είναι ούτε alien ούτε πληγές της κενονίας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ο Μαμαλάκης κάνει κοτόπουλο κοκκινιστό...ΟΚ ΟΚ υπονοούμενο το 'πιασα! Ρωτησες και σου απαντησα με 1 χειροπιαστο παραδειγμα. Οι ξεφωνημενες στα ΜΜΕ, ναι προκαλουν τον κοσμο και ενιοτε τον εναντιωνουν. Τι να κανουμε μπζηλε μου, η Ελλαδα δεν εγινε Λοντον ακομα, ουτε προλαβε να ωριμασει κοινωνικα τοσο ωστε η ομοφυλοφιλια που πλασαρεται απτην TV με τον τροπο που πλασαρεται να γινεται σε ολους ευχαριστη και να μην προκαλει κανεναν. Αλλο παραδειγμα ειναι κατι γκει πραιντ που γενικως, δεν νομιζω οτι εχουν καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα ακομα και για τους ιδιους του γκει. Καταρχήν ας αραιώνουν τα λοιπά μπάζα με τις τρολίες τους, 2 σελίδες όλο τρολ κ ιστορία. Τώρα αυτό το θεικό ''ας μη με προκαλεί'' πως το έχουν μερικοί νεάτερνταλ ποτέ δε το έπιασα.Τι εννοείς κάποιος να μη σε προκαλεί?Ρίξε μια ξήγα γιατί παίζει το γκέι μυαλό μου να μη το έχει πιάσει καλά. Είναι προφανές ότι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου παίζει μηδενική όρατοτητα των γκέι και η άγνοια,η αμμορφωσιά και όλο το κόμπλεξ περί αντρίλας βρίσκει πρακτική εφαρμογή καθημερινά στο ''εγκώ είμαι πιο άντρα από το γείτονα'',να χρειαζόμαστε χθές νέους και νέες LGBT να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους σπάζοντας τα στερεότυπα και διατυμπανίζοντας α)την ύπαρξη τους β)το γεγονός ότι είναι νορμάλ άτομα που δεν είναι ούτε alien ούτε πληγές της κενονίας. Δεν μπορω να στο πω πιο απλα απο το παρακατω: Εκνευριζομαι ακομα και με τους στρειτ που θα ερθουν να μου τα πρηξουν για τις σεξουαλικες τους εμπειριες-επιδοσεις-προτιμησεις κλπ. Ακομα και τους φιλους μου θα τους παρω στο ψιλο οταν μου αρχισουν την κλασσικη συζητηση "εκανα ετσι την ταδε, ενω την αλλη γιουβετσι" κλπ. Δεν ξερω, εαν θεωρεις οτι εσας τους γκει πρεπει να σας αντιμετωπιζω-αντιμετωπιζουμε διαφορετικα σε αντιστοιχες περιπτωσεις, αλλα αν ναι, τοτε απλως αναιρεις οσα υποστηριζεις -περι ισης αντιμετωπισης κλπ-. Και εν τελει αφου ο σκοπος σου-σας ειναι να προκαλεσετε για να "αφυπνησετε" μια κοινωνια εν γνωσει σας ανωριμη (με σκοπο να την κανετε πιο ωριμη), τοτε ας μην διαμαρτυρεστε οτι αντιμετωπιζεστε περιεργα, απλα συνεχιστε το εργο σας μιας και οι δυσκολιες ειναι εκ των προταιρων γνωστες. ΥΓ. Γενικα, μην ψαχνετε παντου εχθρους (ειναι κι αυτο μεσα στα χαρακτηριστικα σας), τουλαχιστον εγω ειμαι ατομο που μεταξυ αλλων εχει για παρεα (και μαλιστα καλη) εδω και χρονια 2 γκει. Δεν εχω καμια ομοφοβια η ρατσιμο τελος παντων. Ποτε δεν με πειραξαν οι προτιμησεις τους στο κρεβατι και απλως γραφω απο ποια σκοπια πιθανως να με ενοχλουσαν (που δεν θα με ενοχλουσαν οι συγκεκριμενοι οποτε, πες οτι μπαινω στο ρολο αλλων για να υποθεσω τι ενοχλει).
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ρωτησες και σου απαντησα με 1 χειροπιαστο παραδειγμα. Οι ξεφωνημενες στα ΜΜΕ, ναι προκαλουν τον κοσμο και ενιοτε τον εναντιωνουν. Τι να κανουμε μπζηλε μου, η Ελλαδα δεν εγινε Λοντον ακομα, ουτε προλαβε να ωριμασει κοινωνικα τοσο ωστε η ομοφυλοφιλια που πλασαρεται απτην TV με τον τροπο που πλασαρεται να γινεται σε ολους ευχαριστη και να μην προκαλει κανεναν. Αλλο παραδειγμα ειναι κατι γκει πραιντ που γενικως, δεν νομιζω οτι εχουν καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα ακομα και για τους ιδιους του γκει. Πως εννοεις το ξεφωνημενη;Τους γκει κομμωτες , μοδιστρους , κτλ;Μα εννοειται οτι αυτοι που θα κανουν αυτην την δουλεια μαλλον προς τα εκει θα κινουνται οι πιο πολλοι. Αλλος μια γυναικα δεν καθεται ευκολα να την ντυσεις..μην βλεπεις εκπομπες τετοιες αν σε χαλαει..και αν κανουν και καλα την δουλεια τους και καποιοι απο αυτους ειναι και καλα παιδια δεν ειναι προβλημα. Αυτοι που φαινονται λιγο παραπανω κανουν για τετοιες δουλειες που δεν μπαινει ευκολα αντρας , αντρας , αρα για αυτο προβαλλονται.
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πιο πολλα ξερει ο lucifer για μενα που τον εχω συναντησει 3 φορες στην ζωη μου παρα ο πατερας μου. Σιγά το επιχείρημα, ο Λουσι ξέρει τα πάντα για όλους μας.
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αρχάγγελε, δεν μπορώ καν να σου περιγράψω πόσο level up έκανες στην τραγική ειρωνεία με αυτό το post.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 μπορεί να μου πει κάποιος σε πμ, γιατί τρώει συνέχεια ban κάθε λογαριασμος που ανοιγει ο τοξοβολος_UK? 1
katergaris79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ρωτησες και σου απαντησα με 1 χειροπιαστο παραδειγμα. Οι ξεφωνημενες στα ΜΜΕ, ναι προκαλουν τον κοσμο και ενιοτε τον εναντιωνουν. Τι να κανουμε μπζηλε μου, η Ελλαδα δεν εγινε Λοντον ακομα, ουτε προλαβε να ωριμασει κοινωνικα τοσο ωστε η ομοφυλοφιλια που πλασαρεται απτην TV με τον τροπο που πλασαρεται να γινεται σε ολους ευχαριστη και να μην προκαλει κανεναν. Αλλο παραδειγμα ειναι κατι γκει πραιντ που γενικως, δεν νομιζω οτι εχουν καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα ακομα και για τους ιδιους του γκει. Δηλαδή όταν ένας άνθρωπος έχει ένα συγκεκριμένο στυλ. μια συγκεκριμένη φωνή, έναν συγκεκριμένο τρόπο να κινείται/ντύνεται/χορεύει πρέπει να τα αλλάξει για να μην προκαλεί; ή πρέπει να κλειδωθεί σε καμιά υπόγα ξερωγω; Από την άλλη: Όταν βγαίνει η Πετρούλα με τις βιζάρες έξω και γλύφεται στο γυαλί, όταν βγαίνει ο χ και ο ψ και λέει ότι έχει πάει με 200 γυναίκες κλπ. νιώθεις ότι σε προκαλούν ως στρέιτ ή με αυτούς είσαι οκ; 1
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ρωτησες και σου απαντησα με 1 χειροπιαστο παραδειγμα. Οι ξεφωνημενες στα ΜΜΕ, ναι προκαλουν τον κοσμο και ενιοτε τον εναντιωνουν. Τι να κανουμε μπζηλε μου, η Ελλαδα δεν εγινε Λοντον ακομα, ουτε προλαβε να ωριμασει κοινωνικα τοσο ωστε η ομοφυλοφιλια που πλασαρεται απτην TV με τον τροπο που πλασαρεται να γινεται σε ολους ευχαριστη και να μην προκαλει κανεναν. Αλλο παραδειγμα ειναι κατι γκει πραιντ που γενικως, δεν νομιζω οτι εχουν καποια ιδιαιτερη χρησιμοτητα ακομα και για τους ιδιους του γκει. Ότι να ναι όμως.Αλλά ότι να ναι.Από που και ως που η καρικατούρα των ΜΜΕ να εξισώνεται με τον μέσο γκέι ποτέ δε το έπιασα.Η έρευνα γενικά έχει δείξει ότι ομοφοβάρες του κερατά παίζει να προσγειόνονται πιο ομαλά για το τι σημαίνει να είσαι γκέι όταν έχουν επι της ουσίας στενή σχέση με κάποιον ανοιχτά γκέι. Η ορατότητα των γκέι ειδικά σε ακραία ομοφοβικές κοινωνίες είναι απλά επιβεβλημένη.Το να δείχνεις συστηματικά ότι υπάρχεις,δεν είσαι το τραγικό μηδέν που η παπαρολογία του κάθε αγράμματου νομίζει και ότι είσαι ένας φυσιολογικός πολίτης είναι εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα.Επίσης αυτό το η Ελλάδα δεν έγινε Λόντον βλέπω παίζει ψηλά στην ατζέντα του κάθε άσχετου.Προφανώς ο χρόνος για αλλαγή είναι πάντα το τώρα και άσχετα αν η ''ωριμότητα της παλιοκενωνίας'' στο Ελλάντα αντέχει ή όχι κατά την άποψη μερικών το να επικοινωνεί κάποιος το ποιος είναι ουσιαστικά είναι σημαντικό ζήτημα της ψυχοκοινωνικής του προσαρμογής.
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το να δείχνεις συστηματικά ότι υπάρχεις,δεν είσαι το τραγικό μηδέν που η παπαρολογία του κάθε αγράμματου νομίζει και ότι είσαι ένας φυσιολογικός πολίτης είναι εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα.Επίσης αυτό το η Ελλάδα δεν έγινε Λόντον βλέπω παίζει ψηλά στην ατζέντα του κάθε άσχετου. Koιτα αμα το να θεωρειται φυσιολογικος πολιτης θεωρειται παπαρολογια ε τοτε ας μην διαμαρτυρεται οταν δεν τον θεωρουν.Ας κατεβαινει και σαν αξιοθεατο σε παρειντ.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι ο συγκεκριμενος τυπος γκει , η ξεφωνιμενη η λεγομενη ειναι χρησιμη για να φτιαξει κανενα φορεμα σε καποια χωρις να υπαρχει κινδυνος να την ..., κατα τα αλλα παρακαλουνται να μενουν κλειδωμενοι στο σπιτι . Ενοχλουν. Μαλιστα . Αυτο δεν ειναι εκμεταλευση , καθολου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις