katergaris79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μπζηλε μου παριστανεις το χαζο? Το 2012 , μεγαλο μερος της ελληνικης κοινωνιας νιωθει να προκαλειται απτους γκει ΑΚΡΙΒΩΣ για το λογο που σου αναφερω. Αντι λεπον να πρηζεις συκωτια γιαυτο που ειπα εγω, δες οτι σου απαντησα με τροπο ρεαλιστικο σε αυτο που ρωτησες. Η γιαγια και ο παπους, ο μεσηλικας ακομα και καμποσοι νεοι ΑΥΤΗΝ την εικονα εχουν για τους γκει γιατι ΑΥΤΗΝ την εικονα ειχαν την ευκαιρια να δουν στη ζωη τους απο την πλευρα των ομοφυλωφιλων. Αν σε χαλουλου η πραγματικοτητα δε σου φταιω εγω, σου απαντησα απλα σε οτι ρωτησες. Φίλε μου δε σε ρώτησα πως προκαλούν τη γιαγιά και τον παππού. Εσύ μου είπες ότι οι gay προκαλούν, εσένα ρώτησα με ποιο τρόπο σε προκαλούν. Αν θεωρείς ότι η λάθος εικόνα που έχουν κάποιοι είναι αποτέλεσμα της λάθος εικόνας που περνάει η tv, σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι πως είναι ΛΑΘΟΣ. Άρα ουσιαστικά το "πρόβλημα" δεν το έχουν με τους gay, το πρόβλημα το έχουν με τους gay που βγαίνουν στην tv και τους φαίνεται!!!
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μπζηλε μου παριστανεις το χαζο? Το 2012 , μεγαλο μερος της ελληνικης κοινωνιας νιωθει να προκαλειται απτους γκει ΑΚΡΙΒΩΣ για το λογο που σου αναφερω. Αντι λεπον να πρηζεις συκωτια γιαυτο που ειπα εγω, δες οτι σου απαντησα με τροπο ρεαλιστικο σε αυτο που ρωτησες. Η γιαγια και ο παπους, ο μεσηλικας ακομα και καμποσοι νεοι ΑΥΤΗΝ την εικονα εχουν για τους γκει γιατι ΑΥΤΗΝ την εικονα ειχαν την ευκαιρια να δουν στη ζωη τους απο την πλευρα των ομοφυλοφιλων. Αν σε χαλουλου η πραγματικοτητα δε σου φταιω εγω, σου απαντησα απλα σε οτι ρωτησες. Στα λογια μου ερχεσαι Xaxaxaxaxaxaxaxa, καλο , ελιωσα..καλο μου παιδι , υπαρχει ενα πραγμα που λεγεται ανθρωπινα δικαιωματα. Ολοι οι ανθρωποι εχουν το δικαιωμα υπαρξης ανεξαρτητως αν το συμπαθει η γιαγια μου , η θεια μου , η το καθυστερημενο του γειτονα που περασε την τριτη γυμνασιου με μεσο.. τι μας νοιαζει τι αποψη εχει ο καθενας;Ειδικα οι πιο αργες περιπτωσεις..
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Αρχάγγελε' date=' δεν μπορώ καν να σου περιγράψω πόσο level up έκανες στην τραγική ειρωνεία με αυτό το post.[/quote'] Εννοείται, είμαι ταγμένος υπηρέτης της αλήθειας. ontopic οι περισσότεροι ομοφοβικοί που έχω γνωρίσει ήταν γκει οι ίδιοι (όχι κρυφοί). Τι εννοώ: πάντα είμαι νορμάλ με όλους ανεξαιρέτως, κάνω τις ίδιες κουβέντες και τα ίδια αστεία. Ε λοιπόν διαπίστωσα ότι αυτό το εντελώς νορμάλ τους φαινόταν τόσο περίεργο και ξένο που ανέβαζαν άμυνες. Από μόνοι τους και χωρίς λόγο, έχοντας προφανώς μια αρνητική επίγνωση του εαυτού τους. Προφανώς (και ευτυχώς) ΔΕΝ ισχύει και το ανάποδο, δηλαδή οι περισσότεροι γκέι που ξέρω δεν είναι ομοφοβικοί με την έννοια που ανέφερα παραπάνω. Και λέω ευτυχώς γιατί δεν μου αρέσει να κάνω παρέα με κανέναν με τον οποίο να πρέπει να μετράω τα λόγια μου, γκέι ή στρέιτ.
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ε ναι εχουν μεγαλη αποδοχη οι gay, στην Ελλαδα. Εδω ακομα και στην μικρη κοινωνια του forum μας, τον τοξοβολο τον αντιμετωπιζετε οι πιο πολλοι υποδειγματικα. Εντάξει εμένα δε με λες και τον μέσο γκέι ή το μέσο χρήστη ενός φόρουμ υποθέτω.Εδώ εγώ δεν αντέχω την πάρτη μου μερικές φορές λολ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Φίλε μου δε σε ρώτησα πως προκαλούν τη γιαγιά και τον παππού. Εσύ μου είπες ότι οι gay προκαλούν, εσένα ρώτησα με ποιο τρόπο σε προκαλούν. Καταρχην πουθενα δεν εγραψα οτι προκαλουν οι γκει! Ειπα οτι υπαρχουν και γκει που προκαλουν, με ρωτησες πώς προκαλουν και σου εφερα ενα παραδειγμα ακραιο που ΟΜΩΣ αντιπροσωπευει την αποψη που εχει ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας γιατι αυτο προβαλλεται εκει που "ο ακτιβισμος" των γκει πραιντς δεν εφτασε ακομα (ξερεις επαρχια κλπ). Αν θεωρείς ότι η λάθος εικόνα που έχουν κάποιοι είναι αποτέλεσμα της λάθος εικόνας που περνάει η tv, σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι πως είναι ΛΑΘΟΣ. Άρα ουσιαστικά το "πρόβλημα" δεν το έχουν με τους gay, το πρόβλημα το έχουν με τους gay που βγαίνουν στην tv και τους φαίνεται!!! Χαιρω πολυ, τωρα συνενοηθηκαμε νομιζω...Αυτο λεω, αλλα...
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Με γκει prides υποθετω. Τι, δεν ειναι ακτιβισμος αυτο? Είναι λίγο, gray area, αν συμμετέχεις είσαι απελευθερωμένος..;ρ Αν οργανώσουμε κανένα "Straight pride parade" όμως, θα είμαστε σοβινιστές. 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 τι μας νοιαζει τι αποψη εχει ο καθενας;Ειδικα οι πιο αργες περιπτωσεις.. Πολυ καλα ας μπει ενα λοκ στο τοπικ λοιπον, τι συζηταμε? 1
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καταρχην πουθενα δεν εγραψα οτι προκαλουν οι γκει! Ειπα οτι υπαρχουν και γκει που προκαλουν, με ρωτησες πώς προκαλουν και σου εφερα ενα παραδειγμα ακραιο που ΟΜΩΣ αντιπροσωπευει την αποψη που εχει ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας γιατι αυτο προβαλλεται εκει που "ο ακτιβισμος" των γκει πραιντς δεν εφτασε ακομα (ξερεις επαρχια κλπ). Χαιρω πολυ, τωρα συνενοηθηκαμε νομιζω...Αυτο λεω, αλλα... Δεν ειναι ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας ρε παιδια . Ειναι τα πιο συντηρητικα και πισω στρωματα τα οποια χρησιμοποιουνται ως αντιβαρο γιατι ο αλλος ντρεπεται να πει οτι εγω δεν θελω .Δεν λεει ενοχλει εμενα , λεει ενοχλει την γιαγια μου . Αρα ετσι πρεπει να γινει..λες και οτι κανει , ρωταει την γιαγια του. Πολυ καλα ας μπει ενα λοκ στο τοπικ λοιπον, τι συζηταμε? Βρες επιχειρημα που να στεκςι πιο πολυ . Μην μου λες [παλι οτι δεν πρεπει να γινεται αυτο γιατι ενοχλει την γιαγια μου.. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δεν ειναι ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας ρε παιδια . Ειναι τα πιο συντηρητικα και πισω στρωματα τα οποια χρησιμοποιουνται ως αντιβαρο γιατι ο αλλος ντρεπεται να πει οτι εγω δεν θελω .Δεν λεει ενοχλει εμενα , λεει ενοχλει την γιαγια μου . Αρα ετσι πρεπει να γινει..λες και οτι κανει , ρωταει την γιαγια του. Βρες επιχειρημα που να στεκςι πιο πολυ . Μην μου λες [παλι οτι δεν πρεπει να γινεται αυτο γιατι ενοχλει την γιαγια μου.. Βρηκες τον παλιο καλο σου εαυτο ε? Obvious troll is obvious. Παντως εγω ρωταω γιαγια, μαμα και στο τελος αποφασιζω με το δυναμικο χαρακτηρα που με διακρινει, εαν δεν χρειαστει να παρω και μια τριτη αποψη απτον μπαρμπα μου!
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ή βαριέσαι ή ψάχνεις να επιβεβαιώσεις τη ρητορική σου σε εύκολο ντημπέητ. Κάθε άλλο.Βασικά σκεφτόμουν τις προάλλες,ρε Τόξο είσαι στο μεγαλύτερο φόρουμ στην Ελλάδα και βλέπεις μηδενικό διάλογο για το ζήτημα,για πόσο?1 χρόνο?Μπορεί κάτι να βγεί.Μπορεί να εισπράξω και γω πράγματα,μπορεί να βοηθήσω να επιμμορφωθεί κάποιος που διαβάζει.Χιλιαδυο.Δε ξέρεις.Άστο να κυλίσει και βλέπουμε.
katergaris79 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καταρχην πουθενα δεν εγραψα οτι προκαλουν οι γκει! Ειπα οτι υπαρχουν και γκει που προκαλουν, με ρωτησες πώς προκαλουν και σου εφερα ενα παραδειγμα ακραιο που ΟΜΩΣ αντιπροσωπευει την αποψη που εχει ενα μεγαλο μερος της κοινωνιας γιατι αυτο προβαλλεται εκει που "ο ακτιβισμος" των γκει πραιντς δεν εφτασε ακομα (ξερεις επαρχια κλπ). Χαιρω πολυ, τωρα συνενοηθηκαμε νομιζω...Αυτο λεω, αλλα... Μα κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ προκαλούν, αυτό σου λέω. Απλώς τους φαίνεται και δεν το κρύβουν. Και σε ρώτησα πριν αν το πρόβλημα είναι το ίδιο και με τους στρέιτ που τους δεν κρύβουν ότι είναι στρέιτ και το φωνάζουν αλλά απάντηση δεν πήρα. Εκτός αν η απάντηση είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι Λόντον που τα καλύπτει όλα!
freedubus Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Σιγά να μην κυλίσει. Ο λούσι τον λαδώνει το σύρτη.
saya Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Βρηκες τον παλιο καλο σου εαυτο ε? Obvious troll is obvious. Παντως εγω ρωταω γιαγια, μαμα και στο τελος αποφασιζω με το δυναμικο χαρακτηρα που με διακρινει, εαν δεν χρειαστει να παρω και μια τριτη αποψη απτον μπαρμπα μου! Το ειχα φανταστει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις