Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Πες για τότε... στο Μιλάνο... που σε πλησίασε ένας... που σου είχε πει... ότι αν του κάτσεις θα σου δώσει την αφίσα που έχεις πάνω απο το γραφείο... Θυμάσαι πόσο είχες φοβηθεί? Και σου λεγα εγώ ''τι φοβάσαι ρε χαζούλη''... Το κέρας μου ρε Σέλερς κ συ να πούμε?ffs
..MementoMori.. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Θενξ για την υπεράσπιση,αλλά το επιχείρημα ήταν λάθος ρε μαν.Γι αυτό απομόνωσα μόνο το συγκεκριμένο σημείο,να προλάβω τις ακυροσύνες περί του ότι δεν έχετε να φάτε κοκ Δεν το πηγαινα εκει. Απλα εδω ειναι το Μπλα-Μπλα section ενος φορουμ. Το επιχειρημα "εχουμε σημαντικοτερα προβληματα" σε οτι αφορα στο ανοιγμα ενος τοπικ, ειναι ανουσιο. Αλλιως οποιο θεμα δεν εχει να κανει με την κριση ειναι ανουσιο και αναξιο συζητησης. Το αν εν μεσω κρισης θα παλεψουμε για τα δικαιωματα των LGBT ειναι αλλου παπα ευαγγελιο (pun intended). To συζητησαμε σε αλλο τοπικ αρκετα προσφατα.
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το κέρας μου ρε Σέλερς κ συ να πούμε?ffs Ε τι θες να σε πω μωρέ? Όχι δεν τους φοβάμαι. Κι εγώ ήθελα να έρθω για καφέ με Λούσι και σία, αλλά δεν με κάλεσε κανένας.
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ωραία Μεμεντο γκοτ ιτ.Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για την ομοφοβία στην Ελληνική κοινωνία και διεθνώς?Δε τη βλέπετε?Ακόμα και απέναντι μου (οκ νταξ κ γω δεν είμαι αγγελάκι αλλά σίγουρα κάποιες αντιδράσεις πηγάζουν κ από κει) ?Δε τη βλέπετε στους γύρω σας?Εσείς τι κάνετε για αυτή?
viper2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Είναι παντού. Παντού σας λέω. και με πολλα accounts... μουχαχα και τα σχετικα 2
bluesattack Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ωραία Μεμεντο γκοτ ιτ.Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε για την ομοφοβία στην Ελληνική κοινωνία και διεθνώς?Δε τη βλέπετε?Ακόμα και απέναντι μου (οκ νταξ κ γω δεν είμαι αγγελάκι αλλά σίγουρα κάποιες αντιδράσεις πηγάζουν κ από κει) ?Δε τη βλέπετε στους γύρω σας?Εσείς τι κάνετε για αυτή? Βλεπουμε τσοντες με λεσβιακα .Στηριζουμε. 7
tritonas00 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 εχω βαρεθει να βλεπω θεματα αναλογου περιοχομενου να φυτρωνουν σαν μανιταρια εδω μεσα και παντα ξεκινουν απο εσενα. Ηρεμισε δεν ειναι οι ομοφυλοφιλοι το κεντρο του κοσμου ουτε το μείζων προβλημα του καιρου μας. Το αυτο.
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε ευα, και ειναι η σοκολατα ή η μαγειρικη ή το τι θερμοσιφωνα θα παρουμε? Μηπως να κανουμε επιτροπη thread approval? 2
CaptainHog Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 γεια σου ρε τοξοβολε!!!!!!!!! welcome back!
Toxoman_UK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε ευα, και ειναι η σοκολατα ή η μαγειρικη ή το τι θερμοσιφωνα θα παρουμε? Μηπως να κανουμε επιτροπη thread approval? Πες τα ρε Τούφα. Έλα ένα ωραίο για την ομοφοβία. Το φαινόμενο της ομοφοβίας Η Ομοφοβία ή Ομοερωτοφοβία ορίζεται από το Journal of Homosexuality ως μια παθολογική έκφραση αρνητικών συναισθημάτων καθώς και συμπεριφορών κατά των ομοφυλόφιλων. Πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι αυτό το φαινόμενο βασίζεται στην προκατάληψη που δημιουργείτε από την άγνοια και καταλήγει σε διάκριση ενάντια στους Ομοφυλόφιλους. Το μίσος αυτό έχει ως βάση του το φόβο καθώς και την έλλειψη ανοχής προς τη διαφορετικότητα και είναι άμεσα συνδεδεμένο με το ρατσισμό και το σεξισμό. Η Ομοφοβια μπορεί να εκφραστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους όπως λεκτικές επιθέσεις, εξευτελισμό, διακρίσεις στο χώρο εργασίας, λογοκρισία στα Μ.Μ.Ε, ακόμη και με ακραίες μορφές βίας τα λεγόμενα εγκλήματα μίσους (εξαιτίας σεξουαλικού προσανατολισμού) που επιφέρουν ακόμα και το θάνατο. Τα άτομα που ενεργούν με τέτοιους τρόπους χαρακτηρίζονται ως ομοφοβικά. Υποσυνείδητος σκοπός του ομοφοβικού ατόμου είναι μέσο των παραπάνω αρνητικών εκδηλώσεων απέναντι στου ομοφυλόφιλους να διαφοροποιήσει τη θέση του και να δείξει έμπρακτα ότι δεν ανήκει και δεν θέλει να ανήκει σε αυτή την κατηγόρια ατόμων που θεωρεί ως μη φυσιολογικά. Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι οι ομοφοβικές συμπεριφορές συνδέονται άμεσα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, ανασφαλή κοινωνική ταυτότητακαθώς και με καταπιεσμένα ομοερωτικά συναισθήματα. Μόνο άτομα που είναι αμφιλεγόμενα ως προς τη δική τους ταυτότητα αντιλαμβάνονται την ομοφυλοφιλία ως απειλή και αντιδρούν με βία όταν έρχονται αντιμέτωποι με τη διαφορετικότητα η οποία τους προκαλεί μεγάλο ποσοστό άγχους (Simoni & Walters 2001). Τύποι Ομοφοβίας : · Προσωπική Ομοφοβία : Η άποψη ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι ανήθικοι, αμαρτωλοί, άρρωστη και κατώτεροι από τους ετεροφυλόφιλους. Όταν παρατηρείτε αυτό το φαινόμενο σε ομοφυλόφιλο άτομο ονομάζεται Εσωτερικευμένη Ομοφοβια. · Διαπροσωπική Ομοφοβια : Είναι ο φόβος και το μίσος απέναντι στους ομοφυλόφιλους που εκφράζεται με αρνητικές συμπεριφορές και επιθετικές τάσεις. · Ομοφοβια της Κουλτούρας : Αναφέρεται στις κοινωνικές δομές και τις άγραφες “νόρμες” που υποδεικνύουν πως το να είσαι ετεροφυλόφιλος είναι το μόνο φυσιολογικό και αποδεκτό από το κοινωνικό σύνολο. · Θεσμική Ομοφοβια : Το φαινόμενο όπου η κυβέρνηση, η εκκλησία ,η παιδεία καθώς και διάφορες επιχειρήσεις κάνουν διακρίσεις με βάση τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Στην Ελλάδα τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία από πρόσφατη ερευνά αποδεικνύεται ότι παρόλο που το 17% του δήγματος αναφέρει ότι έχει φίλους ομοφυλόφιλους, το 84% διαφωνεί με το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων και το 89% διαφωνεί με την υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια του ίδιου φύλου (Ευρωβαρόμετρο 2006-2008). Αυτά τα ποσοστά είναι πολύ μεγαλύτερα συγκριτικά με την υπόλοιπη Ευρώπη με αποτέλεσμα η Ελλάδα να τοποθετείτε ανάμεσα στις πιο ομοφοβικές χώρες στην ευρωπαϊκή ένωση (Paulou,2009). Ας ελπίσουμε ότι με σωστή παιδία και ενημέρωση θα μειωθεί η άγνοια και το φαινόμενο της Ομοφοβιας στο μέλλον θα εξαλειφθεί. Παρόλο που η Ομοφοβία δεν έχει καταχωρηθεί ποτέ ως επίσημη διαταραχή στο DSM προσωπικά πιστεύω ότι εάν η ερευνά το υποστηρίξει ίσως στο μέλλον και να δούμε μια τέτοια καταχώρηση. ΠΑΡΑΣΚΕΥH ΠΑΛΜΟΥ M.Sc Clinical Psychology
Cossutius. Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε ευα, και ειναι η σοκολατα ή η μαγειρικη ή το τι θερμοσιφωνα θα παρουμε? Μηπως να κανουμε επιτροπη thread approval? 2
ikaruga24 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Το εξηγείς λίγο αυτό; Πως επιδιώκουν την αντίδραση; Χαμουρεύονται στα παγκάκια; σε φλερτάρουν απροκάλυπτα; Μιλάνε φωναχτά στα μαγαζιά για τις εμπειρίες τους; Τι ακριβώς εννοείς; Θα σου πω εγω που τους ζω τα τελευταια 2.5+ χρονια σαν σερβιτορος και σχεση πελατη -> υπαλληλου. Βγαζουν τον χειροτερο τους εαυτο. Δεν φτανει που σου την πεφτουν απροκαλυπτα και χυδαια (μιλαμε να απλωνουν χερια και να σε φωναζουν "συχαμενη", "πουτανιτσα", "μωρε αυτος γουσταρει αλλα το κρυβει" καθως και αλλα ωραια) αλλα ειναι τσατσες να σε τρεχουν χωρις λογο και φυσικα να κανουν παραπονα για το παραμικρο μονο και και μονο για να τους δωσεις σημασια. Ολος ο κομπλεξισμος στο μεγαλειο του. Επισης τα tips δεν ξερουν τι ειναι (επιτηδες φυσικα σαν ενας ακομα τροπος κουρελιασματος αφου σου κανανε ολα τα παραπανω) και παντα ΠΟΤΕ δεν ειναι ευχαριστημενοι με τιποτα. Μιλαω για τους πουστηδες. Ειναι ακριβως το αντιθετο απο τις λεσβιες που πραγματικα γουσταρω να τις εχω στο μαγαζι και να τις εξυπηρετω καθως συμπεριφερονται σαν ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Α ναι, και ειμαι απο τους τυπους που δεν με ενδιαφερει τι κανει ο διπλα μου. Με ενοχλουν ομως οι ακροτητες, με ενοχλει το ιδιο πολυ ενας κρεμανταλας που το παιζει μάτσο/ματσό και το δειχνει και με ενοχλει οταν ειμαι αμεσα εγω αυτος που πρεπει να το δεχτει ολο αυτο. Ελπιζω να σε καλυψα.
pournaras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Όταν ένας άντρας δεν έχει τη βαριά μπρουτάλ φωνή ή όταν οι ενδυματολογικές επιλογές κάποιου είναι αρκετά πιο εξτρίμ από του μέσου έλληνα και γενικότερα όταν το στυλ είναι τέτοιο που παραπέμπει σε gay εικόνα και δεν το κρύβει, αυτό δε σημαίνει αυτομάτως ότι προκαλεί. Απλώς αυτό είναι και δεν προσπαθεί να το αλλάξει ώστε να παρουσιαστεί ως κάτι άλλο. Ένας στρειτ διάσημος μπορεί να κάνει δηλώσεις ότι έχει πάει με 200 γυναίκες χωρίς να προκαλεί. Η Πετρούλα μπορεί να βγαίνει ημίγυμνη και να σαλιαρίζει στην κάμερα χωρίς να προκαλεί. Η Μελέτη (ξέρω γω) μπορεί να τρίβει φόρα παρτίδα τα βυζιά της χωρίς να προκαλεί. Ένα στρέιτ ζευγάρι μπορεί να βγάζει τα μάτια του στην πράιμ τάιμ χωρίς να προκαλεί. Αυτό εννοώ. Αν μας ενοχλεί και θεωρούμε πρόκληση το σπάσιμο της φωνής ενός gay άντρα (που δεν το κάνει επίτηδες), γιατί δεν προκαλεί αντίστοιχα το βρακί της στρέιτ Μενεγάκη που το βλέπουμε καθημερινά και το κάνει κι επίτηδες!? Δεν εχεις καθολου αδικο. Το προβλημα ομως βρισκεται ακριβως εκει, οτι ενω αυτος που θα ντυθει πιο εξτριμ, δε νιωθει οτι προκαλει, αυτος που το βλεπει νιωθει οτι τον προκαλουν. Για εναν εξωτερικο παρατηρητη (ας πουμε εναν εξωγηινο χωρις σεξουαλικες προτιμησεις), οι προκλησεις ειτε ενος εξτριμ ντυμενου γκει, ειτε το βρακι της Μενεγακη, ειναι ανυπαρκτες. Εδω ομως μιλαμε για μια κοινωνια που εκ της γεννησης της εχει μαθει στο "αυτο ειναι το ισιο", το αλλο ειναι το στραβο". Βαλε μεσα και τη χιλιετη πλυση εγκεφαλου της εκκλησιας, προσθεσε και τη σημερινη σαβουρα της τιβι, και το γλυκο εδεσε. Δε γινεται λοιπον αυτο ολο να σβησει ουτε με εναν ακτιβισμο, ουτε με ενα παρειντ, ουτε με δεκα ομιλιες, και ιδιαιτερα ουτε με τσαμπουκα του τυπου "ολα τα κρατη εμαθαν, υποχρεουστε να μαθετε κι εσεις". Εχεις λοιπον απο τη μια, αυτο που θεωρεις φυσικο, το βρακι της ταδε φατσα φορα, κι απο την αλλη, αυτο που σου παρουσιαζει η τιβι καθημερινως πολυ λαθος, διοτι, δεν ειναι μονο τα ρουχα ή η πριμα φωνη, ειναι οτι η τιβι, δινει μια κατευθυνση στο οτι ο γκει ειναι ο "ελαφρος", ο "συνεχεια ασχολουμαι με το μαλλι μου, και το ντυσιμο μου", καθαρα γυναικειες μεχρι τωρα συζητησεις, στο δειχνει σα να δειχνει κωμωδια, στον δειχνει να ειναι πιο ηλιθιος και απο την ταδε παρουσιαστρια και να διαγωνιζονται στο ποιος θα κανει την πιο χαζη ερωτηση, και δεκαδες αλλα κουλα, φτιαχνοντας ετσι στον καθημερινο τηλεθεατη το προφιλ του γκει, ως ο "χαζοχαρουμενος της παρεας, που δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει παρα με την αποτριχωση, το μαλλι, και τα ρουχα-παπουτσια. Και θες και το χειροτερο; Ατομα που τελικα να μην ειναι γκει, να εχουν μπροστα στο γυαλι ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα (για την τηλεθεαση), ωστε στο τελος να βαζουν σε συζητησεις το κοινο "ειναι αυτος τωρα γκει ή δεν ειναι; Ειναι μωρε, καλα δε βλεπεις βλεφαριδα; Δε βλεπεις κινηση στο χερι;". Εχουν λοιπον κανει το κοινο, οχι μονο να βλεπει αυτα τα χαρακτηριστικα, αλλα και να τα "ξεχωριζει" ωστε να σου δειχνει και τον γκει που εσυ "δεν ξερεις" οτι ειναι. Τελος μια αλλη διαφορα του γκει με την πετρουλα και το βρακι της μενεγακη, ειναι οτι στον στρειτ οι δυο δευτερες θα προκαλεσουν τασεις ερεθισμου, ενω ο πρωτος, οσο και να φανει το βρακι του, οχι.
evabb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ναι ρε ευα, και ειναι η σοκολατα ή η μαγειρικη ή το τι θερμοσιφωνα θα παρουμε? Μηπως να κανουμε επιτροπη thread approval? δεν ηταν αυτο το Point μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις