bscyb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα ξεκίνησα τον Οκτώβριο την πρακτική μου και εντάχθηκα στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, Ξέρει κανείς που να κάνει και αυτός την πρακτική του τώρα και είναι και αυτός στο ΕΣΠΑ αν έχουν βάλει τα λεφτά από τον Οκτώβριο για να μην πηγαίνω τζάμπα στην τράπεζα και περιμένω 1 ώρα στην ουρά (δεν πρόλαβα ακόμα να βγάλω κάρτα για atm) γιατί αν και λένε ότι στα βάζουν της πρώτες μέρες του μήνα δεν είμαι και τόσο σίγουρος για αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Κάνεις την πρακτική μέσω χρηματοδότησης από ΟΑΕΔ-ΕΣΠΑ;
tsifotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλου κακου περιμενε να παιξει και το εξης σεναριο ... τα λεφτα του χρονου τετοια εποχη. 6 μηνες μετα το τελος της πρακτικης ολα μαζι (2040 ευρω για ιδιωτικο τομεα) - συμβαινει αρκετα συχνα!
bscyb Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Κάνεις την πρακτική μέσω χρηματοδότησης από ΟΑΕΔ-ΕΣΠΑ; Μέσω ΕΣΠΑ αυτό που λες tsifotis για το ΕΣΠΑ δεν νομίζω να ισχύει για τον ΟΑΕΔ μπορεί αλλά για το ΕΣΠΑ δεν πιστεύω
tsifotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δεν πιστευεις για καποιον συγκεκριμενο ή απλα ετσι; πχ "ε τι διαολο, λεφτά ευρωπαικής ένωσης ειναι η επιδοτηση αρα θα ειναι τυπικοι" Ρώτα στην γραμματεια της σχολης πως και κυρίως πότε πληρώθηκαν οι προηγούμενοι απο σενα (φουρνιά 1 απριλη 2011 με 30 σεπτεμβρη 2012) που ητανε με το προγραμμα ΕΣΠΑ. Εαν σε εσας τα πληρωνονταν μηνιαιως, τοτε σημαίνει οτι υπάρχουνε ελπίδες. Προσωπικά δεν έχω ακούσει τετοια περιπτωση, συνήθως όλα μαζεμένα, στο τέλος και με μηνες καθυστέρηση. Οχι οτι στις αλλες συναλλαγες του το κρατος ειναι τυπος και υπογραμμος, οποιος πληρωνεται (εστω και μερικως ή/και καθυστερημένα) ανοιγει σαμπάνιες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα