Προς το περιεχόμενο

London metropolitan university & ΔΟΑΤΑΠ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα, δεν ξερω αν κάποιος εχει την αναλογη εμπειρια, αλλα εχω απελπιστεί και οι υπαλληλοι του ΔΟΑΤΑΠ δεν σηκώνουν τηλεφωνα. εχω κανει αιτηση στο London metropolitan university στο τμημα αρχιτεκτονικης, και θελω να δω αν αυτο αναγνωριζεται απο τον ΔΟΑΤΑΠ. στην λιστα του ΔΟΑΤΑΠ με τα αναγνωριζόμενα πανεπιστήμια ειναι και αυτο αλλα διπλα απο το πανεπιστήμιο και τον κλαδο εχει ως σημείωση αυτο

"ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ UNIVERSITY OF NORTH LONDON KAI LONDON GUILDHALL UNIVERSITY ΑΠΟ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2002. ΑΡΣΗ ΟΜΟΤΑΓΟΥΣ DEPARTMENT OF EDUCATION ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2007 (ΠΡΑΚΤΙΚΟ 53/31-08-2007)"

καμια ηδέα? ευχαριστω

Δημοσ.

Οταν είχα ρωτήσει εγω ( το καλοκαίρι) μου είπαν οτι υπάρχουν κάποιοες προυποθέσεις για να αναγνωριστεί ενα πτυχίο εξωτερικού στην Ελλάδα.

Η πιο βασική προυπόθεση είναι οι εξετάσεις να δίνονται στην χώρα του εξωτερικού!

Νομίζω οτι αναγμωρίζεται κανονικά στην περίπτωση σου.

Δημοσ.

Απλά Ελληνικά είναι φίλος.Η υποσημείωση του μπαζόΔοατάπ αφορά το depatment of education και μόνο.Έσενα δε σε αφορά αυτό.Προφανώς αφορά την περιπτώση που οι σπουδές σου γίνονται εξ ολοκλήρου εδώ στην Αγγλία κ όχι σε κάποιο κολέγιο Ελλάδα.

Δημοσ.

Μα στο εξωτερικο θελει να παει το παιδι . Στο Λονδινο δεν ειναι το London metropolitan?Τι του λετε?Παιδια και στο εξωτερικο δεν αναγνωριζονται ολες οι σχολες. Καποιες αναγνωριζονται καποιες οχι . Οι προυποθεσεις ειναι να εχουν τα ιδια χρονια φοιτησης με το ελληνικο , καποια μαθηματα , τετοια..

Δημοσ.

Ναι δεν σκοπευω να παω σε καποιο κολλεγιο στην ελλαδα, στο λονδινο ειναι το πανεπιστήμιο απλος με προβληματισε η λεζαντα περι αρση ομοταγους, αλλα αναφερει department of education.

Απλά Ελληνικά είναι φίλος.Η υποσημείωση του μπαζόΔοατάπ αφορά το depatment of education και μόνο.Έσενα δε σε αφορά αυτό.Προφανώς αφορά την περιπτώση που οι σπουδές σου γίνονται εξ ολοκλήρου εδώ στην Αγγλία κ όχι σε κάποιο κολέγιο Ελλάδα.

οποτε αναγνωριζεται κατα την αποψη σου?

Δημοσ.

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σκέψου ότι εγώ το πέτυχα πάνω στην αλλαγή! Τέλειωσα το πτυχίο στο North London και το μεταπτυχιακό μου είναι από το Metropolitan! :P Σε Computer Science βέβαια, αλλά πιστεύω είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, δε θα έχεις θέμα.

Αν τελικά το αποφασίσεις, στείλε pm να σου δώσω πληροφορίες για εστίες κλπ. αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτήσω κατι ακομα, αν ξερει κανεις, αν τελειώσω και παρω το πτυχιο μου, χωρις ομως να περασω ΔΟΑΤΑΠ, εχω εργασιακα δικαιώματα και δικαίωμα υπογραφής?

Δημοσ.

αν αυτο που αναφέρει ειναι όντως αληθινό, μιλάμε για ριζική αλλαγη, και οχι μονο αυτο, δεν θα υπαρχει και κανενα προβλημα φοιτησης στο εξωτερικο

Μα λένε ότι έχει ψηφιστεί.

Δημοσ.

Ναι δεν σκοπευω να παω σε καποιο κολλεγιο στην ελλαδα, στο λονδινο ειναι το πανεπιστήμιο απλος με προβληματισε η λεζαντα περι αρση ομοταγους, αλλα αναφερει department of education.

οποτε αναγνωριζεται κατα την αποψη σου?

Αυτό που καταλαβαίνω,έτσι όπως το δίνεις και έτσι όπως έχω δει τις μπαζόλιστες του ΔΟΑΤΑΠ πολλάκις είναι ότι μόνο το συγκεκριμένο department of education δεν αναγνωρίζεται.Βασικά από όσο θυμάμαι το London Metro πάντα αναγνωριζόταν από το ΔΟΑΤΑΠ,καταλαβαίνεις όμως ότι γενικά σα uni είναι μια δευτερότριτη μπαζαρία.Σε κάθε περίπτωση πάρε το ΔΟΑΤΑΠ αλλά νομίζω τα ίδια θα σου πουν.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά να σας ρωτήσω φέτος πρώτα ο θεός δίνω πανελλήνιες και ενδιαφέρομαι για ψυχολογία(στην Πάντειο ή στο Καποδιστριακό) ενδέχεται να μην καταφέρω να τα πιάσω και μου πρότειναν κάποια κολλέγια deree,City Unity College of Athens κτλπ.Τώρα έχω κάποιους ενδιασμούς σχετικά με αυτό φοβάμαι μηπως το πτυχίο μου δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...