Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

MoviemakerGR : Ξέρεις κανέναν που να πήγε στο δημόσιο επειδή του αρέσει η δουλειά; Απλά αυτοί οι ork τρελαίνονται τώρα επειδή καταλαβαίνουν ότι θα το πληρώσουν πολύ ακριβά που κάθονταν 30 χρόνια και δεν έχουν αποκτήσει δεξιότητες.

Ξέρω πολλούς.

Αστυνομικούς, πυροσβέστες, καθηγητές, δάσκαλους, κοινωνικούς λειτουργούς, γιατρούς, νοσηλευτές, αρχαιολόγους κτλ κτλ....

Επαγγέλματα που έχει ανάγκη το δημόσιο και κάθε χώρα και κατ επιλογήν τους εργάζονται σε έναν τέτοιο χώρο.

Δημοσ.

και έχεις δίκιο αλλά όλοι ξέρουμε και άλλους τόσους που δεν θα θέλαμε ποτέ να έχουμε συναντήσει.. οι περισσότεροι και οι χειρότεροι επίορκοι κιόλας..

Δημοσ.

Ελπιζω παντως οι 2000 να ειναι μονο η αρχη. Ετσι για να φυγει η παγωμαρα.

Γιατι αλλιως κοροιδευουμε τον εαυτο μας. Αυτο που ειπε η Τροικα πρεπει να γινει. 22000 απολυσεις μεσα στο 2013. Και να ειναι η αρχη αυτο βεβαια. Να φυγουν και αλλοι μετα.

• Like 1
Δημοσ.

και έχεις δίκιο αλλά όλοι ξέρουμε και άλλους τόσους που δεν θα θέλαμε ποτέ να έχουμε συναντήσει.. οι περισσότεροι και οι χειρότεροι επίορκοι κιόλας..

Mπορουν να τους διώξουμε να ησυχάσουμε αρχικά από αυτούς??

Στα επαγγέλματα που έγραψα παραπάνω, υπάρχουν μερικοί εκ των χειρότερων περιπτώσεων δ/υ. Πολλοί απόμ αυτούς ειδικά οι καθηγητές Πανεπιστημίων, σε περιπτώσεις παρανομίας, τιμωρούντε με...2ημερο αργία.

Διώξτους!!!! Αλλά το πρόβλημα κάπου εδώ ειναι είναι.

Πως να διώξεις κάποιον που μπορεί να είναι πρύτανης, διευθυντής κλινικής, διοικητής αστυνομικής διεύθυνσης ξέρω γω κτλ κτλ...Aφού σε στηρίζει πολιτικά :)

Ο κόσμος πιστεύει οτι τη λαμογιά τη κάνει ο τεμπέλης υπαλληλάκος του κώλου, πίσω από το γραφείο στη γωνία της τάδε δ/υ και αγνοεί τα μεγάλα ψάρια.

Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι πιάνουμε τη ρίζα του...όχι τα κατακάθια :-P

Δημοσ.

Έχουν χτίσει απ'οτι βλέπεις αλληλοπροστασιες .. εμείς για να είμαστε σωστοί θα τα βάλουμε και με τους 2 και με την ρίζα και με τα κατακάθια..

Δημοσ.

Πάω υπουργείο συγκοινωνιών ούτε πληροφορίες καν για μια ερώτηση οι σχολές οδηγών καταπατούν την προτεραιότητα κ περνάνε μέσα από τον γκισέ με το "διαπλεκόμενο" και την ανοχή υπαλλήλων.την ιδια μέρα πάω στο Κεπ στις πληροφορίες μια Δημοτική υπάλληλος που τρώει τυρόπιτα και μιλάει στο κινητό της για το χθεσινό βράδυ,στεκομαι μπροστά της 5 λεπτά και δεν την ενδιαφέρει τίποτα εκτός του να μην ξεχάσει καμιά λεπτομέρεια. αδειάζει ένα γκισέ και εμβόλιμα ρωτάω τον Άνθρωπο και μου απαντάει.. Όποιος αγαπάει την δουλειά του να δώσει την μάχη ΠΡΩΤΑ κ πάνω απ'ολα ν'απομονωθούν αυτά τα στοιχεία.. Έτσι θα πετύχει 2 πράγματα θα δείξει ότι αγαπάει κ σέβεται πραγματικά αυτό που κάνει και δεύτερον αν φύγουν όλα αυτά τα άχρηστα κορμιά που προφανώς με κάποια ανοχή συμπεριφέρονται έτσι θα υπάρξει χώρος ακόμα και για προσλήψεις..

Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ είναι δημοτικοί υπάλληλοι ;

Δημοσ.

Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ είναι δημοτικοί υπάλληλοι ;

Εχω την εντυπωση πως ναι (δεν το δενω κομπο), αλλα αρκετα απο τα κεπ που εχω δει, λειτουργουνε μεσα στα κτιρια του δημαρχειου (η πρωην δημαρχειων του Καποδιστρια).

Δημοσ.

Aμεση απολυση 300κ αργομισθων -κομματοσκυλων που φιλησαν κατουρημενες ποδιες για να παρουν τις θεσεις και τωρα τους φταινε τα κομματα που τους διορισαν εκτος απο αχρηστοι ειναι και αχαριστοι .Αυτο ειναι Κοινωνικη δικαιοσυνη ,δεν μπορει να εχουμε μονο απο την μια πλευρα απολυμενους .Αρκετα με τα παραμυθια .

Δημοσ.

Εδώ άλλοι (πολιτικοί και συνδικαλιστές) ζητούν προσλήψεις, γιατί υπάρχουν επείγουσες και πιεστικές ανάγκες απο τα πολλά κενά!

Ήθελα να' ξερα δηλαδή αυτή η χώρα με πόσους ΔΥ θα είναι ευχαριστημένη!

Δημοσ.

εγω το ξαναλεω: να γινουμε ολοι ΔΥ. θα λυθουν ολα τα προβληματα της ανεργιας, της φτωχιας, της αναπτυξης, κτλ. αντι για μαζικες απολυσεις, το κρατος πρεπει να ξεκινησει αμεσως μαζικες προσληψεις αφου διαθετει το χρημα για να συντηρει το δημοσιο.

2 εκατομμυρια ελληνες να προσλαβει και εληξε η κριση. it's the only way to be sure.

• Like 5
Δημοσ.

εγω το ξαναλεω: να γινουμε ολοι ΔΥ. θα λυθουν ολα τα προβληματα της ανεργιας, της φτωχιας, της αναπτυξης, κτλ. αντι για μαζικες απολυσεις, το κρατος πρεπει να ξεκινησει αμεσως μαζικες προσληψεις αφου διαθετει το χρημα για να συντηρει το δημοσιο.

2 εκατομμυρια ελληνες να προσλαβει και εληξε η κριση. it's the only way to be sure.

Έχεις την ίδια άποψη με το 98.5% των Ελλήνων ψηφοφόρων στις τελευταίες εκλογές δηλαδή.

Δημοσ.

Έχεις την ίδια άποψη με το 98.5% των Ελλήνων ψηφοφόρων στις τελευταίες εκλογές δηλαδή.

Οχι, κι εγω το πιστευω αυτο, αφου ολα τα μεγαλα οικονομικα μυαλα κοντευουν να με πεισουν οτι οσο αυξανουν οι δ.υ. αυξανει η καταναλωση...

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ αν απολυθούν, θα πέσει η κατανάλωση και θα γίνουν και άλλες απολύσεις και γενικά θα καταστραφούμε.

Λογικό μου ακούγεται. :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...