πιτόγυρος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 σκέφτομαι να πάρω έναν ηλιακό φορτιστή σαν αυτόν. (έχω βρει και κάτι άλλους με περισσότερα mAh) έχει χρησιμοποιήσει κανείς; κάπου είχα διαβάσει ότι είναι λίγο περίεργοι και πρέπει πρώτα να φορτίσουν πλήρως και μετά να συνδέσεις το κινητό σου για φόρτιση. δηλαδή αν είναι άδεια η μπαταρία του και συνδέσεις μια συσκευή δε θα φορτίσει; θα πρέπει να περιμένω καμιά 10ρια ώρες να φορτίσει πρώτα η ενσωματωμένη μπαταρία του; λίγο κουφό ακούγεται. αν έχω ένα κινητό με μπαταρία ας πούμε 2000mAh θα καταφέρει να φορτίσει ή θα σταματάει στα 1350mAh. λέει ότι έχει Solar panel: 5.5V/80mA or 5V/100mAh δηλαδή τη μπαταρία του (1350mAh) θα την φορτίσει σε 1350/80 ~17ώρες. επίσης υποθέτω πως οτιδήποτε φορτίζει μέσω usb στον υπολογιστή θα φορτίζει και με αυτόν.ίδιο ρεύμα βλέπω δινει στην έξοδο.σωστά; πχ bluetooth, κινητό, gps. ο λόγος που το θέλω είναι ότι κάνω camping και μερικές φορές θα ήταν χρήσιμο. τι λέτε αξίζουν ή οχι;
angel2525 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 αυτον τον ειχα.. δεν ειναι καλος.. εκει που νομιζα οτι φορτιζει ξαφνικα λεει οτι δεν εχει μπαταρια.. ειναι λιγο μπερδεμα αυτοι οι ηλιακοι.. καλυτερα παρε επαναφορτιζομη μπαταρια λιθιου τυπου http://www.ebay.com/...=item3a7bb33bcb h αμα θελεις solar δες κατι σε πιο πολλα mah αλλα γενικα ψαξτο λιγο με reviews και φορουμ να δεις μηπως υπαρχει καποιο αξιολογο.
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Τελικα αξιζουν αυατ τα πραγματα ή ειναι πεταμενα λεφτα ?
lightgear Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τα reviews λένε ότι ο Nomad Zero 7 είναι εξαιρετικός ηλιακός φορτιστής και το ευχάριστο είναι ότι μπορείς να τον φέρεις από Amazon.co.uk. Το ακόμα καλύτερο Instapark Mercury 10 που έχει υψηλότερη απόδοση και χαμηλότερη τιμή δεν το βρίσκεις εύκολα στην Ευρώπη, αλλά μόνο στην Αμερική. Εγώ προσωπικά ψάχνω κάτι σε μικρότερες διαστάσεις για μεγαλύτερη άνεση στο κουβάλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα