yiannisT Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Γεια σας παιδιά. Είμαι νέος στην παρέα σας και στο internet περίπου το ίδιο. Κάθισα και έψαχνα αρκετή ώρα για κάποιο θέμα σχετικά με δακτυλογράφους. Όμως η αναζήτηση δεν μου έφερε κάτι. Συγκεκριμένα λοιπόν γράφω με τυφλό σύστημα τόσο αγγλικά όσο και ελληνικά με σχετικά καλή ταχύτητα δηλαδή γύρω στις εβδομήντα λέξεις το λεπτό (~70wpm). Καθώς τα πράγματα στη χώρα μας είνα δύσκολα, σκέφτηκα μήπως υπάρχει η δυνατότητα μέσα από το διαδίκτυο να παίρνω δουλειές και να πληρώνομαι ως δακτυλογράφος. Εντάξει δε θέλω τα τρελά λεφτά. Και ένα μικρό βοήθημα είναι σημαντικό. Ας βγάζω το νοίκι ή και λιγότερο δε πειράζει για αρχή άλλωστε. Μήπως ξέρετε εάν υπάρχουν στο διαδίκτυο τέτοιοι χώροι όπου να ζητούν δακτυλογράφους; Κάθε κάποιες μέρες δηλαδή να τους δίνουν κάποια κείμενα προς δακτυλογράφηση; Που πρέπει να απευθυνθώ; Να πω την αλήθεια αφορμή για αυτή την αναζήτηση δακτυλογράφου μέσω διαδικτύου αποτέλεσε το γεγονός πως διάβασα στα νέα ένα άρθρο που μιλούσε πως όλο και πιο πολύ άνθρωποι καθημερινά εργάζονται από το σπίτι και αναφερόταν στο διαδίκτυο χωρίς περισσότερες πληροφορίες όμως. Στην προσπάθειά μου για περισσότερα βρήκα το insomnia.gr που δείχνει να είναι ότι καλύτερο στο χώρο για ελληνόφωνους χρήστες, έγινα μέλος και δημιούργησα αμέσως το πρώτο μου θέμα ελπίζοντας να μάθω περισσότερα. Σας ευχαριστώ Γιάννης
nilosgr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Τα πιο γνωστα: oDesk | vWorker | freelancer 1
yiannisT Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Θα τους κοιτάξω αυτούς τους συνδέσμους. Αφορούν βέβαια γενικότερα σελίδες εύρεσης προσωρινής εργασίας και όχι αποκλειστικά για δακτυλογράφους. Πάντως αν κάνει κανείς ένα ψάξιμο στο google για δουλειές δακτυλογράφων στο διαδίκτυο, θα βρει άπειρες σελίδες, που υπόσχονται κάτι τέτοιο και μάλιστα με πολλά χρήματα. Όμως οι περισσότερες, αν όχι όλες εντάσσονται στο χώρο του Affiliate Marketing και τελικά το μόνο που κατορθώνει κανείς είναι ενώ ψάχνει για δουλειά τελικά να πληρώσει κάποια χρήματα δήθεν για να γίνει μέλος των δακτυλογράφων χωρίς όμως αντίκρισμα και καμία σχέση με δακτυλογράφηση. Γι 'αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όλες αυτές τις σελίδες, ακόμα και αν υπόσχονται επιστροφή χρημάτων. Μη το επιχειρήσετε.
christina887 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Καλημερα σας! Ψαχνω και εγω να βρω για δακτηλογραφησεις κειμενων. Γνωριζει καποιος που μπορω να απευθυνθω? Εχω κοιταξει ηδη τα site που αναφερετε παραπανω αλλα θα ηθελα τα "φωτα" σας αν τελικα ειναι αξιοπιστες οι σελιδες αυτες ή οχι. Αν κανεις εχει δουλεψει σε κατι παρομοιο, θα χαιρομουν να μου προσεφερε μια βοηθεια!! Το θελω σαν συμπληρωματικη δουλεια, εχω ηδη πρωινη εργασια αλλα καταλαβαινετε οτι οι μισθοι που υπαρχουν σημερα δεν ειναι και οτι καλυτερο!! Ευχαριστω πολυ και περιμενω βοηθεια!!
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2018 Στις 3/23/2018 στις 2:50 ΜΜ, christina887 είπε Καλημερα σας! Ψαχνω και εγω να βρω για δακτηλογραφησεις κειμενων. Γνωριζει καποιος που μπορω να απευθυνθω? Εχω κοιταξει ηδη τα site που αναφερετε παραπανω αλλα θα ηθελα τα "φωτα" σας αν τελικα ειναι αξιοπιστες οι σελιδες αυτες ή οχι. Αν κανεις εχει δουλεψει σε κατι παρομοιο, θα χαιρομουν να μου προσεφερε μια βοηθεια!! Το θελω σαν συμπληρωματικη δουλεια, εχω ηδη πρωινη εργασια αλλα καταλαβαινετε οτι οι μισθοι που υπαρχουν σημερα δεν ειναι και οτι καλυτερο!! Ευχαριστω πολυ και περιμενω βοηθεια!! http://oaed.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις