Skylined Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) H Google, μέσω της Niantic Labs που ευθύνεται για την κυκλοφορία του Ingress μας καλεί να ξετυλίξουμε το κουβάρι ενός παγκόσμιου μυστηρίου που εκτυλίσσεται στο γνωστό σε όλους μας κόσμο. Δυο αντιμαχόμενες παρατάξεις, οι Πεφωτισμένοι και Αντίσταση χρησιμοποιούν με διαφορετικό τρόπο την εξωτική ύλη και τις πύλες που εμφανίζονται σε διάφορες τοποθεσίες οι οποίες μπορούν να εντοπιστούν μέσω ενεργειακών χαρτών στην οθόνη του smartphone. Η εφαρμογή που είναι διαθέσιμη στο Google Play και σύντομα στο ios εντοπίζει τη θέση μας καθώς εξερευνούμε και παρέχει πληροφορίες για το τοπικό πεδίο μάχης ενώ λεπτομερής επισκόπηση της παγκόσμιας σύρραξης μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή. Η ομαδική δουλειά είναι απαραίτητη ενώ ο νικητής αναμένεται να αναδειχτεί σε ένα με ενάμισυ χρόνο. Προς το παρόν η εφαρμογή βρίσκεται σε closed-beta στάδιο και απαιτείται πρόσκληση για να συμμετάσχει κανείς η οποία μπορεί να ζητηθεί στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Site: Google Play Site: nianticproject.com Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2012 από Hal9000 1
intos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 ακουγεται απολαυστικοτατο...και αν ενσωματωθει στα κινητα επιτελους να αφησουμε το facebook και να ασχοληθουμε με κατι πιο σοβαρο 3
damoclesword Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 πολύ ωραίο το τρέιλερ! βέβαια το ενδεχόμενο υποβόσκουσας προπαγάνδας πίσω από το παιχνίδι πάντα υπάρχει, όταν χρησιμοποιούν σύμβολα, μνημεία κτλ. ως gamespace. πέρα από αυτή την καχυποψία, φαίνεται πραγματικά εξαιρετικό!
NIKOSE Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξερω γιατι, αλλα αυτο μου φαινεται προαγγελος για μεγαλα πραγματα που θα ερθουν. Ο κοσμος μας αλλαζει. Εμεις μπορει να κανουμε πισω, αλλα αλλοι κυριολεκτικα τρεχουνε μπροστα! 6
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν εχω smartphone για να το δοκιμάσω πάντως η ιδέα μου φαίνεται καταπλητική και πρωτότυπη 1
CosmosKGR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Καλά, αν είναι έτσι όπως το φαντάζομαι, θα πρέπει να είναι η σύγχρονη "τρέλα" σε μικρούς και μεγάλους! Και μάλιστα πολύ "ευχάριστη τρέλα"! Ουάου δηλαδή!!! Άραγε, τα διάφορα σύμβολα - αντικείμενα ή και άνθρωποι που θα συμμετέχουν στο gameplay, θα είναι υπαρκτά στον κανονικό κόσμο γύρω μας από πριν;;; Δε φαντάζομαι να τοποθετούνται π.χ. ειδικά για το παιχνίδι (αν και στο μέλλον δεν το αποκλείω και αυτό βέβαια)! 1
gallaki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Τί γαμάτο!!! Επιτέλους το Fringe γίνεται πραγματικότητα!!! :P 12
επισκέπτη angelos.karant Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Γιατι κατι μου λεει πως μας προετοιμαζουν για το μελλον ? Παιχνιδι με Πεφοτισμενους δλδ Μασονους στην Πραγματικη ζωη ? Μην το βλεπετε τοσο απλα , να εισαστε και λιγο εξυπνη... !
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Όταν τα κάνανε αυτά οι roleplayer και έβλεπες γκοθάδες με 3 τρίχες για μουστάκι, καμπαρντίνα πιο μακρυά απο την άλουστη μαλλούρα τους και hello kitty ρολόι να κυνηγιούνται στα σκοτεινά σοκάκια του μουσείου φωνάζοντας "σε μαγεύω σβήσε 3 μπλαντ" ήταν σατανιστές. Τώρα που τα κάνει η Google, η ενσάρκωση του κακού στην Γη, είναι hip και¨"πολύ καλή ιδέα".....Μετανοείτε 9
alex52 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Κάτι μου λέει ότι η νεα τάξη πραγμάτων πλησιάζει και εμείς θα είμαστε θεατές !stay stay alive .......game over!!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
bosei Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2012 Έχει πάρει κανείς το invitation code να μας πει τίποτα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα