CamClone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 paides, to ebox einai katapliktikoooooo! exei kai POP access! ti alo thelloume ?
drjimbou Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Σας παρουσιάζει κανένα πρόβλημα από χθές? Δεν μπορώ να πάρω τα mail μου από το outlook Mου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει logon
angelos0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 den eimai autos pou prepei na apanthsei alla dipaistwsa oti to e-box xreiazete na kanies log in kai apo to site mia kai to log in pou kanei to outlook express den to pianei me apotelesma na sou bgazei to logariasmo inactive kai na ton diagrafei ......
Ioannis Jr. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 den eimai autos pou prepei na apanthsei alla dipaistwsa oti to e-box xreiazete na kanies log in kai apo to site mia kai to log in pou kanei to outlook express den to pianei me apotelesma na sou bgazei to logariasmo inactive kai na ton diagrafei...... Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε είναι «μούφα»! Το θεωρώ απαράδεκτο!
angelos0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 h alhe8ia einai oti den einai kai oti pio boliko kai dne to exw 3anasynanthsei... parolauta katanow 100% tous logous pou geinete kati tetoio wste ta services na parameinoun toso kala ws exoun. (an kai to outgoing mail ontas sto e3wteriko pali den boleuei) free is free omws kai as mhn zhtame polla! 8a proteina omws an einai dynaton logariasmoi pou tsekaronte mesw outlook na mhn diagrafonte an yparxoun allages sto inbox tous..dhladh yparxei kinhsh estw diagrafh incoming pou dhlwnoun oti o xrhsths xrhsimopoiei to account. h alhe8ia ienai oti prospwika to account den to poly xrhsimopoiousa para gia incoming megalwn attachements kai auto giati oso psofaw na to exw san to prwto mou mail to oti gia spam prevention den mporw na exw to smtp den eiani oti kalytero gia mena
Ioannis Jr. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 angelos0, Ναι βρε σι, αλλά για σκέψου κάποιους που το έχουν για κύριο email? Ή αυτούς που το έχουν για δουλειά… Free ξε-free ή κάνουμε κάτι σωστά και επαγγελματικά ή δεν το κάνουμε. Τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει κάποια σχετική ειδοποίηση από το ebox.gr προς τους χρήστες του, εντάξει θα έχανε ίσος κάποιο αριθμό από χρήστες αλλά θα ήταν πιο σοβαρό!
angelos0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 arketa milhsame xwris ton 3enodoxo kai egw e3efrasa ta meion alla exw syni8isei na ektimw thn prospa8eia kai thn a3ia pou exei auto to free gia auto kai den paraponieme so stamatw apo merous mou thn koubenta auth (toul mexri na mou apeu8yn8ei 3ana o logos) kai as pistopoihseis oti teliak o logariasmos sou exei diagrafei gia auto to logo. Ton diko mou ton 3ananoi3a epitopou pantws san kainourgio registration. Try yours or wait for the admins' answer
Boban Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 pantos ego me mozilla 1.5 gr den exo kanena provlima. Kai oute ixa me proigoumenes ekdoseis
gvard Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε είναι «μούφα»! Το θεωρώ απαράδεκτο! Καλησπέρα, Το pop3 module δεν κάνει login στον λογαριασμό σου, με αποτέλεσμα να πρέπει να μπαίνεις μία φορά κάθε 60 ημέρες. Θα ήθελες να μου πείς τι είναι "μούφα" σε αυτό; Το eBox σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει κάποια διαφημιστικά banner στη κεντρική σελίδα από τα οποία και θα πληρώνεται ωστε να συνεχίσει να παρέχει τα 15ΜΒ δωρεάν χώρου. Κακό θα ήταν μία φορά κάθε 2 μήνες να έμπαινες από το web;
gvard Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 angelos0[/b'], Ναι βρε σι, αλλά για σκέψου κάποιους που το έχουν για κύριο email? Ή αυτούς που το έχουν για δουλειά… Free ξε-free ή κάνουμε κάτι σωστά και επαγγελματικά ή δεν το κάνουμε. Τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει κάποια σχετική ειδοποίηση από το ebox.gr προς τους χρήστες του, εντάξει θα έχανε ίσος κάποιο αριθμό από χρήστες αλλά θα ήταν πιο σοβαρό! To eBox το έχω στήσει και σωστά και επαγγελματικά. Σου ανάλυσα σε προηγούμενο μήνυμα μου τον λόγο που θέλω να μην κόψω το web login. Η διαγραφή γίνεται γιατί κάποιοι κακόβουλα άνοιγαν δεκάδες λογαριασμούς και τους έκαναν εγγραφή σε εκατοντάδες mailing lists ή έστελναν δεκάδες MB άχρηστα αρχεία, ωστε να γεμίζει ο δίσκος. Αυτοί οι "επαγγελματίες" ήταν από άλλες εταιρίες που παρέχουν δωρεάν e-mail... Η διαγραφή των ανενεργών λογαριασμών κρίθηκε αναγκαία, από εκεί και πέρα θεώρησε οτι για να συνεχίσεις να έχεις το δωρεάν και επαγγελματικό e-mail (το οποίο θέλω να πιστεύω οτι δεν σου έχει δημιουργήσει προβλήματα μέχρι τώρα), θα πρέπει και εσύ να κάνεις ένα απλό login μέσω web τουλάχιστον μία φορά κάθε 2 μήνες. Αυτή τη στιγμή οι ενεργοί χρήστες είναι γύρω στους 1.500 (αυτοί που έκαναν login τις τελευταίες 61 ημέρες).
gvard Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 arketa milhsame xwris ton 3enodoxokai egw e3efrasa ta meion alla exw syni8isei na ektimw thn prospa8eia kai thn a3ia pou exei auto to free gia auto kai den paraponieme so stamatw apo merous mou thn koubenta auth (toul mexri na mou apeu8yn8ei 3ana o logos) kai as pistopoihseis oti teliak o logariasmos sou exei diagrafei gia auto to logo. Ton diko mou ton 3ananoi3a epitopou pantws san kainourgio registration. Try yours or wait for the admins' answer Καλησπέρα, Ο ξενοδόχος είναι εδώ Μου αρέσει να υπάρχει συζήτηση για να προσπαθήσω να διορθώσω ο,τι θεωρείτε κακώς κείμενα στο eBox. Η παροχή e-mail ήταν, είναι και θα είναι δωρεάν, απλώς στο μέλλον θα υπάρχουν κάποιες νέες υπηρεσίες οι οποίες θα είναι επί πληρωμή. Μία υπηρεσία η οποία θα βγεί μέσα στον Δεκέμβριο θα είναι η ειδοποίηση μέσω SMS για κάποια συγκεκριμένα μηνύματα, τα οποία θα έχετε ορίσει μέσα από φίλτρα. Ο φίλος μας πρίν που μίλησε για επαγγελματικό e-mail, θα βρεί πολύ χρήσιμη αυτή την υπηρεσία η οποία θα κοστίζει λιγότερο από ένα SMS από κινητό σε κινητό. Επίσης η υπηρεσία θα μπορεί να χρησιμοποιείται για να στέλνετε SMS από το eBox σε κάποιο κινητό (και το καλό είναι πως θα μπορείτε να ορίζετε εσείς τον αποστολέα, ωστε να φαίνεται οτι στάλθηκε από το δικό σας κινητό ή από κάποιον άλλον :wink: ). Ηδη περίπου 10 εθελοντές δοκιμάζουν την υπηρεσία η οποία είναι στα τελευταία στάδια δοκιμών και θα βγεί προς εμπορική χρήση το Δεκέμβριο.
angelos0 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 I knew that u were around kai gia auto den synexisa thn koubenta! Epishs 3erw poly kala ti einai na bazeis apo thn tseph gia na geinei kati kai pws ektimas tis paromoies syzhthseis. einai parapanw apo kalo na akous tis gnwmes, ta syn ta mprabo kai ta plyn kai tous morfasmous tou ka8enos. Mono auto mas kanei kalyterous! Diabazontas to quote parapanw pou o filos anaferei to nick mou troma3a oti anaferosoun se mena :P Thn yphresia tou SMS 3ereis toi thn perimena kairo.... kai I am looking forward for that. To meion omws pou pali 8a anaferw an kai 3erw oti geinete gia spamming prevention einai oti ontas sto e3wteriko den exw smtp. An mporouses na skefteis kati pou 8a to parekampte 8a hmoun eugnomwn!
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Εδω και 2-3 μερες παλι εχω προβλημα για τα email μεσω outllok express .Μου το εχει ξανακανει και εφτιαξε μονο του.Μεσα απο την σελιδα του δεν εχω προβλημα.Κανενας αλλος ιδιο προβλημα ????? :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Εδω και 2-3 μερες παλι εχω προβλημα για τα email μεσω outllok express .Μου το εχει ξανακανει και εφτιαξε μονο του.Μεσα απο την σελιδα του δεν εχω προβλημα.Κανενας αλλος ιδιο προβλημα ????? :?: :?: :?: Τωρα παλι εφτιαξε μονο του...Τι να πω????? :?: :?: :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.