nilosgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Could not find the main class: thermokrasia2.class Υπαρχει μεθοδος: > public static void main(String[] args) Στην κλαση thermokrasia2 ?
thappp.tp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 δεν καταλαβα τι εννοεις ?αν εχω καποιο string?
nilosgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 αν υπαρχει μεθοδο main στην κλαση που προσπαθεις να τρεξεις
thappp.tp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 o κωδικας μου ειναι import acm.program.*; public class thermokrasia2 extends Program { public void run() { . . . . } } ο κωδικας ενδιαμεσα περιεχει μονο εντολοες(πχ for,if), δεν ειπαρχει καπου καποια κλαση, ουτε μεθοδος μονο απλες εντολες.
georgemarios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Και ακομα γενικότερα, just to be sure, εχεις κανεις επιτυχως compile το προγραμμα; Υπαρχει το αρχειο thermokrasia2.class στο φακελό σου;
thappp.tp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ΝΑΙ. γραφω javac thermokrasia2.java γινεται κανονικα η μεταγλωτιση μετα παταω java thermokrasia2 και μετα αν βαλω τα δεδομενα οπως τα εχω και στο αρχειο μου τα δεχεται κανονικα. να ρωτησω κατι αλλο.. μεσα στο .txt σε καθε σειρα βαζω τα δεδομενα με την σειρα που θα μου την ζητουσε το προγραμμα ετσι δεν ειναι?
nilosgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Για βγάλε το extends Program και αντικατέστησε το prototype της public void run() σε public static void main(String[] args) Όσο Αναφορά το .txt ναι έτσι πρέπει να τα έχεις
born_again Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 να σε ρςτησς κατι θαπ..το καταφερες να το τελειωεις το προγραμμα αυτο.?
fatsoula!! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 hello!!!!!! ψάχνω ένα άτομο για επίλυση άσκησης java επί πληρωμή!!ενδιαφέρεται κάποιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα