Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Οπως αναφερω και στον τιτλο θα ηθελα να μου προτεινετε εναν εξ. σκληρο 500-1000gb μεχρι το παρα παρα πολυ 90 ευρω, και δεν θελω να ειναι portable θελω με μπριζα για δικους μου λογους!

Θα τον χρησιμοποιησω για αποθηκευση ταινιων σε θυρα usb 2.0 σε netbook

Ευχαριστω εκ των πρωτερων καλο απογευμα!

Δημοσ.

http://www.visionstu...?id=29959&cat=6 (...δε νομίζω να θες ντε και καλά να είναι ΚΑΙ ο σκληρός 3.5άρης, όπως η θήκη, ΚΑΙ, φαντάζομαι, πως η "μέση λύση" των 750GB σε καλύπτει από άποψη χωρητικότητας, με βάση το χρηματικό ταβάνι που έθεσες)

&

http://www.visionstu...&step=undefined

Ήτοι 80.91€ + 11.93€ = 98,84€ (...φαντάζομαι μπορείς να ξεφύγεις 8.84€ απ' τον προϋπολογισμό σου), ΑΝ είσαι Σαλονίκη (δε ρωτάω πού είσαι γιατί το αγαπάω το τομάρι μου). Αν όμως ΔΕΝ είσαι, ξεφεύγεις τουλάχιστον άλλα 3.45€ για μεταφορικά κούριερ -οπότε πάμε σύνολο 102.29- κατεθέτοντας σε τράπεζα (ή σύνολο 104.91 αν πληρώσεις με αντικαταβολή στην κούριερ).

Όπως και να 'χει πάντως, προσωπικά θα επέλεγα το Vision Studio που υπέδειξα, παρά-κάποιο-άλλο-κατά-5-€-φθηνότερο-μαγαζί, γιατί κατά τα ΠΕΝΤΕ χρόνια που θα διαρκέσει η εγγύηση του ΣΚΛΗΡΟΥ, ποιός ξέρει ποιό από τα φθηνότερα μανιταρομάγαζα θα υπάρχει, και δεν θα υποχρεωθείς, στην περίπτωση που χρειαστείς RMA (επιστροφή για αντικατάσταση), να το κάνεις μόνος, πληρώνοντας μάλιστα και κα'να 10άρικο (σημερινές τιμές) για μεταφορικά. Ή ποιός ξέρει τί ιστορίες θα σου πουν ("να το στείλετε στον εισαγωγέα μπλαμπλα") αν χρειαστείς το RMA που λέγαμε...

Το αποπάνω αποτελεί την ιδανική "λύση" (συνυπολογιζόμενων διάφορων παραμέτρων) γι' αυτό που θες, να ξέρεις.

...α : ΞΕΧΝΑ σκέψη για "έτοιμο εξωτερικό δίσκο". Έχω βαρεθεί, να γράφω εδώ και καιρό αναλυτικά τους λόγους - just take my word for it και (δεν θα χρειαστεί να) θα με θυμηθείς. Αν το σκεφτείς λίγο, πάνω-κάτω θα καταλάβεις γιατί "σκέτος σκληρός & ξέχωρη θήκη". Αν πάλι βρεθεί κανείς να στους πει τους λόγους, καλώς, κι αν όχι, και ψήνεσαι, γκούγκλαρε το νικ μου και "εξωτερικός σκληρός insomnia.gr" και φαντάζομαι θα βρεις διάφορα ποστ όπου τα εξηγώ...Ξέχνα, ακόμη κι αν χρειάζεται να κάνεις πεζοδρόμιο για 'κεινα τα 8 ή 12 ή 15 παραπάνω Ευρώ που θα σου βγει η παραπάνω λύση που πρότεινα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...