sofiathereal Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 γνωρίζεται κάποιο σίτε με carpooling δηλαδή του να βάζει κάποιος το αμάξι για μια διαδρομή και να δηλώνει Που πάει, ποτέ φεύγει, κτλ κτλ ?
pournaras Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Ωπα, τεσσερις κι ενας ο οδηγος πεντε, δε χωραει αλλους (εκτος κι αν εχει βανακι - ταξι). 3
pavlinara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 δεν βλέπω κίνηση στο σάιτ. εγώ κάποια στιγμή μέσα στον δεκέμβρη θα πάω από αθήνα θεσσαλονίκη όποιος ενδιαφέρεται ας ενημερώσει
UpToDate_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 To ψηνω - το σκεφτομουν κ ελεγα με κανα τρενο
g_alkis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 δεν βλέπω κίνηση στο σάιτ. εγώ κάποια στιγμή μέσα στον δεκέμβρη θα πάω από αθήνα θεσσαλονίκη όποιος ενδιαφέρεται ας ενημερώσει Θεσσαλονίκη-Αθήνα πότε θα πας;
athlios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Υπαρχει και το carpooling.gr που νομιζω εχει παραπανω κινηση και ειναι λιγο πιο οργανωμενο.
pavlinara Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Περιμένω ή να γεννήσει η φίλη μου ή να γίνει η ορκωμοσία μου κάπου τον Δεκέμβρη.Ήρθα με την φίλη μου τώρα, πλήρωσα 10 διόδια omg! 25 ευρώ διόδια και 75 η βενζίνη.Μια κατοστάρα ήμαρτον.
athlios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Γενικα υπαρχει μια περιπτωση να κατεβω ή παρασκευή βράδυ ή Σάββατο πρωι απο Θεσσαλονικη για Αθηνα και Κυριακή απογευμα γυρισμό. Αν ειναι να κατεβει καποια αλλη insomniac ας στειλει ενα pm μηπως βολεψει και ερθει μαζι μας για παρεα. [υπαρχουν 1-2 κενες θεσεις]. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα