lambroszekis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το καρποyλινγκ δεν θα ανθισει στην Ελλαδα ποτε... Οταν ζητας απο τον συγχωριανο σου και το λες... Δεν με παιρνεις και μενα Αθηνα μιας που φευγεις αυριο και συ με το αυτοκινητο.. Να μην ταλαιπωρουμε και γω με τα τρενα... Και αυτος σου απανταει... Να κοιτα να δεις δεν ξερω τι ωρα ακριβως θα ξεκινησω το ταξιδι, αλλα θα ειναι παρω και την μανα μου μαζι... και θα εχω κι ενα ψυγειακι με κρεατα απο το χωριο... Βασικα δεν ξερω αν θα χωρεσεις κι εσυ... Αλλα...!! Θα παρω τηλεφωνο.. Και το τηλεφωνο δεν χτυπησε ποτε....
johnieXoX Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 μπορούμε να οργανώνουμε και μεταξύ μας τέτοια σκηνικά, τι σόι super forum είμαστε;
kuzko21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Περιμένω ή να γεννήσει η φίλη μου ή να γίνει η ορκωμοσία μου κάπου τον Δεκέμβρη.Ήρθα με την φίλη μου τώρα, πλήρωσα 10 διόδια omg! 25 ευρώ διόδια και 75 η βενζίνη.Μια κατοστάρα ήμαρτον. μαζι με το γνωστο θεματακι στα ματια θα πας παβλιναρα?
pavlinara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εντάξει παιδιά δεν είμαι γκαβή! Μια χαρά έφερα το αμάξι κι όπως το έφερα θα το γυρίσω.Θα ενημερώσω κι εδώ αν θέλει κανείς. Θεσσαλονίκη-Αθήνα πότε θα πας; αν δεν έχω βρει δουλειά όταν θα ξαναρχίσουν τα μαθήματα στις 6-7 γενάρη
UpToDate_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ισως και να το χεις ξεχασει βεβαια με την αφηρημαδα αλλα δε πειραζει
pavlinara Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 όχι δεν το ξέχασα επειδή δεν ξέρω αν θα βρω άτομα με το carpooling, στις 19 του μηνός πάω Θεσσαλονίκη(από Αθήνα) αν βρω άτομα κι από εδώ θα είμαι μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα