Προς το περιεχόμενο

Απογοητευμένος απο την απόκριση GPS


Panagiotis32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας. Αγόρασα για πρώτη φορά GPS και συγκεκριμένα το MLS Destinator pro 50 και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος απο την απόκριση της οθόνης όταν ψάχνω με το δάχτυλο τον χάρτη για να δω πχ μια περιοχή τους δρόμους κτλ.

Δεν εννοώ όταν οδηγώ και αυτό είναι στο αυτόματο και μου δίνει οδηγίες, αλλά οταν του δώσω προορισμό και πριν ξεκινησω, παω να "παίξω" με το χάρτη για να δω ποια διαδρομή εχει επιλέξει και απο ποιους δρόμους ώστε να εχω μια γενική εικόνα στο μυαλό μου.

Το αποτέλεσμα ειναι πολύ κουραστικό. Κολλάει συνέχεια οταν προχωράω τον χάρτη στα επόμενα τετράγωνα. Λες και τρέχω google earth σε απαρχαιωμένο υπολογιστή! Εγω περίμενα να τρεχει ο χαρτης "νερο" οπως στο google maps των android, αλλά τελικά η εμπειρία χρήσης ειναι πολύ κατώτερη και απογοητευτική. Συν το οτι το ζουμ γινεται μόνο με τα +/- και οχι με τα δυο δάχτυλα στην οθονη αφής.

 

Αυτό που θέλω να ρωτήσω σε σας είναι: Ολα τα GPS που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, έχουν την ιδια αποκριση και εμπειρία χρήσης μ'αυτη που περιγράφω? Δηλαδή GPS με απόκριση σαν και αυτη των smartphones δεν υπάρχει εν ετη 2012? Υπάρχουν άλλα με γρηγορότερο επεξεργαστή να μου προτείνεται?

ή ολα τα GPS ετσι ειναι και πρεπει να συνηθίσω τα κολλήματα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο που περιγραφεις δεν ειναι προβλημα.το destinator οπως και ολα τα προγραμματα εχουν επισκοπηση διαδρομης ωστε να δεις συνοπτικα ολη τη διαδρομη.καποια πιο καινουργια την παρουσιαζουν τρεχοντας την .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το οτι κολλαει αποδιδεται στις επιδοσεις του μηχανηματος. ειχα κι εγω παρομοια εμπειρια με το mio moov 150 στο οποιο εγκατεστησα full customized το igo 8,τοσο. καλο θα ηταν να προσεχεις τονεπεξεργαστη και την μνημη του μηχανηματος πριν το αγορασεις και να το δοκιμασεις σε ολες τις λειτουργιες του πριν το αγορασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...