Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Porg, εδω σχετικα

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=723812

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Αυγή" της Κυριακής ο 7ος τακτικός ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση διαπιστώνει εγκληματικές πράξεις τις οποίες διέπραξαν αστυνομικοί σε βάρος των 15 συλληφθέντων που συμμετείχαν στην αντιφαστιστική μοτοπορεία της 30ης Σεπτεμβρίου και με αναφορά του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών ζητά την ποινική δίωξη των αστυνομικών της ομάδας ΔΕΛΤΑ για κακούργημα! Επιπλέον, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις που σήμερα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, εκτός από “βαριά σωματική βλάβη” κατέγραψαν και το σημάδι του αστυνομικού taser γεγονός που ο Ν. Δένδιας λοιδώρησε μέσα στη Βουλή διερωτώμενος “πιστεύει κανείς σοβαρά ότι καίμε τους κρατούμενους με αναπτήρα;”...

Με την από 17/10/2012 αναφορά (αριθμός πρωτοκόλλου 2182) προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο 7ος τακτικός ανακριτής Κ. Πρωτονοτάριος, αφού αναφέρει ότι οι συλληφθέντες κατήγγειλαν βασανισμό από αστυνομικούς τόσο κατά τη σύλληψή τους όσο και κατά την κράτησή τους στη ΓΑΔΑ, τονίζει χαρακτηριστικά: “Κατόπιν των ανωτέρω, και επειδή κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ανέκυψε γεγονός που διώκεται αυτεπαγγέλτως, ήτοι τα εγκλήματα: α) της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από κοινού κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα (σ.σ. κακούργημα), β) της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατά συρροή, γ) της παράνομης οπλοφορίας, (ως προς το πιστόλι taser) και δ) της οπλοχρησίας σας ανακοινώνουμε τις πράξεις αυτές, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθου 38 ΚΠΔ και παρακαλούμε για τις δικές σας κατά τον νόμο ενέργειες”!

Πρόκειται για μία σοβαρή ανακριτική ενέργεια, που κυριολεκτικά αποτελεί “κόλαφο” για τον Ν. Δένδια, καθώς δεν πρόκειται για μια απλή μήνυση ενός πολίτη που διαβιβάζεται “διά τα περαιτέρω”, αλλά το αίτημα ενός κρατικού λειτουργού που αναγνωρίζει ότι κάποιοι κρατικοί υπάλληλοι πιθανότατα διέπραξαν απεχθή κακουργήματα...

Ένα από τα επιχειρήματα του Ν. Δένδια στην παραληρηματική ομιλία του στη Βουλή ήταν "γιατί λοιπόν δεν κάνουν μηνύσεις;". Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και εμπνευστής του διαβόητου κουκουλονόμου (για να μην ξεχνιόμαστε) βιάστηκε πάλι, ξεχνώντας ακόμα και τα νομικά που σπούδασε. Από την πρώτη στιγμή οι συνήγοροι των συλληφθέντων δήλωσαν ότι θα προβούν σε μηνύσεις αμέσως μόλις συμπληρωθεί ο φάκελος της δικογραφίας με τα ιατροδικαστικά πορίσματα, που έφτασε στα χέρια τους μόλις στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Επιπλέον, σύμφωνα με το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος η μήνυση μπορεί να κατατεθεί μέσα σε χρονικό όριο τριών μηνών από την ημέρα που έγινε η αρχική καταγγελία.
Δημοσ.

Η Αυγή είναι κομματική εφημερίδα και δεν μπορώ να την εμπιστευτώ ως προς την αντικειμενικότητα της!Υπάρχει κάποια άλλη πηγή;

Και πιο πρόσφατη αν γίνεται, το άρθρο είναι σχεδόν μηνός, 28/10.Υπάρχουν νεότερα;Έχουν κατατεθεί μηνύσεις;

Δημοσ.

Είμαι σίγουρος για την τιμωρία των υπαίτιων!

Τη σε κάνει να είσαι σίγουρος;

Που στην Ελλάδα είδες να τιμωρείται οποιοσδήποτε υπαίτιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραιο αυτο το λεφτ τζι αρ, τα μπανερς στην δεξια του πλευρα κατατοπιζουν τον καθε αγαθο για το τι πρεσβευει και στο ποση προσοχη πρεπει να δωσουμε στο αρθρο-αφηγηση-συνεντευξη "βιογραφικο"-προβολη ενος αυριανου υποψηφιου βουλευτη. Διοτι το αρθρο δεν ειναι κατι παραπανω απο αυτο.

ΥΓ. Για συμπαρασταση/λευτεριες κλπ στους συντροφους σας ενδεικνυνται οι τοιχοι στην Ομονοια και τα Εξαρχεια και οχι τα διαφορα τεχνολογικα φορα.

ΥΓ2. Παντως απο μυθοπλασιες και αφηγηματα αυτοι οι συντροφοι τα σπανε. Αφου δεν τους κανανε και εικονικη κηδεια μετα την εικονικη εκτελεση, παλι καλα να λεμε, αγιο ειχαν :devil:

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 2
Δημοσ.

Ωραιο αυτο το λεφτ τζι αρ, τα μπανερς στην δεξια του πλευρα κατατοπιζουν τον καθε αγαθο για το τι πρεσβευει και στο ποση προσοχη πρεπει να δωσουμε στο αρθρο-αφηγηση-συνεντευξη "βιογραφικο"-προβολη ενος αυριανου υποψηφιου βουλευτη. Διοτι το αρθρο δεν ειναι κατι παραπανω απο αυτο.

ΥΓ. Για συμπαρασταση/λευτεριες κλπ στους συντροφους σας ενδεικνυνται οι τοιχοι στην Ομονοια και τα Εξαρχεια και οχι τα διαφορα τεχνολογικα φορα.

ΥΓ2. Παντως απο μυθοπλασιες και αφηγηματα αυτοι οι συντροφοι τα σπανε. Αφου δεν τους κανανε και εικονικη κηδεια μετα την εικονικη εκτελεση, παλι καλα να λεμε, αγιο ειχαν :devil:

Για να καταλάβουμε και εμείς. Το πρόβλημά σου είναι το συγκεκριμένο κόμμα, ή το γεγονός ; Το έψαξες; Είναι παραμύθι;

Αν το έβγαζε δηλ. ο Ευαγγελάτος θα ήταν πιο πειστικό ε;

Δημοσ.

Για να καταλάβουμε και εμείς. Το πρόβλημά σου είναι το συγκεκριμένο κόμμα, ή το γεγονός ; Το έψαξες; Είναι παραμύθι;

Αν το έβγαζε δηλ. ο Ευαγγελάτος θα ήταν πιο πειστικό ε;

Αν σου παραθεσω ειδηση απο σαιτ προσκειμενο σε αλλο κομμα που θα αναφερεται σε διηγησεις μελους του, θα λες τα ιδια?

Σοβαρευτειτε που οφειλω να ερευνω διεξοδικα την καθε αριστεριστικηπαπαρια, απο ακροαριστερα σαιτ.

Οπως φυσικα δεν θα κανω και με ενα σαιτ που υποκειται σε ακροδεξιο - δεξιο -σοσιαλιστικο - κουμουνιστικο κλπ ειδους κομμα.

Και πολυ "μελανι" χαλασα, χαιρετε.

ΥΓ. Παντως ακομα θυμαμαι και χαμογελω με το σχολιο του τοπικ σταρτερ σε αντιστοιχο τοπικ με παραπομπη σε διηγησεις μελλον ακροδεξιου κομματος. Εκει ομως διεκρινε την παραπληροφορηση με τη μια. Ενω τα βασανιστηρια με "εικονικες εκτελεσεις μεσα στη ΓΑΔΑ" ειναι πληροφορηση, προφανως. Που παντα -κατα ενα περιεργο τροπο- προερχεται απο ομαδες ακροαριστερων. Διοτι κατα τ'αλλα δεν ακουσα πολλους (απο πιωμενους οδηγους μεχρι κατηγορουμενους για κακουργηματα) να λενε οτι υπεστησαν βασανιστηρια. Παντα μα παντα ακροαριστεροι να τραβανε γολγοθα οποτε τους πιανουν μπατσοι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα, αλλά το γεγονός. Γι' αυτό έχεις να πεις κάτι;

Εχεις αποδειξεις οτι προκειται περι γεγονοτος? Εγω ας πουμε σου λεω οτι ειναι παπατζες και προπαγανδα, πως μπορεις να το αντιπαρελθεις περα απο το να μου χρησιμοποιησεις τις μαρτυριες ακροαριστερων σε ακροαριστερα σαιτ?

Σοβαρευτειτε που θα αναλυσουμε και το συμβαν των εικονικων εκτελεσεων να πουμε.

ΥΓ. Περασε 1 μηνας απτο γεγονος και ακομα δεν κατεθεσαν μηνυση οι "βασανισμενοι". Αρκεστηκαν στην αρθογραφια στην Αυγη και το λεφτ τζι αρ. Τυχαιο?

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις αποδειξεις οτι προκειται περι γεγονοτος? Εγω ας πουμε σου λεω οτι ειναι παπατζες και προπαγανδα, πως μπορεις να το αντιπαρελθεις περα απο το να μου χρησιμοποιησεις τις μαρτυριες ακροαριστερων σε ακροαριστερα σαιτ?

Σοβαρευτειτε που θα αναλυσουμε και το συμβαν των εικονικων εκτελεσεων να πουμε.

ΥΓ. Περασε 1 μηνας απτο γεγονος και ακομα δεν κατεθεσαν μηνυση οι "βασανισμενοι". Αρκεστηκαν στην αρθογραφια στην Αυγη και το λεφτ τζι αρ. Τυχαιο?

Νομίζω ότι εσύ a priori το χαρακτήρισες αριστεροπαπαριές. Εγώ απλώς σε ρώτησα με πια λογική γράφεις αυτά που γράφεις. Τεκμιριωμένη απάντηση δεν έδωσες, παρά το ότι η είδηση γράφτηκε σε συγκεκριμένο site. Αυτό προφανώς σου αρκεί. Αν το έλεγε η Τρέμη πχ. θα ήταν έγκυρο. Σεβαστή η άποψή σου, δημοκρατία έχουμε. Δεν σημαίνει όμως ότι είναι και αντικειμενική.

Πάντως για ¨"υποτιθέμενους" βασανισμούς ακροδεξιών , ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει. Αν έχεις κάποια πηγή , ευχαρίστως να την μαθαίναμε. Αλλά και αν ήταν βεβαιωμένο γεγονός, πάλι θα ήταν καταδικαστέο.

Δημοσ.

Επειδή το προηγούμενο ποστ μου όπου εξέθετα την ριζοσπαστική και αντίθετη με τους όρους του σεβάσμιου γέροντα Παίσιου μοδερέιτορ

(υποθέτω γιαυτό και διαγράφτηκε) με περιεχόμενο "καλά τους έκαναν" με έκανε να κάτσω να σκεφτώ που βαδίζω σε αυτή την ζωή, θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τους λαμπρούς αυτούς νέους που ωσάν νέοι οσιομάρτυρες θυσίασαν προσωπικές εργατοώρες, βενζίνα, 5 στριφτά, 2 γκαραμούζες και 2 λουκανικόπιτες κομμένες στα 5 για να περιπολούν στους δρόμους της wild side of town Αθήνας και να δέρνουν όποιον είναι αντίθετο στα πιστεύω τους που τους παρέδωσε ο Μπακούρην στο όρος Εξαρχιάτ σε 2 μαυροκόκκινες πλάκες.

Πραγματικά μάτωσε η καρδιά μου ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ (εντάξει μοδ ? στείλε και καμμιά λουκανικόπιτα)

PS. ΣΟ να περάσει δεν βρίζω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...