Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλη μια επιβεβαιωση οτι εισαι κουκουρουκου και δεν ειναι να σε παιρνει κανεις στα σοβαρα....

ΓΙα τα ιατροδικαστικα πορισματα ΜΟΚΟ ακομα... Επισης απο τη στιγμη που διεταξε εισαγγελεας εχει νοημα να γινουν και μυνησεις ? Δεν ξερω πως πανε τα νομικα αλλα αναφερεται οτι διωκεται αυτεπαγγελτως

Με την από 17/10/2012 αναφορά (αριθμός πρωτοκόλλου 2182) προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο 7ος τακτικός ανακριτής Κ. Πρωτονοτάριος, αφού αναφέρει ότι οι συλληφθέντες κατήγγειλαν βασανισμό από αστυνομικούς τόσο κατά τη σύλληψή τους όσο και κατά την κράτησή τους στη ΓΑΔΑ, τονίζει χαρακτηριστικά: “Κατόπιν των ανωτέρω, και επειδή κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ανέκυψε γεγονός που διώκεται αυτεπαγγέλτως, ήτοι τα εγκλήματα: α) της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από κοινού κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα (σ.σ. κακούργημα), β) της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατά συρροή, γ) της παράνομης οπλοφορίας, (ως προς το πιστόλι taser) και δ) της οπλοχρησίας σας ανακοινώνουμε τις πράξεις αυτές, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθου 38 ΚΠΔ και παρακαλούμε για τις δικές σας κατά τον νόμο ενέργειες”!

Δεν προσπαθω να κερδισω κανεναν σεβασμο,ο καθενας διαβαζει και κρινει αναλογα με το που εχει το κεφαλι του

Δημοσ.

Ο εισαγγελεας παρενεβη αυτεπαγγελτα προφανως, εφοσον υπαρχει καταγγελια (μονον καταγγελια παντως). Δηλαδη αν εγω παω και πω οτι μου απειλεις τη ζωη κι οτι ηρθες σπιτι μου με μαχαιρι, ΜΠΟΡΕΙ να επεμβει εισαγγελεας. Αυτο δε σημαινει οτι λεω και αληθεια φυσικα.

Το τεκμηριο της αθωοτητας για το οποιο καθε λιγο μας ζαλιζεις, ξαφνικα το καταργεις σε χρονο 0 και μας λες οτι αφου παρενεβη εισαγγελεας τοτε η υποθεση ειναι τελειωμενη: εχουμε βασανιστηρια!

Και βριζεις και οποιον διατηρει αμφιβολιες κιολα.

Για τα ιατροδικαστικα δεν υπαρχει λογος να παρω θεση: Αν βγαλουν αυτο που σε βολευει, τα λενε καλα, αν βγαλουν οτι δεν εγινε τιποτα, τοτε ειναι πουλημενοι και μερος του συστηματος (τα ειδαμε σε αλλα ποστ σου).

Οπως και να χει, απο τα πορισματα των ιατροδικαστων ΑΚΟΜΑ κι αν υπαρχουν βασανιστηρια, δεν προκυπτουν ολα αυτα για τα οποια μιλας/μιλανε/γραφουν τα αγαπημενα σου σαιτ.

Ετσι λοιπον τι εχουμε εδω? Εναν τυπακο που flood-αρει σε καθε ποστ οτι ειμαι κωμικοτραγικος και οτι εχω το κεφαλι μου βουτηγμενο στα σκατα, επειδη διερωτωμαι:

α. γιατι οι συντροφοι του εδω και 2 μηνες δεν εχουν καταθεσει μηνυσεις

και υπενθυμιζω

β. οτι δεν εχει προκυψει καταδικαστικη αποφαση για καποιον απτους κατηγορουμενους.

οπως και οτι

γ. δεν εχουμε κατι να πιστοποιει οτι ολα οσα λεει ο συντροφος του στο λεφτ τζι αρ ειναι αληθη.

Αν αυτα σε βγαζουν τοσο πολυ απτα ρουχα σου οσο δειχνεις, τοτε παρατα το, σε χαλαει αδικα.

ΥΓ. Παρακολουθωντας σε over the years μεσα στο φορουμ, οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο πολυ βουτας μεσα στην παρανοια της ακραιας ιδεολογιας. Αρχικα συζητουσες εστω και με λιγο ζορι, αργοτερα το γυριζες στην ειρωνεια και την εριστικοτητα, πλεον βριζεις.

Οπως το πας, συντομα θα προσπαθουμε να μεταφρασουμε επιφωνηματα και κραυγες.

• Like 1
Δημοσ.
Ο εισαγγελεας παρενεβη αυτεπαγγελτα προφανως, εφοσον υπαρχει καταγγελια (μονον καταγγελια παντως). Δηλαδη αν εγω παω και πω οτι μου απειλεις τη ζωη κι οτι ηρθες σπιτι μου με μαχαιρι, ΜΠΟΡΕΙ να επεμβει εισαγγελεας. Αυτο δε σημαινει οτι λεω και αληθεια φυσικα.[/color]]

Δεν ειναι ιδιο το παραδειγμα που φερνεις ξυπνιε, εχουμε ιατροδικαστικα πορισματα εδω. Γενικα θυμαμαι ανεκαθεν ειχες προβληματακια με την αναγνωση ...

“Κατόπιν των ανωτέρω, και επειδή κατά την άσκηση των καθηκόντων μου ανέκυψε γεγονός

που διώκεται αυτεπαγγέλτως, ήτοι τα εγκλήματα: ....

Ο καθενας κρινει και πιστευει βασει της αντιληψης του, θες εσυ να μην πιστευεις τιποτα απο ολα αυτα επειδη τα λεει το λεφτ.γρ? Θες να αγνοεις τα ιατροδικαστικα πορισματα?Θες να τα πιστεψεις? Ελευθερος εισαι απλα για μενα θα σαι γιδι και για αλλους θα σαι σωστος και θα μαι γω το γιδι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...