aris1986 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Θα στειλω αυριο φωτο που θα το πακετάρω. Μεχρι τοτε πάρε ενα κινητου σε μέγεθος χάρτινο( εμενα εχει και ενα συνθετικό υλικό μεσα σαν σφουγγάρι)που κάθεται ο σκληρός Επισης ζελατινα να τον κλείσεις (οπως οταν ξεπακετάρεις τον εργοστασιακό σκληρό που βρίσκεται μέσα). Και απο πάνω ενα παλι σαν σφουγγάρι. Και μετα τα αυτοκολλητα στις 3 πλευρες του κουτιου που τυπώνεις απο το site της WD. Εγω αυτα θα κανω...βασικά τα εκανα.
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Παιδιά επειδή ετοιμάζομαι κι εγώ να στείλω το σκληρό για πείτε τι κουτάκι είναι καλο να βάλω.. Έχω κάτι κουτιά από κινητά Νόκια να το βαλω εκεί μέσα?Για δώστε κανά παράδειγμα..Στο σάιτ τους λένε για sturdy cardboard box τι είδους κουτί είναι αυτό? ...άσε τί λένε στο σάιτ τους (...που δεν "λένε" και κάτι που δεν είναι ευνόητο : να τον βάλεις σε σκληρό χαρτόκουτο - για να μην φτάσει τσαλαπατημένο, λένε). Γενικός μπούσουλας είναι, κι όχι οδηγίες να τις πάρεις εντελώς κατά γράμμα... Ναι, βαλ' τον στο νοκιόκουτο. Απλά φρόντισε για το "αντιστατικό" (αφού τους τρώγεται τόσο ο κώλος γι' αυτό) και για κάποιο υλικό που στο μυαλό το λογικό, ΕΙΝΑΙ αντικραδασμικό. Φελιζόλ (κάτι όπως έχουν οι συσκευασίες ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών, που σε 2 κομμάτια, "αγκαλιάζουν" την συσκευή, ή έστω από εκείνα τα "μπαλάκια" από φελιζόλ ριγμένα χύμα μέσα να καλύπτουν τον κενό χώρο) ή πολλές στρώσεις "πλαστικό με φυσαλίδες", ή σφουγγάρι που λέει ο Άρης.
aleilo03 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέχρι στιγμής το έχω βάλει σε αντιστατική σακούλα και το έχω τυλίξει(2-3 γύρες σχεδόν)με αυτό το πλαστικό με τις φουσκαλίτσες(που τις πατάμε και σκάνε )...Στο κουτί κολλάω λίγο..
washcloud Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ...γιατί; Λες να το ανοίξει τύπος που θα έχει μετοχές στην Ericsson...; Tεσπα, άμα συνεχίζεις να κολλάς, τύλιξε το κουτί με αδιαφανή ταινία για πακέτα (ή "ντύσε" το με πχ άσπρο χαρτί και ταινία).
aleilo03 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Χαχα σωστός ο Wash! Μέσα στο κουτί έχω βάλει από κάτω φελιζόλ και στο πλάι και δεν κουνίεται με τίποτα ο σκληρός.. Με τέτοια λεπτομέρεια πιστεύω πως ούτε οι ίδιοι δε θα καθόνται να φτιάξουν αυτούς που στέλνουν..
panosem Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Αν και δεν ξερω αν σε προλαβα για το πακετο. Εστειλα πριν 5 μερες στην Kingston στην Αγγλια, συστημενο πακετο 300γραμμαρια 2 μνημες, και μου βγηκε 6,90€. ΟΛΕΣ οι εταιρειες μεταφορων ειναι Καρατσιμπημενες, μην το πω αλλιως και εχω κανα θεμα..... Οσο για τον σκληρο. Αν δεν τον εστειλες, παρε δυο τηλεφωνα πρωτα αν θες. Ενα στην Ινφο κουεστ και ενα στην Οκταμπιτ. αυτες οι δυο εισαγουν τους W.D. αν δωσεις το σειρικο αριθμο, θα σου πουν αν ειναι αγορασμενο απο αυτους.Ετσι μπορεις να τους τον πας, ΧΩΡΙΣ αποδειξη αγορας και να στον αντικαταστησουν. Πριν 10 μερες μου αντηκατεστησε η Info Quest ενα WD500gb Black. και επειδη δεν υπηρχε ο ιδιος με τον δικο μου μου τον εστειλε με κουριερ σπιτι, εναν ακομα καλυτερο... Γι αυτο αν σε βολευει παρε δυο τηλεφωνακια, και ισως γλυτωσεις λιγο την αναμονη...
aris1986 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αν και δεν ξερω αν σε προλαβα για το πακετο. Εστειλα πριν 5 μερες στην Kingston στην Αγγλια, συστημενο πακετο 300γραμμαρια 2 μνημες, και μου βγηκε 6,90€. ΟΛΕΣ οι εταιρειες μεταφορων ειναι Καρατσιμπημενες, μην το πω αλλιως και εχω κανα θεμα..... Οσο για τον σκληρο. Αν δεν τον εστειλες, παρε δυο τηλεφωνα πρωτα αν θες. Ενα στην Ινφο κουεστ και ενα στην Οκταμπιτ. αυτες οι δυο εισαγουν τους W.D. αν δωσεις το σειρικο αριθμο, θα σου πουν αν ειναι αγορασμενο απο αυτους.Ετσι μπορεις να τους τον πας, ΧΩΡΙΣ αποδειξη αγορας και να στον αντικαταστησουν. Πριν 10 μερες μου αντηκατεστησε η Info Quest ενα WD500gb Black. και επειδη δεν υπηρχε ο ιδιος με τον δικο μου μου τον εστειλε με κουριερ σπιτι, εναν ακομα καλυτερο... Γι αυτο αν σε βολευει παρε δυο τηλεφωνακια, και ισως γλυτωσεις λιγο την αναμονη... Πηρα την Infoquest μίλησα με έναν της τηλεφωνικής υποστήριξης και μου είπε δεν μπορώ να το δω από εδώ. Του πα για S/N να του πω αλλα μου ειπε συμβουλευτείτε εκει που τον αγορασατε... Τρεχα γυρευε δλδ. Παω με ΕΛ.ΤΑ.
panosem Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εγω παντως ειχα παει απο κει και το τσεκαρε στον υπολογιστη.Αλλα οσο ημουν εκει, ο τυπος ηταν πολυ εξυπηρετικος. Μεχρι και με ποιον θα μου το αντικαθηστουσε μου δειξε. Αφου εχεις να στελεις σκληρο δισκο, που ειναι πιο βαρυς απο τις μνημες, να σου παει το πολυ 8-9€. αρα και παλι θα εισαι μια χαρα. εμενα οι μνημες τις εστειλα στις 16 απο Ελλαδα και σημερα εφτασαν οι καινουριες. Μην ξεχασεις να γραψεις τους κωδικους RMA απ εξω.
aleilo03 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εγω παντως ειχα παει απο κει και το τσεκαρε στον υπολογιστη.Αλλα οσο ημουν εκει, ο τυπος ηταν πολυ εξυπηρετικος. Μεχρι και με ποιον θα μου το αντικαθηστουσε μου δειξε. Αφου εχεις να στελεις σκληρο δισκο, που ειναι πιο βαρυς απο τις μνημες, να σου παει το πολυ 8-9€. αρα και παλι θα εισαι μια χαρα. εμενα οι μνημες τις εστειλα στις 16 απο Ελλαδα και σημερα εφτασαν οι καινουριες. Μην ξεχασεις να γραψεις τους κωδικους RMA απ εξω. Εγώ τους παίρνω τηλ. αλλά δεν μπορώ να τους πιάσω..Επειδή μένω κοντά στην Ινφοκουεστ μπορεί να πεταχτώ αύριο από κει να δώ αν γίνεται να μου τον αλλάξουν αυτοί αλλιώς ΕΛΤΑ κι εγώ τα εχω ετοιμάσει όλα σχεδόν.
aleilo03 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Πήγα σήμερα στην Ινφοκουεστ, τσεκάρανε το σειριακό αριθμό αλλά δυστυχώς μου είπαν οτι δεν τον εχουν φέρει αυτοί αλλά άλλος εισαγωγέας και συγκεκριμένα η Macedonian Peripherials..Επομένως από βδομάδα ΕΛΤΑ και WD κατευθείαν..
panosem Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Good luck.... σε μια βδομαδα το πολυ θα εχεις πισω εναν καινουριο.
aris1986 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 το στειλα σημερα με ΕΛ.ΤΑ. 3,10 μου πηρε. Απλη αποστολη. Με το καλο να ρθει οταν ερθει!
panosem Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 εγω για καλυψη ειχα πληρωσει συστημενο...Την εχω παθει μια δυο φορες με τα ΕΛΤΑ και τερμα τα τζαμπα δωρα.
washcloud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 το στειλα σημερα με ΕΛ.ΤΑ. 3,10 μου πηρε. Απλη αποστολη. Με το καλο να ρθει οταν ερθει! ...! ...αν θα ΦΤΑΣΕΙ είναι το θέμα... Δεν θα στείλεις το ΠΑΚΕΤΑΚΙ που θα φτιάξεις (μέγεθος κουτιού κινητού) με την υπηρεσία ΔΕΜΑΤΩΝ εξωτερικού (Γερμανία είναι η WD), αλλά με το επιστολικό ταχυδρομείο (μέχρι 2kg, μπορεί να πάει με το επιστολικό, ως γράμμα δηλαδή, κι ας είναι σε πακέτο), και θα σου βγει, ανάλογα με το βάρος του, και την προτεραιότητα που θα επιλέξεις, ΜΑΞ 13€ (οπωσδήποτε συστημένο πάντως να είναι) ...κακώς "τσιγκουνεύτηκες" τα 2.5€ του συστημένου. Ούτε αυτό σου εξασφαλίζει α) δε θα "χαθεί" η αποστολή β) "αποζημίωση",,,αλλά γενικά τα συστημένα, ΜΑΛΛΟΝ, αποφεύγουν να τα..."χάσουν"... Τεσπα, γνώμη μου είναι, ασχέτως αν θα φτάσει τελικά αυτής της φοράς, αν χρειαστεί να ξαναστείλεις μια μέρα, ΜΗΝ το στείλεις πάλι απλό...(...μ' αρέσει πάντως που όταν είχες δει τιμή για "πακέτο", πριν σου πούμε περί "επιστολικού ταχυδρομείου" και γλυτώσεις πολλά, τα "25" σου είχαν φανεί "καλή τιμή"....Τσκκκ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα