powerdin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Θα ηθελα να συνδεσω 3 υπολογιστες με ενα μοντεμ-ρουτερ το οποιο βρισκεται σε 30-40 μετρα ευθεια γραμμη με τοιχους ή σε 50-70 μετρα με καλωδιο (εξωτερικου χωρου παντα). Ολες οι επιλογες είναι εφικτές να εφαρμοσθουν. Ποια λύση προτείνετε που να έχει την καλύτερη σχεση ποιοτητας σήματος - κόστους. Μερικες που σκεφτηκα ειναι οι εξης: 1) 30 μετρα καλωδιο απο ρουτερ σε hub και μετα διακλαδωση 3 καλωδιων προς τα pc (20-30 και 40 μετρα αντιστοιχα) 2) απευθειας 3 καλωδια αποι ρουτερ σε Pc 50-60-70 μετρων αντιστοιχα 3) access points (μαλλον το πιο χλωμο με απανωτους τοιχους να περιβαλλονται στα 30 εως και 45 μετρα που ειναι σε ευθεια το ρουτερ με τα pc. 4) να κοψω τις λαλαμιες και να βαλω κανονικα adsl και σε αυτον τον χωρο διοτι οπψς και να χει το σημα θα ειναι μαπα. Εγω με βλέπω μεταξύ 1 και 4. Αν έχετε κάποιον άλλον τρόπο άκομη καλύτερα. αν hub τότε ποιό προτείνετε? Εάν access point το ίδιο? Εαν καλώδιο τι καλώδιο( cat6 εξψτερικου, cat5e εξωτερικου?) Ευχαριστώ
asampson Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Εγώ φίλε μου θα σου πρότεινα το 2 Και αν δεις ότι δεν παίζει ( πράγμα δύσκολο ) Πας στην τελευταία λύση ( νέα adsl ) Ασύρματα, hub και τέτοια εγώ δεν είμαι fun και κυρίως όπου μπορώ τα αποφεύγω Πάρε κάποιο καλό καλώδιο δικτύου ( όχι κινέζικα του κιλού ) και φτιαχτο. Και η άλλη λύση για να δεις αν θα σου παίξει καλά με τα καλώδια δοκίμασε με ένα στην αρχή το πιο μακρινό pc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα