πιτόγυρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 χρησιμοποιώ την χρεωστική μόνο για αγορές μέσω Net. τώρα λέω να την χρησιμοποιώ και στα φυσικά καταστήματα ξέρει κανείς πως γίνεται η όλη διαδικασία; δηλαδή δίνω την κάρτα και αυτό ήταν; πληκτρολογώ το pin κάπου; απαιτείται και ταυτότητα όπως ζητάνε με τις πιστωτικές;
Toolband Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πρέπει να πληκτρολογήσεις το πιν σαν να βγάζεις λεφτά απο ATM στο μηχάνημα που έχουν βάλει την κάρτα σου (λίγο προσεκτικά βέβαια ειδικά σε Σουπερ Μαρκετ που έχει κόσμο) Α.Ταυτότητα δεν ζητάνε.
πιτόγυρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 μου δίνουν και κάποια extra απόδειξη όπως το ATM ή απλά παίρνω την απόδειξη αγοράς;
Pintsie Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σου δίνουν και αποδειξούλα από το μηχανάκι των πιστωτικών. Πληκτρολογείς το πιν σου και τώρα τελευταία ζητάνε και ταυτότητα και υπογραφή, παρά το ότι βάζεις το πιν σου! (Αυτό έχει γίνει γιατί έχουν παρουσιαστεί αρκετά κρούσματα με κλοπές της κάρτας και του πιν -ειδικά μέσα στην οικογένεια! ω ναι!)
πιτόγυρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ok παιδιά ευχαριστώ. απλά να ξέρω τι γίνεται, μη με περάσουν για τελείως άσχετο.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Σου δίνουν και αποδειξούλα από το μηχανάκι των πιστωτικών. Πληκτρολογείς το πιν σου και τώρα τελευταία ζητάνε και ταυτότητα και υπογραφή, παρά το ότι βάζεις το πιν σου! (Αυτό έχει γίνει γιατί έχουν παρουσιαστεί αρκετά κρούσματα με κλοπές της κάρτας και του πιν -ειδικά μέσα στην οικογένεια! ω ναι!) Ταυτότητα ή υπογραφή να σου πω την αλήθεια δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ.
Pintsie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 κανονικά δεν ζητάνε. (και στο statement της χρεωστικής λέει ότι δεν χρειάζεται.) αλλά πλέον μου ζητάνε ταυτότητα (και σε ένα κατάστημα που δούλευα ζητούσαμε, αλλά τότε νόμιζα ότι το κάναμε επειδή είχαν παρουσιαστεί πολλές κλοπές εκεί που δούλευα) χθες πήγα στο πλαίσιο και εκτός από ταυτότητα, έβαλα και υπογραφή. Να σου πω την αλήθεια, καλύτερα να ζητάνε... ποιος ξέρεις ποιος κάθεται από πίσω σου στο ΑΤΜ ή στο ταμείο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα