Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το έχω σκεφτεί αρκετά σοβαρά να δίνω σε κάποιον που μένει εδώ κοντά 5 ευρώ για να πλένω 2 φορές τον μήνα τα ρούχα μου. μένεις εδώ κοντά;

Επεξ/σία από pavlinara
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοείς θα έχει η μάνα του, άλλη όρεξη δεν είχα να μου πλένει τα ρούχα η πεθερά και να μου γκρινιάζει.

Δεν υπάρχει περίπτωση ο γκόμενος να μένει μόνος και να πλένει κ μόνος????!!!! Τσ τσ τσ! Η κρίση μας έχει καταστρέψει! Όλοι με τις μαμάδες πρέπει να μένουμε...!

Δημοσ.

Το υπουργείο προστασίας του πολίτη προειδοποιεί, εθελοντές που πλένουν ρούχα είναι πιθανοί ανωμαλομυριστές και λοιποί (εσω)ρουχοβιτσιόζοι

• Like 8
Δημοσ.

εννοείς θα έχει η μάνα του, άλλη όρεξη δεν είχα να μου πλένει τα ρούχα η πεθερά και να μου γκρινιάζει.

τέλωσπάντων υπάρχουν πουθενά στην Αθήνα αυτοεξυπηρετούμενα πλυντήρια? που ρίχνεις κέρμα και πλένει και στίβει? όπως είχαμε στις εστίες στην Γαλλία?

νομιζω οτι σου απαντησα πιο πάνω...

Δημοσ.

Βρήκα ένα μεταχειρισμένο πλυντήριο general electric στο μενίδι πήγα που το λέτε να το πάρω και δεν χωρούσε στο αμάξι, μετά γυρνώντας πίσω χάθηκα έκαψα 20 ευρώ βενζίνη έτσι για πλάκα, και είπαν θα μου το φέρουν αυτοί με χρέωση 20 ευρώ για τα μεταφορικά. χώρια του ότι i farted mentos διότι δενδροπόταμος φάση το σπίτι ήταν και καπου ερημικά, άρχισα να τρέμω.

Τελωσπάντων τι παίζει με τους τσιγγάνους ,γιατί πουλάνε πλυντήρια;Τα μαζεύουν από τα σκουπίδια χαλασμένα και τα πουλάνε;

Δημοσ.

Κυρίως πήγα με μια φίλη μου και άρχισε να φωνάζει όταν είδε την περιοχή . Και όταν μας είπαν να βάλουμε το αμάξι μέσα στην αυλή για να βάλουμε το πλυντήριο μέσα κόντεψε να λιποθυμήσει. Δεν χώρεσε τελικά και είπαν θα το φέρουν στο σπίτι μου.

Δεν θέλω να έρθουν στο σπίτι μου...

Δημοσ.

Την αλλη φορα να παρεις και τον Φρηνταμπα μαζι σου, περα απο το ότι ειναι νοικοκυρόπαιδο, δερνει, αν χρειαστει.

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...