Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ... Θα ήθελα τη βοήθεια σας!

Θέλω να παραγγείλω μέσω internet κάτι φούτερ που τα βρήκα σε καλή τιμή(GAP). Η σελίδα τονίζει να δώσω προσοχή στο νούμερο καθώς τα αμερικάνικα είναι λίγο πιο μεγάλα.Αν φοράω medium κανονικά να παραγγείλω small; έχουνε τόση μεγάλη διαφορά;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εχουν και δεν εχουν.Εχει να κανει κυριως με την μαρκα αλλα κατα βαση υπαρχει διαφορα.Εγω με υψος 1.75 που Ελλαδα ψωνιζα medium ή large,εδω Καναδα/Αμερικη ολα τα ρουχα που παιρνω ειναι small.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;

fat-guy.jpg

Πχ, ο φίλος εδώ φοράει medium

Μλκ με στο μυαλο μου εισαι :-D Παρεπιπτοντος καμια καλη συνταγη για ψωμακια για burgers ?
Δημοσ.

Τι διάολο ?τόσο ανεπτυγμένοι (σωματικά) είναι οι Αμερικάνοι?

http://en.wikipedia.org/wiki/Human_height

Παρ'οτι το παραπανω site μας βγαζει τους ελληνες πιο ψηλους,απο αυτα που εχω δει τους 3 μηνες που ειμαι εδω,οι Καναδοι ειναι κατα μεσο ορο 5-10 εκατοστα πιο ψηλοι απο τους Ελληνες...Ισως βεβαια και να κανω λαθος,αλλα αυτη την εντυπωση εχω....

Δημοσ.

Μπορώ να πω ότι μπερδεύτηκα ... Είμαι 1.78 περίπου να πάω small παιδιά ή medium και αν ειλναι τσουβάλι το φοράμε σπίτι;

Και στα γυναικεία το ίδιο παίζει δεν κοιτάω γιατί έχει και xsmall εκεί θα τα βρω σκούρα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φιλε μου κανεις δεν μπορει να σου απαντησει με ακριβεια σε αυτο.Οπως προειπα,η καθε μαρκα εχει τα δικα της μεγεθη,σε gap δεν ξερω τι παιζει.Δεν χανεις και τιποτα παντως να στειλεις ενα mail και να τους ρωτησεις.Παντως αμα εισαι 1,78 και σχετικα μεγαλοσωμος(ανοιχτες πλατες κλπ) εγω θα σε συμβουλευα να πας σε medium αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια.

Δημοσ.

Λοιπον απο Αμερικη που πηρα το φουτερ GAP απο το μαγαζι μεσα(18$!!) ειναι L. Ειμαι 1.90, 85 κιλα και μου ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Στην Αγγλία που μένω, τα small έχουν αρχίσει να γίνονται ίδια με τα medium την τελευταία διετία. Οπότε το έχω ρίξει στα παιδικά medium για μπλουζάκια κλπ, ή σε ακριβά καταστήματα. Όπως και παντελόνια σε ειδικά καταστήματα (30" μέση, 29" ύψος). Δυστυχώς στα φτηνά τέλος.

Πουκάμισα, ευτυχώς υπάρχει θεός ακόμα (14).

Αμερική, που ήμουν πριν δύο μήνες, όντως μόνο στα παιδικά υπάρχει κάτι στο μέγεθός μου :)

Αμερικάνικο ανδρικό small και είναι σχεδόν το ίδιο με Αγγλικό Large. (Γι αυτό υπάρχουν περίεργα μεγέθη όπως ML που εξαρτάται την εταιρία είναι μέγεθος από 8 έως 16 χαχαχαχα)

Αντίθετα Σουηδία και Ιταλία, μέχρι πριν ένα τετράμηνο, όλα ήταν σωστά στα μεγέθη. :)

Και κάτι να γελάσετε. Ενώ Σουηδια και Ιταλία δεν με ξεχώριζε κάποιος από τον ντόπιο πλυθησμό (1,70 ύψος, 68 κιλά), στην Αμερική με κοιτούσαν περίεργα και αισθανόμουν σαν μύγα. Όχι τόσο στο ύψος αλλά στο φάρδος. Και όλοι μου έκοβαν ότι είμαι μια δεκαετία νεώτερος στην ηλικία. (είμαι 36)

Δημοσ.

Οντως στο Αμερικα ειναι πολυ πιο μικρα τα νουμερα (οπως το λεει ο τυπας απο πανω :P) αν και ειχα πεσει και σε περιπτωση το medium να μην μου μπαινει με τιποτα (ενω στα αλλα έπαιρνα small). Τωρα η gap νομιζω τα φερνει και στην Ελαλδα με τα ιδια νουμερα οποτε τσεκαρε για να δεις.

Λοιπον απο Αμερικη που πηρα το φουτερ GAP απο το μαγαζι μεσα(18$!!) ειναι L. Ειμαι 1.90, 85 κιλα και μου ειναι μια χαρα.

Κι εγω 1,93 και 85 κιλα large (και xl καποιες φορες λογω πλατων) απο Gap και στην Ελλαδα και στο Αμερικα, αρα μαλλον φερνει τα ιδια νουμερα........
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...