pOLoS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 τελικα αποφάσισα να παω σε mtb για αρκετους λογους. Θελω να ανεβαίνω σε πεζοδρόμια κλπ, αλλα και να πηγαίνω και σε βουνο... Αλλα ειμαι σε δίλημμα... Αναμεσα στα μοντελα 1.Το IDEAL Hillmaster στα 555Ε 2. Το CUBE Aim Disk 2013 στα 600Ε Πιο θα περνάτε εσεις αν εισασταν στην θεση μου? Αξίζουν τα επιπλέον χρηματα τα περιφερειακά της σειρας deore που φοράει το boomax? δοκίμασε και τα 2 και πάρε όποιο σου κάθεται καλύτερα
ababapanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μιας και δεν διαβάζω καπια σοβαρα επιχειρήματα για το πιο ειναι καλυτερο αναμεσα στο hillmaster 2012 και το Cube aim 2013 μάλλον με βλεπω να καταλήγω στο CUBE περισσότερο για λογο εμφάνισης, αν και γνωρίζω οτι θα χασω σε ταχύτητες (24 αντι 27 του hillmaster) , ξερουμε ποτε περιπου βγαινει το νεο ideal hillmaster 2013? τελος γνωρίζετε καποιο καλο ιντερνετικο καταστημα που να στελνει ποδηλατα επαρχεια σε μια φυσιολογικη τιμη εως 20 ευρω?
Anastazio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μιας και δεν διαβάζω καπια σοβαρα επιχειρήματα για το πιο ειναι καλυτερο αναμεσα στο hillmaster 2012 και το Cube aim 2013 μάλλον με βλεπω να καταλήγω στο CUBE περισσότερο για λογο εμφάνισης, αν και γνωρίζω οτι θα χασω σε ταχύτητες (24 αντι 27 του hillmaster) , ξερουμε ποτε περιπου βγαινει το νεο ideal hillmaster 2013? τελος γνωρίζετε καποιο καλο ιντερνετικο καταστημα που να στελνει ποδηλατα επαρχεια σε μια φυσιολογικη τιμη εως 20 ευρω? Ρε φιλε σε τεχνολογικο φορουμ ρωτας για ποδηλατα τι περιμενεις...τεσπα,νταξει για οριεντ δεν το συζητω η εταιρια δεν εχει λογο υπαρξης πουλαει τα χειροτερα εξ ανατολας πλαισια με ροδες,τα ποδηλατα απο καποιο σουπερ μαρκετ δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν,επειδη καποιοι λενε για διπλης αναρτησης(f/s) οτι θα χανεις πεταλιες κλπ,θα χει bobbing δηλαδη,πραγματικα θελω να δω καποιον να μπορει να κανει ορθοπεταλο και να διπλωνει το πλαισιο του οριεντ με το ελλατηριο για ελεφαντα των 800lbs και το μοχλικο με την ανυπαρκτη διαδρομη!Σε αυτα τα ποδηλατα ειναι καθαρα διακοσμιτηκου χαρακτηρα οι αναρτησεις οποτε το μονο που απασχολει τον αναβατη ειναι το τσαμπα βαρος και η απαραδεκτη ποιοτητα κυλησης!Anyway,στα 500-600 ευρω μπορεις να παρεις ενα αξιοπρεπες hardtail με χαμηλο ουτως η αλλως βαρος,η μπροστινη αναρτηση θα ειναι χαλαρα της πλακας αλλα για πεζοδρομια και λακουβες θα κανει την δουλεια της.Τα τρεκκινγκ ειναι μια μαλακια μαρκετινγκ,παρε ενα mtb βαλε ενα μακρυ λαιμο με rise στα 120mm και ενα ζευγαρι slick και voila εγενετω τρεκκινγκ!Οποιο και να διαλεξεις(cube/ideal) διαφορα μεγαλη δεν θα βρεις,παρε καποιο που θα το βλεπεις και θα θες να καβαλησεις,αν στην πορεια δεις οτι το γουσταρεις το σπορ ελα και ξαναρωτα για ποδηλατο στα 1500+ για να χουμε και επιχειρηματα στις διαφορες των επιμερους μοντελων.Το αν ενα εχει 27 και το αλλο 30 ταχυτητες λιγη σημασεια εχει εκτως και αν θες να ανεβαινεις καθιστος ντουβαρια!
ababapanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 παιδιά ειμαι στο τελικο δίλημμα και θελω την βοηθεια σας. Γιατι μεχρι αυριο πρεπει να αποφασίσω... Τι ειναι καλυτερο? Να παω σε 1. CUBE ACID 2012 στα 810? http://www.wheelmania.gr/index.php?r=product&id=1619 η στην ιδια τιμη 2. CUBE ATTENTION 2013 http://www.wheelmania.gr/index.php?r=product&id=2697 Η τιποτα απο αυτα και να παρω ενα CUBE ATTENTION 2012 μτχ απο αγγελια στα 600 ευρω?
ababapanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 για το CUBE LTD PRO 29 τι γνωμη εχετε? αξιζει στα 1150 ευρω?
nemesiskp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ειναι που :"Δυστυχώς ο προυπολογισμός μου δεν ξεπερνάει τα 400-500 ευρώ."
ababapanos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Πες μου αν αξιζει... μου προέκυψαν εξτρα 500 ευρω απο το πουθενα και το σκέφτομαι ...
nemesiskp Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Ρε το εργαλειο μια χαρα ειναι.Το αν αξιζει σε σχεση με κανα αλλο σε αυτα τα $$,θελει ψαξιμο και τωρα εχω μια κριση βαρεμαρας. Το θεμα ειναι αλλο.Το χρειαζεσαι πραγματικα;Γιατι ξεκινησες λεγωντας μας οτι θα εχει χρηση πολης και οτι απλα θα πατας χωμα.Μετα λες θα πηγαινεις και βουνο και οτι θα ανεβαινεις πεζοδρομια,αρα οτι χρειαζεσαι mtb.Σου ξαναλεω αλλο παταω χωμα και αλλο πηγαινω για να κανω mountain biking.Στα λεω αυτα γιατι πιστευω οτι θα παρεις το τερας το 29αρι με αναρτηση αερος και το βλεπω να καθεται σε καμια γωνιτσα μεσα στην πολη αντι να λασπωνεται και να γεμιζει χωματα. Οποτε σου ξαναλεω κοιτα αν πραγματικα θα χρησημοποιησεις το ποδηλατο.Δηλαδη επειδη σου προεκυψαν απο το πουθενα 500 ευρω δεν σημαινει οτι ταυτοχρονα αυξηθηκαν οι αναγκες σου,και απο μια entry level κατηγορια mtb πηγαμε σε ενα τερατακι. Οποτε αν κανεις καμια τετοιαδιαδρομη,τοτε τσαμπα τα λεφτα.Με λιγοτερα παιρνεις κατι που θα σε καλυψει πληρως.Αν παλι το ποδηλατο καταληξει καπως ετσι ( ) τοτε θα ευχαριστηθεις το cubeακι οσο δεν παει,οποτε θα αξιζει τα εξτρα ευρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα