Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Που στο κέρατο μπορώ να βρω έναν ΜΑΥΡΟ σπόγγο μπάνιου; Δεν με ενδιαφέρει το σχήμα ή/και τα πιτιτέλια του, η δομή του, και η αρχιτεκτονική του.. ..όσο το ΧΡΩΜΑ. Έχω μπει σε 10 μαγαζιά και δεν έχω βρει. Με βλέπω να ψάχνω στο Ebay..
kakofonixx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 το θελεις για χρηση σαν σφουγγαρι μπανιου ή γενικα ψαχνεις καποιο τυπου αφρολεξ για αλλη χρηση? αν ψαχνεις το δευτερο εδω εισαι 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Alex ότι να' ναι, απλά να "καθαρίζει" τα τυπικά.. ..αλλά πραγματικά, αν είχα το σφουγγάρι που ανάρτησε ο Πανάγος, θα ήμουν τόσο ικανοποιημένη. Μιλάμε είναι το TOP. Υ.Γ: Βρείτε το μου, σας εκλιπαρώ. Κάτι για παραγγελία, ή γενικά αγορά στην Αθήνα.
Alxnks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Alex ότι να' ναι, απλά να "καθαρίζει" τα τυπικά.. ..αλλά πραγματικά, αν είχα το σφουγγάρι που ανάρτησε ο Πανάγος, θα ήμουν τόσο ικανοποιημένη. Μιλάμε είναι το TOP. Υ.Γ: Βρείτε το μου, σας εκλιπαρώ. Κάτι για παραγγελία, ή γενικά αγορά στην Αθήνα. αυτο που εβαλε ο παναγος υπαρχει ακομα και στο jumbo με κοστος περι τα 3 ευρω αλλα σε πιο νορμαλ χρωματακια, γινε ενα νορμαλ κοριτσι και παρτο σε πορτοκαλι, πρασινο, κιτρινο, μπλε, ροζ ρε παιδι μου τελος παντων! αλλιως...ολο και καπου θα βρεθει και σε μαυρο για μια νεογκοθου
evabb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Στα body shop. σωστη αν και σε μαυρο νομιζω δεν εχει. επισης πονταρω και στο ικεα. νομιζω εχει παρει το ματι μου εκει μαυρα σφουγγαρια. ακομα ομως δεν καταλαβενω προς τι τετοιο κολλημα με το χρωμα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Ε, τώρα το ψάχνετε και εσείς.. Άρα πάω ΙΚΕΑ πρώτα και μετά Body Shop (που δεν ήξερα καν ότι υπήρχε), και βλέπουμε. Υ.Γ: Ποτέ δεν υπήρξα Goth σε εμφάνιση, και ποτέ δεν θα γίνει τέτοιο τυπογραφικό.
tsifotis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Γενικα ειδη καθαρισμου και υγιεινης δεν πιστευω οτι πρεπει να ειναι σε μαυρο χρωμα. Δεν θα ξερεις αν ειναι βρωμικο ή οχι (κατι που ειναι σχεδον κανονας σε σεντονια, πετσετες, τριχες οδοντοβουρτσας κλπ). Εκτος αν ντρεπεσαι για τα "οχι και τοσο ασπρα πια" που εχεις ηδη στην κατοχη σου και κατεληξες οτι η λυση βρισκεται στο "καμουφλαζ"
Alxnks Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Υ.Γ: Ποτέ δεν υπήρξα Goth σε εμφάνιση, και ποτέ δεν θα γίνει τέτοιο τυπογραφικό. you know me
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Γενικα ειδη καθαρισμου και υγιεινης δεν πιστευω οτι πρεπει να ειναι σε μαυρο χρωμα. Δεν θα ξερεις αν ειναι βρωμικο ή οχι (κατι που ειναι σχεδον κανονας σε σεντονια, πετσετες, τριχες οδοντοβουρτσας κλπ). Εκτος αν ντρεπεσαι για τα "οχι και τοσο ασπρα πια" που εχεις ηδη στην κατοχη σου και κατεληξες οτι η λυση βρισκεται στο "καμουφλαζ" Τσάμπα το φιλοσοφείς. Το σφουγγάρι του Πανάγου είναι γα_άτο. Μας άφησε εκεί το θέμα.. δεν έχει άλλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δε θα φαίνεται η μπίχλα όταν θα θέλει άλλαγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις