Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που στο κέρατο μπορώ να βρω έναν ΜΑΥΡΟ σπόγγο μπάνιου;

Δεν με ενδιαφέρει το σχήμα ή/και τα πιτιτέλια του, η δομή του, και η αρχιτεκτονική του..

..όσο το ΧΡΩΜΑ.

Έχω μπει σε 10 μαγαζιά και δεν έχω βρει. Με βλέπω να ψάχνω στο Ebay..

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Alex ότι να' ναι, απλά να "καθαρίζει" τα τυπικά..

..αλλά πραγματικά, αν είχα το σφουγγάρι που ανάρτησε ο Πανάγος, θα ήμουν τόσο ικανοποιημένη. Μιλάμε είναι το TOP.

Υ.Γ: Βρείτε το μου, σας εκλιπαρώ. Κάτι για παραγγελία, ή γενικά αγορά στην Αθήνα.

Δημοσ.

Alex ότι να' ναι, απλά να "καθαρίζει" τα τυπικά..

..αλλά πραγματικά, αν είχα το σφουγγάρι που ανάρτησε ο Πανάγος, θα ήμουν τόσο ικανοποιημένη. Μιλάμε είναι το TOP.

Υ.Γ: Βρείτε το μου, σας εκλιπαρώ. Κάτι για παραγγελία, ή γενικά αγορά στην Αθήνα.

αυτο που εβαλε ο παναγος υπαρχει ακομα και στο jumbo με κοστος περι τα 3 ευρω αλλα σε πιο νορμαλ χρωματακια, γινε ενα νορμαλ κοριτσι και παρτο σε πορτοκαλι, πρασινο, κιτρινο, μπλε, ροζ ρε παιδι μου τελος παντων! αλλιως...ολο και καπου θα βρεθει και σε μαυρο για μια νεογκοθου :P

Δημοσ.

Στα body shop.

σωστη αν και σε μαυρο νομιζω δεν εχει. επισης πονταρω και στο ικεα. νομιζω εχει παρει το ματι μου εκει μαυρα σφουγγαρια. ακομα ομως δεν καταλαβενω προς τι τετοιο κολλημα με το χρωμα.

Δημοσ.

Ε, τώρα το ψάχνετε και εσείς..

Άρα πάω ΙΚΕΑ πρώτα και μετά Body Shop (που δεν ήξερα καν ότι υπήρχε), και βλέπουμε.

Υ.Γ: Ποτέ δεν υπήρξα Goth σε εμφάνιση, και ποτέ δεν θα γίνει τέτοιο τυπογραφικό.

Δημοσ.

Γενικα ειδη καθαρισμου και υγιεινης δεν πιστευω οτι πρεπει να ειναι σε μαυρο χρωμα.

Δεν θα ξερεις αν ειναι βρωμικο ή οχι (κατι που ειναι σχεδον κανονας σε σεντονια, πετσετες, τριχες οδοντοβουρτσας κλπ).

Εκτος αν ντρεπεσαι για τα "οχι και τοσο ασπρα πια" που εχεις ηδη στην κατοχη σου και κατεληξες οτι η λυση βρισκεται στο "καμουφλαζ"

Δημοσ.

Γενικα ειδη καθαρισμου και υγιεινης δεν πιστευω οτι πρεπει να ειναι σε μαυρο χρωμα.

Δεν θα ξερεις αν ειναι βρωμικο ή οχι (κατι που ειναι σχεδον κανονας σε σεντονια, πετσετες, τριχες οδοντοβουρτσας κλπ).

Εκτος αν ντρεπεσαι για τα "οχι και τοσο ασπρα πια" που εχεις ηδη στην κατοχη σου και κατεληξες οτι η λυση βρισκεται στο "καμουφλαζ"

Τσάμπα το φιλοσοφείς. Το σφουγγάρι του Πανάγου είναι γα_άτο. Μας άφησε εκεί το θέμα.. δεν έχει άλλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...