Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Θελω να κανω μια αναβαθμηση στον υπολογιστη μου και σκεφτομαι την αγορα αυτων των πραγματων. Εγω και εναν SSD και τροφοδοτικο καθως και κουτι. Θα τα κοτσαρω πανω και θα εχω ενα new PC. To PC προοριζεται αποκλειστικα για GAMES. Λεω για αυτα τα 3.

CPU http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558362

MOBO www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526070

RAM www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552645

Επισεις μπορω βεβαια να αγορασω μεταχιρισμενα πραγματα με επεξεργαστη AMD PHENOM II X4 965 BE

Να σκασω τα χρηματα για καινουρια η να παρω μεταχηρισμενα?

Δημοσ.

Κοιτα καμια 350 ευρω. Αυτα βγαινουν 369 περιπου. Αλλα οπως ειπα παιζει να αγορασω cpu,ram και mobo απο εναν γνωστο μου γυρω στα 150.Ο επεξεργαστην ειναι AMD PHENOM II X4 965 BE.

Εν καταλκληδη αξιζει να δωσω 360 για καινουρια πραγματα η απλα να παρω αυτα με 150? Η διαφορα στην αποδοση θα ειναι μεγαλη? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το account ειναι φιλου μου. Βασικα ειναι αυτος που θα μου δωσει τα πραγματα. Μητρικη+ ραμ+mobo. Οποτε λετε να τα παρω μεταχειριμενα ε? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τίποτα φίλε μου. Απάντα λίγο αν θέλεις, πόσα διαθέτεις, τι έχεις και τι θέλεις να πάρεις.

Κατάλαβα. Το hitman μου έκαψε εγκεφαλικά κύτταρα. Σόρυ. Να πάρεις τα μεταχειρισμένα. Θα πάρεις μόνο cpu, mobo, ram ή και κάτι άλλο? Ποιά κάρτα γραφικών θα βάλεις?

Δημοσ.

Θα παρω CPU, MOBO και RAM. Καρτα γραφικων εχω μια παλια αλλα θα αγορασω αργοτερα λεω καμια καλη.

Δηλαδη λες να μην υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στον AMD και στο Intel i5 ετσι?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Για να μην ανοιξω νεο θεμα ειπα να ποσταρω εδω. Λοιπον, τελικα αγορασα καινουρια τα πραγματα που αναφερω ποιο πανω. Εχω την εξης απορια.

Στο Bios τις asus (ASUS P8Z77-V LX) εχει στο EZ Mode 3 επιλογες:

1) Power Saving

2) Normal

3) Asus Optimal

Που υποτιθετε πρεπει να το βαλω? ΠΧ αν το βαλω στο Asus Optimal και καλα εχει καλυτερες επιδοσεις? Οριστε και μια φοτο. Εννοω τα 3 ΄΄κοντερ΄΄ που εχει.

post-220897-0-31836800-1354749039_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...