Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα compaq presario CQ70 το οποίο χρησιμοποιώ χωρίς την μπαταρία. Όποτε βάζω το βύσμα του ρευματος ανοίγει μόνο του χωρίς να πατήσω το κουμπί. Αναφέρω ότι μάλλον μου έχει τελειώσει και η μπαταρία της μητρικής γιατί όποτε βγάζω το βύσμα και το ξαναβάζω στο POST μου βγάζει cheksum error και χάνει τις ρυθμίσεις (ώρα κτλ). Όταν έχω την μπαταρία πίσω δεν ανοίγει μόνο του βάζοντας το βύσμα. Τι μπορεί να φταίει; τα 2 αυτά προβλήματα συνδέονται μεταξύ τους;

Δημοσ.

το ίδιο πρόβλημα εχω κι εγώ με ένα netbook αρκετό καρό τώρα που το έχω πλέον συνηθίσει. Είναι θέμα μπαταρίας μητρικής. Την άλλαξες; πώς το έφτιαξες;

Δημοσ.

Ναι άλλαξα την μπαταρία της μητρικής. Ευτυχώς που ήταν βγάζοντας το καπάκι για τους σκληρούς και δεν χρειάστηκε να ξεσυναρμολογώ πληκτρολόγια κ.α Η βλακεία ήταν ότι ήταν μπαταρία με καλώδια και έπρεπε να κάνω χειροτεχνίες

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το νήμα καθώς αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Το λάπτοπ δεν είναι ούτε ενός έτους, οπότε θεωρώ απίθανο τη μπαταρία της μητρικής.

Τι άλλο να κοιτάξω; 

Lenovo G500

Επεξεργαστής: Intel Core i3-3110M (2.40 GHz) με 3 MB L3 cache.

RAM: 4096 MB (1 x 4096 MB) DDR3 με δυνατότητα επέκτασης έως 16 GB.
Κάρτα γραφικών: Intel HD 4000 shared μνήμης.
Λογισμικό: Windows 7 Professional 32-bit SP1

Να συμπληρώσω ότι δεν το κάνει πάντα, αλλά ορισμένες φορές.

Δημοσ.

Την μπαταρία του laptop την βάλατε στην σαλαμούρα για να την αφήσετε κληρονομιά στα εγγόνια σας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...