Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ανεργος εδω και 13 μηνες.. επαιρνα το επιδομα ανεργιας απο 12/10/2011.

Στις 3/9/2012 ξεκιναω επιδοτουμενο σεμιναριο σε ΚΕΚ. Δεν ενημερωσα τον ΟΑΕΔ καθως απο το ΚΕΚ μου ειπαν οτι θα ενημερωναν αυτοι ομαδικα για ολους οσους λαμβαναν μερος. Εστειλαν ειδοποιηση τελικα στις 6/9.

Μερικες βδομαδες αργοτερα με ειδοποιησαν απο τον ΟΑΕΔ οτι μου εκοψαν την ανεργια γιατι ακομα και για το σεμιναριο επρεπε να τους ειδοποιησω προσωπικα. Σε ερωτηση μου για την ομαδικη ειδοποιηση υποστηριξαν οτι το ΚΕΚ δεν ηταν υποχρεωμενο να κανει την ειδοποιηση, αλλα εγω επρεπε να παω προσωπικα. Την ομαδικη ειδοποιηση την "επεξεργαστηκαν" μετα απο μερες, οταν ειχα ηδη πληρωθει το επιδομα στις 14/9 (πλεον πληρωνομουν τις Παρασκευες αμεσως μετα τις 12 καθε μηνα).. Με συνεπεια να πληρωθω 100ε παραπανω (για τις μερες που πλεον δεν θεωρουμουν ανεργος, 3/9 εως 12/9), τα οποια και τους τα χρωσταω υποτιθεται.

Οταν τελειωσε το σεμιναριο, εκανα αιτηση για συνεχιση της επιδοτησης και τελικα μου εστειλαν μια επιστολη οτι απορριψαν το αιτημα και οτι μπορω να κανω ενσταση αν θελω.

Ουσιαστικα χανω ενα μηνα επιδοματος ανεργιας. Ισως και καποιο δωρο, ή δεν ξερω τι αλλο..

Η προισταμενη στον Οαεδ μου ειχε πει οτι ισως με την ενσταση υπαρξει καποια περιπτωση να γινει κατι, καθως δεν ηταν καν για δουλεια, αλλα για ενα σεμιναριο το οποιο θα πληρωθω μονο 200ε αλλωστε.

Εχετε καποια ιδεα για το τι θα μπορουσα να κανω για να κερδισω παλι τον ενα μηνα που εχασα; Τι πρεπει να κανω με την ενσταση; Ηταν και θεμα του ΟΑΕΔ, καθως ετσι κι αλλιως ειχε παρει εγκαιρα ειδοποιηση αλλα δεν την κοιταξαν αμεσα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...