Shinigami91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση για την προπληρωμενη καρτα της Κυπρου .Παρατηρω το υπολοιπο της καρτας μεσω του i-cardonline.gr για διαθεσιμο ποσο και το ποσο προς συναλλαγες .Εγω ομως ουτε αγορασα κατι ακομα ουτε τιποτα αρα οταν βαζω θα χανονται παντα ετσι δια μαγειας?
futureshock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 εγω παλι δεν καταλαβα τι εννοεις...?? 1)το συναλλαγες σε εκρεμμοτητα ειναι οταν πληρωνεις κατι π.χ μεσω ebay , και σου βγαζει την χρεωση εκει περα 2)το διαθεσιμο υπολοιπο ειναι τα λεφτα που εχεις εκεινη την χρονικη στιγμη μεσα στην καρτα
Shinigami91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Αυτο εννοω μπηκα να δω ποσα εχω χωρις αγορες αφου εβαλα 10 ευρω και βλεπω τωρα 4,50 συναλλαγες και 5.50 υπολοιπο και προσπαθω να καταλαβω μηπως εγινε κατι λαθος .
futureshock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 εκανες confirm στο paypal που σε παιρνουν 1-2 ευρω?
Shinigami91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 εκανα αλλα τοσο κατω να μου δειχνει απο το paypal ? για 1.5 ευρω?
Alxnks Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 τωρα πηρες την καρτα..ειναι καινουρια ή μηπως εκανες ανανεωση; και στις δυο περιπτωσεις υπαρχει χρεωση, οποτε ισως ειναι αυτο. λενε στο site τους....αποκτηση καρτας 5 ευρω, επανεκδοση καρτας 3 ευρω.
futureshock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 ενεργοποιηση καρτας 5 ευρω φορτιση καρτας καθε φορα που βαζεις λεφτα 1.2 ευρω εμενα παντως το paypal με ειχε χρεωση παραπανω απο 1.5 ευρω που ελεγε για το confirm και δεν εμαθα ποτε τον λογο
guido Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 σορρυ αλλά γιατί κάθεσαι και κάνεις υποθέσεις και δες πας στις συναλλαγές να δεις που εχει χρεωθεί και γιατι το κάθε ποσο;
Shinigami91 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Η καρτα ειναι ολοκαινουρια 4 ημερων συγκεκριμενα .Στις συναλλαγες απλα δεν λεει τιποτα βγαζει το κλασσικο μηνυμα δεν υπαρχουν συναλλαγες.Αρα απο τοκους λογικα ειναι ή απο καπου αλλου τραβηχτηκαν ?
futureshock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 απο τα 8.80 ευρω που μπηκαν στην καρτα και μεχρι το υπολοιπο που σου εμεινε στοιχημα οτι τραβηξε παραπανω το paypal. συναλλαγες σε εκκρεμοτητα ποσο γραφει??
Shinigami91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 απο τα 8.80 ευρω που μπηκαν στην καρτα και μεχρι το υπολοιπο που σου εμεινε στοιχημα οτι τραβηξε παραπανω το paypal. συναλλαγες σε εκκρεμοτητα ποσο γραφει?? Συναλλαγες σε εκρεμμοτητα ειναι 4,50 ευρω .Παντως το paypal 1.50 ευρω λεει οτι τραβηξε
futureshock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 φιλε και εμενα ειχε γινει αυτο, στο πρωτο γεμισμα και με την ενεργοποιηση στο paypal εφυγαν αρκετα "ψιλα" απο την καρτα μου, και το paypal οπως εγραψα και πανω μου πηρε παραπανω απο 1.5 ευρω που ελεγε θα κανει χρεωση. Αμα ξαναγινει κατι τετοιο με χρεωσεις και ετσι πανε ζητα αναλυτικη απο την τραπεζα για την καρτα σου να δεις τις χρεωσεις.. παντως εγω απο εκεινη την φορα δεν ξαναειχα κανενα θεμα και ολα ειναι κομπλε.. οτι βαζω στην καρτα φαινεται και οτι αγοραζω αφαιρείται χωρις να λειπουν παραπανω λεφτα.
Shinigami91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 φιλε και εμενα ειχε γινει αυτο, στο πρωτο γεμισμα και με την ενεργοποιηση στο paypal εφυγαν αρκετα "ψιλα" απο την καρτα μου, και το paypal οπως εγραψα και πανω μου πηρε παραπανω απο 1.5 ευρω που ελεγε θα κανει χρεωση. Αμα ξαναγινει κατι τετοιο με χρεωσεις και ετσι πανε ζητα αναλυτικη απο την τραπεζα για την καρτα σου να δεις τις χρεωσεις.. παντως εγω απο εκεινη την φορα δεν ξαναειχα κανενα θεμα και ολα ειναι κομπλε.. οτι βαζω στην καρτα φαινεται και οτι αγοραζω αφαιρείται χωρις να λειπουν παραπανω λεφτα. Δηλαδη αυτες τις μερες να περιμενω να ξανα προσθεθουν οταν τα επιστρεψει το paypal , σωστα?
guido Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 βασικά περίμενε σήμερα και αύριο πότε θα εμφανιστούν στις συναλλαγές που θα λέει αναλυτικά. πάντως όχι δεν έχει τίποτα περίεργες κρυφές χρεώσεις, τόκους κτλ η κάρτα. επίσης μου έχει τύχει να μου βγάζει καμιά φορά, στις συναλλαγές σε εκκρεμότητα τίποτα άκυρα ποσά, αλλά όταν γινεται η συναλλαγή να είναι οκ.
Shinigami91 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Κοιταξε το θεμα ειναι να μην βαλω παραδειγμα σε μια αγορα που θελω να κανω, 50 ευρω και να εχω διαθεσιμα 40 πχ. Γιατι απο οτι παρατηρησα την μια μερα ηταν 8 ευρω και την αλλη πηγε 4,50 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα