viper2005 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 γιατι να παρει καποιος ασφαλεια με λιγοτερα αμπερ οταν δεν τραβαει το σπιτι? επισης βαλε φωτοζζ γιατι βαρανε στα τυφλα
pournaras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 το είπα στην σπιτονοικοκυρά και μου είπε να προσέχω. τι να προσέχω? σιγά μην χρεωθώ εγώ τον ηλεκτρολόγο, είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά? να πάρω ασφάλεια με λιγότερα άμπερ? έχεις πολλή πλάκα! Αν η ασφαλεια ειναι 35Α,τοτε χωρις αναμενο τιποτε (εκτος απο κανενα φως), δε θα επρεπε να ζεσταινεται. Εκτος κι αν την εχεις βιδωσει στραβα, οποτε δεν πατανε καλα οι ακρες, η αν εχει τα αλλα προβληματα που σου ειπα, δηλαδη ειτε εχουν μαυρισει οι σιδερενενιες ακρες απο τη φωλια (οποτε δεν παταει καλα η ασφαλεια, εξου κι αμα την ξεβιδωνεις-ξαναβιδωνεις πιανει), ειτε καποια καλωδια εχουν χαλαρωσει. Γενικα το οτι ακους το τσιτσιρισματα στον πινακα, μου δειχνει κακη επαφη, ειτε της ασφαλειας με τις επαφες της φωλιας, ειτε καλωδιων μεσα στον πινακα. Λιγοτερα αμπερ, προφανως και οχι.
pavlinara Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 για 3η μέρα μπήκα σπίτι και δεν είχα ρεύμα, οπότε έπρεπε να ξεσφίξω και να ξανασφίξω το πράμα αυτό το άσπρο στην μέση (το θέμα μου παρεπιπτόντως είναι hot σαν την ασφάλεια μου)
Lucifer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Τα ηλεκτρολογικά φαίνεται να έχουν μπει ενώ ζούσε ο Τέσλα και δεν υπήρχε ακόμα Μαρούσι. Τι να πω. 8
pavlinara Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 ..... τώρα;; τώρα παρατήρησα ότι έχει και βρωμιά ο πίνακας.. ουπς!
Alxnks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 ..... τώρα;; τώρα παρατήρησα ότι έχει και βρωμιά ο πίνακας.. ουπς! αυτο δειχνει οτι εισαι κακη νοικοκυρα! με ενα ελαφρα νωπο χαρτακι/πανακι...παρε τη σκονη και τις βρωμιες. ελαφρα νωπο ειπα ε...μην παρεις λαστιχο ποτισματος για να τον πλυνεις! 1
freedubus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, λουλούδια θέλει ο πούτσος μας. 8
UpToDate_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 τώρα παρατήρησα ότι έχει και βρωμιά ο πίνακας.. ουπς! Λιγη μωρε.. κατι βιδουλες, κατι σκουριασμενα μεταλα, κατι αλατοπιπερα (μαλλον εψηνες με την καυτη ασφαλεια..) δε θα μπορουσα καν να το βλεπω ετσι...
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αν ζητήσει γυναίκα βοήθεια στο insomnia, έχεις μάνι μάνι βαρβάτο thread με πολλές σελίδες βλέπω! 1
pavlinara Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 τελικά αυτό συμβαίνει επειδή η ασφάλεια δεν κάνει καλή επαφή; αυτό μόνο και δεν θα σας ξαναενοχλήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα