Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή έβαλες μικρότερη ασφάλεια η χρειάζεται διαμοιρασμό φορτίων(όχι όλες οι γραμμές σε μια ασφάλεια)

Υποθέσεις κάνουμε..Διότι δεν ξέρουμε και την διάταξη του πίνακα..

Πες την ιδιοκτήτρια να φέρει έναν ειδικό καλύτερα..

μπορεί να χρειαστεί ανακατανομή φορτίων και πρόσθεση ασφαλειών..

Επεξ/σία από Superuser
Δημοσ.

όχι;;;

Η ασφάλεια μου είναι καυτή. Γιατί έτσι;Έκαψα το δάχτυλο μου.Θα ξανακαεί;

Να υποθεσω οτι εχεις πινακα σαν αυτο που εδειξε ο λεφτερ στην πρωτη σελιδα με την κεντρικη στρογγυλη ασφαλεια; Αυτη ειναι που καιει;

Αν ναι, τοτε συμβαινουν 2 περιπτωσεις. Ειτε βαλατε ασφαλεια μικροτερη σε αμπερ (το γραφει απ' εξω η καθε μια με μεγαλα γραμμα τα, πχ 35Α), οποτε ελεγξτε την παλια σε σχεση με την καινουρια, ειτε κατι δεν παταει σωστα. Η δεν παταει σωστα η ασφαλεια μεσα στη φωλια της (ή η φωλια εχει αρχισει και χαλαει, πιανει μαυριλα στις 2 ακρες της που παταει η ασφαλεια), η μεσα στον πινακα καποιες βιδες που συνδεουν τα καλωδια εχουν αρχισει να χαλαρωνουν, με αποτελεσμα να υπερφορτωνονται και να ζεσταινονται και παραλληλα να ζεσταινεται και η ασφαλεια.

Αυτα βεβαια, με κλειστα φορτια ε; Κλειστα καλοριφερ, θερμοσιφωνες, κουζινες κλπ. Αν τα εχεις εστω και 2 ανοικτα παραλληλα λογικο ειναι να ζεσταινεται.

• Like 1
Δημοσ.

η ασφάλεια είναι 35A και 600 volt.

σήμερα ξύπνησα και πάλι δεν είχα ρεύμα, έτσι το ξεβίδωσα και το ξαναβίδωσα. βαρέθηκα όλη την ώρα αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

καλά τι με λέτε τώρα; δοκίμασα τα πάντα και τα κατάφερα μόνη μου, ούτε άντρα θέλω ούτε τίποτα

σήμερα ξύπνησα και πάλι δεν είχα ρεύμα, έτσι το ξεβίδωσα και το ξαναβίδωσα. βαρέθηκα όλη την ώρα αυτό το πράγμα.

Γι' αυτό σου λέω, άσε το φεμινιστιλίκι για όταν θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έρχονται και κρύα, γιορτές, δυσκολίες κλπ. , θα γονατίσεις σε λέω. Προς το παρόν βρες ένα μαλάκα κορόιδο σύντροφο να του φορτώσεις μοιραστείτε το σκατό φορτίο για λίγο καιρό. Και μετά θα δεις πόσο γαμάτα θα γίνουν όλα, ούτε εκείνον θα έχεις ανάγκη πια, ούτε το ινσόμνια, θα είσαι ΠΑΟΥΕΡ ΓΚΕΡΛ,

με μια αχτίδα όπλο κι ασπίδα

πριγκίπισσα του φεγγαριού,

με καραβάκι σου την ελπίδα

(θα) εισαι EΣΥ η ΣΕΗΛΟΡΜΟΥΝ.

• Like 12
Δημοσ.

η ασφάλεια είναι 35A και 600 volt.

Εγώ λέω να φωνάξεις ένα ηλεκτρολόγο να ξεμπερδεύεις..Δεν είναι να παίζεις με τα ρεύματα.

• Like 3
Δημοσ.

το είπα στην σπιτονοικοκυρά και μου είπε να προσέχω. τι να προσέχω? σιγά μην χρεωθώ εγώ τον ηλεκτρολόγο, είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά?

να πάρω ασφάλεια με λιγότερα άμπερ?

Γι' αυτό σου λέω, άσε το φεμινιστιλίκι για όταν θα αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έρχονται και κρύα, γιορτές, δυσκολίες κλπ. , θα γονατίσεις σε λέω. Προς το παρόν βρες ένα μαλάκα κορόιδο σύντροφο να του φορτώσεις μοιραστείτε το σκατό φορτίο για λίγο καιρό. Και μετά θα δεις πόσο γαμάτα θα γίνουν όλα, ούτε εκείνον θα έχεις ανάγκη πια, ούτε το ινσόμνια, θα είσαι ΠΑΟΥΕΡ ΓΚΕΡΛ,

με μια αχτίδα όπλο κι ασπίδα

πριγκίπισσα του φεγγαριού,

με καραβάκι σου την ελπίδα

(θα) εισαι EΣΥ η ΣΕΗΛΟΡΜΟΥΝ.

έχεις πολλή πλάκα!

Δημοσ.

το είπα στην σπιτονοικοκυρά και μου είπε να προσέχω. τι να προσέχω? σιγά μην χρεωθώ εγώ τον ηλεκτρολόγο, είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά?

ναι ε; ε ρε ξυλο που θελουν καποιοι εξυπνακηδες ιδιοκτητες...και παρανομες εγκαταστασεις (δωμα χωρις αποδειξη ενοικιου, χωρις δικο του ρολοι κατα πως φαινεται...λογαριασμο θα σου βγαζει εκεινη ειπες κτλ) και δεν φερνουν ηλεκτρολογο και...να προσεχεις;!;!

εγω τι θα εκανα...θα την ξαναρωτουσα ευγενικα για ηλεκτρολογο κι αν μου ελεγε οχι, χαμογελωντας γλυκα θα ελεγα....τοτε θα αναγκαστω να φωναξω τη δεη να δουμε τι προβλημα υπαρχει στο ρολοι μου. υπαρχει δικο μου ρολοι ειπαμε ε; -_- δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα με τη δεη ε; :-)

λογικα μεσα στην επομενη ωρα (που λεει ο λογος) ο ηλεκτρολογος θα σου χτυπαει το κουδουνι ^_^

(δεν θελει να μαθει η σπιτονοικοκυρα τι προστιμο υπαρχει για τετοιες περιπτωσεις :rolleyes: )

• Like 2
Δημοσ.

Δεν θα το ανοιξει. Ειναι μεσο πιεσης προς την σπιτονοικοκυρα ωστε να πληρωσει αυτη τον ηλεκτρολογο φοβουμενη πως αν ερθει η ΔΕΗ θα καταλαβει και την παρανομια της.

Δημοσ.

απαγορευεται στον ηλεκτρολογο να ανοιγει το ρολοι της ΔΕΗ.

Δεν θα το ανοιξει. Ειναι μεσο πιεσης προς την σπιτονοικοκυρα ωστε να πληρωσει αυτη τον ηλεκτρολογο φοβουμενη πως αν ερθει η ΔΕΗ θα καταλαβει και την παρανομια της.

ετσι ακριβως....νομιζα οτι ηταν ευκολονοητο αυτο που εγραψα.

Δημοσ.

Γέλασες ε;

Το μόνο που κάνεις στο τοπικ είναι να γελάς,να βάζεις προτάσεις σε bold,και να είσαι εριστικός

Καμία ουσιαστική απάντηση...

Δεν χρειάζεται να σου αποδείξω κάτι,γιατί είσαι τόσο ανίδεος(και μόλις μου έγινες και αντιπαθής) που δεν αξίζει

Καλή επιτυχία με ότι ασχοληθείς στην ζωή σου,επειδή βλέπω ότι είσαι μικρός,αλλά κοίτα να αποβάλεις αυτό το υφάκι,γιατί, στην πραγματική ζωή θα σου γυρίσει μπούμερανγκ

Να σαι καλά και συ

Και ναί..οι ΔΔΕ σε μερικές περιπτώσεις κάνουν θόρυβο λόγω της ηλεκτρομαγνητικής λειτουργίας τους και της αντιστροφής του μαγνητικού πεδίου

Οκ φίλος ίσως να είμαι ανίδεος, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι δεν έχεις τις βάσεις της επιστήμης. Θένξ για τις συμβουλές, μάλλον είναι όπως τα λες. Apropos σε τι ακριβώς θές απάντηση; Στο αν η παυλίνα κατάφερε να αλλάξει σωστά την ασφάλεια;

γκουχου γκουχου...

τουλαχιστον εμεις στα 2 χρονια ξερουμε να κανουμε μια εγκατασταση σπιτιου...

εσυ ηλεκτρολογε του πολυτεχνειου στα 2 χρονια αμα σε βαζαν να συρματωσεις εγκατασταση και σου κολουσε η ατσαλινα σε καμια γωνια δεν θα ηξερες τι να κανεις...

Μπα μη νομίζεις και εγω μια σχολή της φούτσας έβγαλα, ήτοι ΤΕΙ. Αλλά αν νομίζεις ότι ηλεκτρολόγος=εγκαταστάτης, τότε ορθώς την υπογραφή σου την βάζεις το πολύ πολύ σε κανα παραστατικό τράπεζας ;-) Το γεγονός, βέβαια, ότι συγκρίνεις τον εαυτό σου με έναν ΠΕ απλά το αφήνω ασχολίαστο.

Δημοσ.

Αυτοί είστε οι ακαδημαϊκοί, όλο κλοκλο κι αυγό τίποτα. Ακόμα με πετρογκάζι ζει η παβλίνα κι εσείς τις μετράτε.

• Like 8
Δημοσ.

Αυτοί είστε οι ακαδημαϊκοί, όλο κλοκλο κι αυγό τίποτα. Ακόμα με πετρογκάζι ζει η παβλίνα κι εσείς τις μετράτε.

προκαλεις...μου ηρθε στο μυαλο ενα ''γνωμικο'' που λεγαμε μικροι και εκανε ριμα με τη λεξη πετρογκαζι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...