Pitsi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ένας φίλος, λόγω προβλήματος στα χέρια, χρειάζεται ένα όσο πιο μεγάλο τηλέφωνο γίνεται. Στην αρχή σκεφτήκαμε το Samsung Galaxy Note II με τις 5,5 ίντσες αλλά μετά είδα ότι υπάρχουν tablet, όπως το Samsung GALAXY Tab 2 σε 7 ή 10 ίντσες, που μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις. Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;
nikoskon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Οχι. Τα υπόλοιπα tablets της αγοράς είτε δεν κάνουν κλήσεις είτε είναι υποδεέστερα εκείνων που προανέφερες. Sent from my iPhone using Insomnia
Str Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 εκτος κι αν μπορείς να φέρεις από αγγλία το nexus7 με 3g... καλύτερο από όλα και σε τιμή νομίζω
haHa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αν παντως το θεμα ειναι τα μεγαλα εικονιδια για να τα παταει ευκολα, ψαξε και για καμμια εφαρμογη για ατομα με ειδικες αναγκες.
nikoskon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 εκτος κι αν μπορείς να φέρεις από αγγλία το nexus7 με 3g...καλύτερο από όλα και σε τιμή νομίζω Δε νομίζω πως υποστηρίζει κλήσεις. Η κάρτα sim που δέχεται ειναι μόνο για data, συνεπώς η μόνη κλήση που μπορεί να κάνει είναι μέσω 3rd party apps χρησιμοποιώντας VoIP. Κάτι το οποίο δεν αφορά τον ts. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα