black_widow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Αν το έχει γράψει ένα άτομο αυτό το πράγμα, παιδάκι ή ενήλικος, είναι για ψυχιατρείο φάση. Και χωρίς να 'μαι καν γραφολόγος. Είναι που δεν έχεις δει γράμματα μου ...Έχουν ένα κοινό σημείο πάντως, δεν μπορεί να βγάλει άκρη ο άλλος τι γράφω ( πολλές φορές ούτε εγώ ).
black_widow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Είσαι γιατρός; Nομίζω ότι είναι οι μόνοι που γράφουν πιο χάλια από εμένα , τι στο καλό κάνουν ειδικά μαθήματα που οι γιατροί μαθαίνουν να γράφουν με τέτοιο τρόπο που να τους καταλαβαίνουν μόνο οι φαρμακοποιοί ; Πάντως αυτά τα γράμματα της εικόνας είναι πολύ καλύτερα από τα δικά μου ( ιδιαίτερα ανησυχητικό αν είναι και γράμματα παιδιών ).Όταν έχω χρόνο προσπαθώ να τα στρογγυλεύω λίγο και να απέχουν μεταξύ τους ώστε να διαβάζονται, όταν γράφω βιαστικά είναι σαν γραμμές καρδιογραφήματος... Ευτυχώς έχει προχωρήσει η τεχνολογία και δε χρειάζεται να με δουλεύουν καθημερινά για τα γράμματα μου , στο ΤΕΙ μου τη λέγανε λίγο οι καθηγητές στις εξεταστικές αλλά εντάξει ... Άσχετο με το θέμα , να επανέλθουμε. Για το θέμα δε θέλω να σχολιάσω γιατί θα είμαι σύντομα σε αυτούς που θα τους κόψουν το ρεύμα ( θα είναι η δεύτερη φορά ).Ωραία που θα περάσουμε...
tehAllantin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Nομίζω ότι είναι οι μόνοι που γράφουν πιο χάλια από εμένα , τι στο καλό κάνουν ειδικά μαθήματα που οι γιατροί μαθαίνουν να γράφουν με τέτοιο τρόπο που να τους καταλαβαίνουν μόνο οι φαρμακοποιοί ; Γιατί δεν μου κάθεται καθόλου καλά συντακτικά; (οι φαρμακοποιοί θαρρώ πως κάνουν ειδικά μαθήματα κατανόησης της γραφής των γιατρών. Ιατρική Β. ) Εμένα πάντως το κειμενάκι μου φαίνεται fake and gay (δεν εννοώ εσένα τοκσομαν!)
slipknot Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Μπα, το πρώτο μισό "περνάει" για παιδί. Μετά ο γραφικός χαρακτήρας αλλάζει.
kage Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 κοφτε το.απλα κοφτε το.οι πατεραδες μας και οι παππουδες μας ζησαν χειροτερα και τα καταφεραν ζουσαν σε χωραφια και επαρχια οι περισσοτεροι τοτε, οποτε μπορουσαν να κανουν αρκετες αγροτικες δουλειες ωστε να μην πεινανε...Αν αυτο θα ειναι η λυση?μπορει... Στον δενδροποταμο ειναι κυριως τσιγαννοι,γυφτοι και drugs φαση?αν πουλαγαν θα ειχαν αναγκη να χρωστανε?
gatokoritso Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Είναι που δεν έχεις δει γράμματα μου ...Έχουν ένα κοινό σημείο πάντως, δεν μπορεί να βγάλει άκρη ο άλλος τι γράφω ( πολλές φορές ούτε εγώ ). χειροτερα απο τα δικα μου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ.μαλιστα και τωρα που δεν γραφω συχνα καταντανε να ειναι κατι περιεργες γραμμες.. ζουσαν σε χωραφια και επαρχια οι περισσοτεροι τοτε, οποτε μπορουσαν να κανουν αρκετες αγροτικες δουλειες ωστε να μην πεινανε...Αν αυτο θα ειναι η λυση?μπορει... ειναι αλλα καλομαθαμε με τους ξενους στα χωραφια τοσα χρονια..
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Κλασικη γραφικη περιπτωση του fb και που ασχολουμαστε πολυ ειναι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα