GoldKingston Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σκεφτομαι εδω και αρκετο καιρο να παρω την GIGABYTE F2A85X-UP4 & AMD A10 5800K 260ευρώ αλλα περιμενω περισσοτερες αξιολογησεις ελπιζωντας να μην ανεβασουνε τις τιμες οσο περιμενω . θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας . Επισης να αναφερω οτι απο εξωτερικο τα εχω βρει με 230 ευρω αυτα τα δυο και δεν ξερω τι να κανω .ναι μεν ειναι ποιο φθηνα εξοδα αποστολης δεν θα εχω αλλα απο θεμα εγγυησης νομιζω εχουν 2 χρονια εγγυηση το καθενα ενω απο το πλαισιο εχουν 3 χρόνια.Επισης ετσι δεν βοηθαω τα ελληνικα καταστηματα αλλα απο την αλλη γλιτωνο τα 30 ευρω που μπορω να τα δοσω σε SSD & HDD που θελω να παρω Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2012 από GoldKingston
subject 12 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 καλησπέρα κ απο μένα.. GoldKingston εισαι στο μυαλό μου καθώς κ εγώ ( αν κάποτε πληρωθώ ) σκέφτομε για Α10 αλλα με Asrock FM2A85X Extreme4 MOBO και θα ήθελα κ εγώ κάπια αξιολόγιση.. πάντως κάπου μέσα στο forum διάβασα οτι η vga είναι παρόμια με τη 630 τις nvidia και η cpu στιν ουσία ενας fx τετραπύρινος xωρίς vga... αυτά αν σε βοηθουν καπως... Α! ξεχασα να συμπληρωσω οτι mobo και cpu τα βρήκα 206 ευρω απο visionstudio και οι mobo άν και ίδιο chipset δέν βλέπω ιδιέτερες διαφορές..
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 H igpu του 5800κ ειναι σαν nv 630 οπως λεει ο subject 12 και σε αρκετες περιπτωσεις φτανει την 640.
GoldKingston Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 για ποια 630 nvidia λέτε οτι φτάνει επιδοσεις γιατι δεν ειμαι πολυ ψαγμενος στις καρτες γραφικων Από εξωτερικο τα βρεικα AMD A10 5800K & Gigabyte GA-F2A85X-UP4 A85X σε αναλογία ευρω με 226 +3 χρονια εγγυηση απο την AMD για την μητρικη δεν ξερω απο που θα ειναι η εγγυηση. Εχω συγγενεια απο Αγγλια και γλυτωνο τα εξοδα αποστολης αλλα σε περιπτωση που χρειαστη να τα στηλω θα εχω επιστροφη σε 5 ημερες max.? Γιατι αν το παρω απο πλαισιο και κοντα ειμαι και συνηθως κανει αντικατασταση γρηγορα .Απο πλαισιο 260 ευρω + 3 χρονια εγγυηση πλαισιου .Ναι μεν δεν θα βοηθαω ενα ελληνικο καταστημα αλλα απο την αλλη εχουν βγαλει την Ελλαδα η ποιο ακριβη χωρα περι τεχνολογιας στην Ευρωπη (εχω βρει πραγματα που ειναι και ποιο φθηνα ) Συγγνώμη για το εκτος θεματος αλλα συμπληρωσα λιγο παραπανω το θεμα
subject 12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 συγκεκριμένα για πιά 630 δέν ξέρω, αλλα όλες ίδιες πανω κάτω είναι .. για +- 2 fps δέν είναι θέμα... τώρα όσον αφορά αγορά απο εξοτερικό δέν έχω κάπια εμπιρία.. απλά βρίκα τα παραπάνω απο visionstudio σχετικά φθινά και λέω να το ρισκάρω, άν και βλέπω κάτι σκαμπανεβάσματα στις τιμές τους και ακούω διάφορα για διαθεσιμότιτες......
orck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Φιλε μου δεν ξερω μπορει να εχεις δικιο. Αυτοι που εχουν τα εκατομυρια πονταρουν οτι θα φαλιρισει η χωρα και κανουν ενεργειες για να συμβει αυτο. Και εσυ και εγω σκεφτομαστε με τα 200€ μας να δωσουμε το κερδος στο Ελληνικο καταστημα. Παρε απο οπου σε συμφαιρει καλυτερα, το κρατος θα στα παρει μεσω του μισθου σου ετσι και αλλιως.
panosem Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Το visionstudio που πηρα τροφοδοτικα, γραφικων, ηχεια, καμερα ηταν μια χαρα και σε εξυπηρετηση και σε τιμες.
Millennium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 +1 στον απο πανω αν και καλο ειναι να χουμε υποψην και αλλα ελληνικα μικρα μαγαζια.
GoldKingston Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2012 τελικα θα τα παραγγηλω απο πλαισιο και ας ειναι ποιο ακριβα. Σε ελληνικο μαγαζι θα τα δοσω και θα βοηθησω στα οικονομικα ακομα και 30 ευρω ακριβοτερα που ειναι .Απο vision studio τα συγκεκριμενα δεν ειναι ποιο φθηνα απο πλαισιο και αν θα ητανε τοτε μαζι με τα εξοδα αποστολης θα πηγαινανε οσο τα εχει το πλαισιο. Ελπιζω να με καλυψουνε για αρκετα χρονια ακομα τουλαχιστον η μητρικη με FM2 να υπαρχει το socket σε 3 χρονια ετσι ωστε ΑΝΝΝ χρειαστη να παρω αλλο επεξεργαστη.
orck Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Υπολογιζεις οτι θα υπαρχει εν ενεργεια ακομη η πλατφορμα μετα απο 3 χρονια; Δυσκολο, ελπιζω να εχουν προχωρησει μπροστα. Και ας αγορασουμε νεο υπολογιστη σε 3 χρονια.
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 3 χρονια ειναι πολυ αλλα η amd συνηθιζει να κραταει τα sockets καιρο.Οπωτε ποτε δε ξερεις.
GoldKingston Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 εστω σε 2 χρονια για ποιο λογο να μην υπαρχει ακομα FM2 socket ? γυρω στους 7 εχει μεχρι στιγμης FM2 νομιζω. απο θεμα την μητρικη εχω αγορασει μονο τις corsair vengeance 2x4GB θα μπορω καποια στιγμη να αγορασω αλλο 1 ζευγαρι ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα ? και επισης για OC ειναι ενταξει με την μαμα ψυκτρα θα κανει δουλεια ? Εχω διαβασει σε ξενα site οτι δεν ειναι καλη και θα χρειαστη αλλη (Καποια στιγμη θα αγορασω μια αναλογα με τις θερμοκρασιες και τον θορυβο ) και επισης σκεφτομαι να αγορασω και fun controller NZTX με 30 ευρω για 6 ανεμιστηρες ειναι καλα για ρυθμιση στροφων με ποτενσιομετρο
Millennium Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2012 Για oc παρε μια φτηνη after market οταν μπορεσεις.Με την stock κλοκαρει αλλα ζεσταινεται και κανει θορυβο.
GoldKingston Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 ακομα και με 40 ευρω βρισκω καποια καλη για oc χωρις να κανει θορυβο συνεχεια ?σιγουρα καλυτερη απο την stock αλλα να τα αξιζει τα λεφτα της . αυτες που γραφουνε για FM1 ειναι και για FM2 ? επειδη δεν εχουνε βγει αρκετες για FM2 μεχρι στιγμης καλα μεχρι να την αγορασω κιολας θα εχουνε βγει αρκετες σιγουρα απλα για να ξερω αν ισχυει αυτο που ρωτησα .
Millennium Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2012 Και με 20-30 ευρω εχει ησυχες AM.Κοιτα τις κλασσικες true spirit 120,hyper 212 αν χωρανε στο κουτι σου..Fm1-FM2 εχουν ιδιες τρυπες και brackets απο οτι ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα