Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα στο forum,

Πριν από λίγο καιρό έχοντας πάει στον γερμανό για να επωφεληθώ της προσφοράς που είχανε για τα what's up κινητά. Έκανα λοιπόν και μια σύνδεση On the go με στικάκι και μηνιαίο πάγιο από 25ευρώ σε ~9ευρώ.(5GB) Όμως δεν υπέγραψα τίποτα. Χθες πήγα από τον γερμανό και ζήτησα ένα αντίγραφό του συμβολαίου που είχα κάνει προφορικός.

Μου είπανε ότι άμα διακόψω πριν το 12μηνο την σύνδεση μου θα πρέπει να πληρώσω 30ευρώ ως το αντίτιμο για το στικάκι. Εγώ όμως δεν έχω υπογράψει τίποτα τέτοιο και γενικά δεν έχω υπογράψει.

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση;

Δημοσ.

Αλήτες...Εμένα μου είπαν έλα πάρε κινητό με επιδότιση και μετά απο καιρό όταν έκανα διακοπή μου το χρέωσαν!Τι περιμένεις απο ένα κατάστημα με το όνομα Γερμανός;Αυτή η λέξη σημαίνει "θέλουμε να σου πάρουμε τα λεφτά παλιο κορόιδο που νόμιζεις πως θα κάνουμε και προσφορά για δικό σου συμφέρον".

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα δεν εννοείτε φίλε @Superuser όταν δεν έχει υπογραφεί και έχει γραφεί. Είναι σαν να μου λες δεν χρειάζεται νόμος γιατί εννοείτε. Δεν μπορούμε π.χ. να σκοτώνουμε. Εννοείτε.

Δημοσ.

Με παρεξήγησες φίλε μου

Μίλησα για την περίπτωση του laikos123..

Όσο για την δική σου,για να σου κάνουν το υποτιθέμενο συμβόλαιο,κάποια στοιχεία πρέπει να έδωσες

Το πόσο νομικά σωστό είναι δεν το ξέρω

Ίσως δεν είναι καν συμβόλαιο..

Αν μπορεί κάποιος νομικός να απαντήσει,καλώς..εκτός αν έχεις κάποιον γνωστό να σε συμβουλέψει

Δημοσ.

Ωχ συγγνώμη δεν το κατάλαβα.

Δεν πάω να τους κάνω κομπίνα, απλά ρωτάω από περιέργεια.

Αλλιώς θα έπαιρνα δικηγόρο :-)

Και βέβαια έδωσα στοιχεία, ταυτότητες κτλ πράματα. Αλλά περίεργο μου φαίνεται..να μην ήθελαν και υπογραφή.

Δημοσ.

εμενα μου φαινεται οτι τα θελουμε ολα δικα μας.

αν για καποιο λογο δεν θες την προσφορα,οκ,πηγαινε διεκοψε την αφου δεν εχεις υπογραψη.

αλλα εξαρχης γιατι την εκανες?

Δημοσ.

Φίλε Nikosgiann δες παρακαλώ την παραπάνω απάντησή μου. Δεν πάω να τους κάνω τίποτα.

Αν μπορώ τελικά και ήθελα να τους την κάνω θα έπαιρνα τελικά δωρεάν ένα στικάκι 3g...

Επίσης μπορεί να μην είχα ξαφνικά να πληρώσω ή δεν ξέρω και εγώ τι.

Δεν ξέρεις ο άλλος, τι που πως πότε και γιατί..

Δημοσ.

Αυτό που υποψιάζομαι είναι με κάποιον τρόπο, πχ παλιό σου συμβόλαιο στην Cosmote, να είχαν αποθηκεύσει ψηφιακά την υπογραφή σου και να χρησιμοποίησαν αυτή για να ξεκινήσουν το νέο σου συμβόλαιο.

´Η χρησιμοποίησαν την ταυτότητά σου, και σκάναραν την υπογραφή που έχεις πάνω σ'αυτήν. Σίγουρα έβγαλαν φωτοτυπία της ταυτότητας, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Ναι έχουνε βγάλει. Και πάλι όμως δεν πρέπει εγώ να συμφωνήσω με τους όρους υπογράφοντας;

Συμφώνησες την ώρα που σου έκαναν το συμβόλαιο. Οπως είπα, μάλλον χρησιμοποίησαν την υπογραφή σου είτε την είχαν ψηφιακά αποθηκευμένη, είτε από την ταυτότητα. Και από την στιγμή που άρχισες να χρησιμοποιείς την υπηρεσία και να σερφάρεις, είναι καλυμμένοι.

Δημοσ.

Εχει καποιος λινκ με την προσφορα? 9ευρω τα 5 gb για ενα χρονο? Δε το βρισκω...

Καπου το χε παρει και μενα το μάτι μου αυτό αλλά το λινκ δε το βρισκω.

Μονο αυτό βρήκα(κατω κάτω το student με 12,5ευρω) http://www.cosmote.g...Mobile_Internet

Μιας και εισαι φοιτητής γιατι δε κοιτάς στο διοδος για προσφορες..όλο και κάτι θα παιζει...

Πχ http://www.vodafone.gr/portal/university-mobile-internet?utm_source=EDET&utm_medium=Banner&utm_campaign=UMB

4,74euro τα 4gb

• Like 1
Δημοσ.

αν παρεις επιδοτηση στην ουσια εχεις υπογραψει το προηγουμενο συμβολαιο που το αναφερει...δεν θελει ξανα συμβολαια.

τωρα αν κανεις 1η φορα μεσω τηλ.. κατα 99% αν δεν στο φερει στο σπιτι να το υπογραψεις κανεις οτι θες.

Δημοσ.

Αυτό που υποψιάζομαι είναι με κάποιον τρόπο, πχ παλιό σου συμβόλαιο στην Cosmote, να είχαν αποθηκεύσει ψηφιακά την υπογραφή σου και να χρησιμοποίησαν αυτή για να ξεκινήσουν το νέο σου συμβόλαιο.

´Η χρησιμοποίησαν την ταυτότητά σου, και σκάναραν την υπογραφή που έχεις πάνω σ'αυτήν. Σίγουρα έβγαλαν φωτοτυπία της ταυτότητας, έτσι δεν είναι;

Κατανοείς ότι αυτό είναι παράνομο; Και τους τραβάς στα δικαστήρια για πλαστογραφία και αποζημειώσεις......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...