giorkarapas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα μια ερώτηση μόνο θέλω να οριστικοποιήσω τη δήλωση του 2010, έτος κατά το οποίο δεν υπάρχει κανένα ακίνητο έτσι ώστε να μπορέσω να συμπληρώσω το 2011.. όμως όταν πατάω στο "οριστική υποβολή δήλωσης Ε9" μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν έχετε κάνει καμία ενέργεια στη δήλωση. Πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μία ενέργεια ώστε να την υποβάλετε οριστικά. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? μου έχει σπάσει τα νεύρα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Dannie Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 καλησπέρα μια ερώτηση μόνο θέλω να οριστικοποιήσω τη δήλωση του 2010, έτος κατά το οποίο δεν υπάρχει κανένα ακίνητο έτσι ώστε να μπορέσω να συμπληρώσω το 2011.. όμως όταν πατάω στο "οριστική υποβολή δήλωσης Ε9" μου βγάζει το εξής μήνυμα: Δεν έχετε κάνει καμία ενέργεια στη δήλωση. Πρέπει να κάνετε τουλάχιστον μία ενέργεια ώστε να την υποβάλετε οριστικά. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? μου έχει σπάσει τα νεύρα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Κανονικα μπαινοντας στο Ε9 θα επρεπε να ανοιγει στο κεντρο ενα μικρο παραθυρο που να γραφει ενα ναι η οχι(που θα πρεπει να πατησεις αν συμφωνεις η οχι σε καποια μεταβολη της περιουσιακης καταστασης στο αναλογο ετος...οποτε φτανοντας στο φετινο δηλαδη για καποια μεταβολη μεσα στο 2011 να την δηλωσεις...). Νομιζω ληγει η υποβολη τελους του μηνα!
slvsnt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 να ρωτήσω κάτι κι εγώ για να μην την πατήσω. ελπίζω να μην την πάτησα ήδη. E9 ποίοι έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν; συγκεκριμένα η περίπτωση μου: πέρυσι πέθανε ο πατέρας μου και κληρονόμησα μαζί με τη μάνα μου και τον αδελφό ένα σπίτι, ένα οικόπεδο κι ένα χωράφι. πρέπει τώρα και οι 3 να υποβάλλουμε Ε9; εγώ κάνω κανονικά φορολογική δήλωση, η μάνα μου το ίδιο και μόνο ο αδελφός δεν κάνει επειδή είναι φοιτητής.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Topic starter γνωρίζεις ότι η προθεσμία για οριστικοποίηση του 2010 έληξε 28/11 πριν λίγες ώρες δηλαδή.
Dannie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 να ρωτήσω κάτι κι εγώ για να μην την πατήσω. ελπίζω να μην την πάτησα ήδη. E9 ποίοι έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν; συγκεκριμένα η περίπτωση μου: πέρυσι πέθανε ο πατέρας μου και κληρονόμησα μαζί με τη μάνα μου και τον αδελφό ένα σπίτι, ένα οικόπεδο κι ένα χωράφι. πρέπει τώρα και οι 3 να υποβάλλουμε Ε9; εγώ κάνω κανονικά φορολογική δήλωση, η μάνα μου το ίδιο και μόνο ο αδελφός δεν κάνει επειδή είναι φοιτητής. Οποιος μεσα στο 2011(απο Ιανουαριο μεχρι τελος Δεκεμβριου) εχει μεταβολη περιουσιακης καταστασης ειναι υποχρεωμενος να υποβαλλει Ε9. Λογικα θα επρεπε και οι 3 να εχετε κανει αποδοχη κληρονομιας και εφοσων εχετε μεταβολη περιουσιακης καταστασης ΜΕΣΑ στο 2011 να υποβαλλετε Ε9!
slvsnt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 τελικά πέρασα από το λογιστή και μου είπε ότι δε χρειάζεται και θα γίνει την επόμενη χρονιά. η αποδοχή κληρονομιάς έγινε μέσα στο 2012 (καλοκαίρι). ελπίζω να είχε δίκιο. δηλαδή υποβάλλεις Ε9 την επόμενη χρονιά από τότε που έχει γίνει κάποια αλλαγή στην περιουσιακή σου κατάσταση;
Dannie Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 τελικά πέρασα από το λογιστή και μου είπε ότι δε χρειάζεται και θα γίνει την επόμενη χρονιά. η αποδοχή κληρονομιάς έγινε μέσα στο 2012 (καλοκαίρι). ελπίζω να είχε δίκιο. δηλαδή υποβάλλεις Ε9 την επόμενη χρονιά από τότε που έχει γίνει κάποια αλλαγή στην περιουσιακή σου κατάσταση; Σωστα σου ειπε. Οτι μεταβολη γινεται μεσα στο 2012 θα δηλωθει το 2013(φετος γραφουμε οτι μεταβολη εγινε μεσα στο 2011).
hammerd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 παιδια ξερει κανενας το ακριβες link για να κανω E9 για το 2012 ? παω εδω αλλα μου βγαζει οτι και καλα κανω ενεργειες για το 2011 ! https://login.gsis.g...pages/login.jsp Και για οσους δεν εχουν κανει ακομα εχει παρει παραταση μεχρι το τελος του χρονου.. http://www.newsbeast...upovoli-tou-e9/
Dannie Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 παιδια ξερει κανενας το ακριβες link για να κανω E9 για το 2012 ? παω εδω αλλα μου βγαζει οτι και καλα κανω ενεργειες για το 2011 ! https://login.gsis.g...pages/login.jsp Και για οσους δεν εχουν κανει ακομα εχει παρει παραταση μεχρι το τελος του χρονου.. http://www.newsbeast...upovoli-tou-e9/ Στο πρωτο λινκ ετσι και αλλιως δεν μπορουμε να μπουμε να δουμε.... αλλα αν καταλαβα τι σου βγαζει θα ειναι το εξης.. για να κανεις το Ε9 του 2012 πρεπει να οριστικοποιησεις του 2011(αν δεν το εχεις κανει που δεν σημαινει τιποτα απλως οριστικοποιεις οτι η περουσιακη σου κατασταση μεσα σε ολο το 2010 δεν ειχε καμια μεταβολη και παραμενει οπως ηταν το 2009...δηλαδη δεν μπορεις να πηδας χρονιες χωρις να γραφεις αν αλλαξε κατι στην περουσιακη σου κατασταση.Το ιδιο και και σε εμενα βγηκε ενα πινακακι για το 2011 το οριστικοποιησα και πηγα μετα στο 2012 και εκανα τις εγγραφες που ηθελα).
hammerd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 χωρις να κανω καμια ενεργεια και νεα εγγραφη, πατησα οριστικοποιηση και μου πεταει σφαλμα πρεπει να κανετε τουλαχιστον μια ενεργεια ! πολυ lol ομως... καμια ιδεα ?
Dannie Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 χωρις να κανω καμια ενεργεια και νεα εγγραφη, πατησα οριστικοποιηση και μου πεταει σφαλμα πρεπει να κανετε τουλαχιστον μια ενεργεια ! πολυ lol ομως... καμια ιδεα ? Παραξενο. Δοκιμασε να δεις την περιουσιακη κατασταση σου(2010-2011 δηλαδη μηπως θελουν να ελεγξεις πρωτα τι εχεις γραψει τα προηγουμενα χρονια πριν απλα πατησεις οριστικοποιηση) και ΜΕΤΑ πατα οριστικοποιηση. Αν δεν γινει κατι παρε τηλ 210 4802552 2131332552 (ειναι τα τηλεφωνα της ΓΓΠΣ και ρωτα τους τι προβλημα εχεις και τι μπορεις να κανεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα