Προς το περιεχόμενο

Cooler Master notepal u3 απο Public με 23,99Ε


xristoslet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρομερή βάση απλά....Δε θυμάμαι πόσο την είχα πάρει αλλά είναι μακράν η καλύτερη επιλογή που έκανα σε βάση. Την έχω ένα χρόνο τώρα σε λάπτοπ 3ετίας και παίζω games για ώρες χωρίς να ανεβαίνει η θερμοκρασία ιδιαίτερα.Τεράστια διαφορά σε σχέση με άλλες βάσεις,καθώς προσαρμόζεις εσύ τους ανεμιστήρες όπως θές ανάλογα με το λάπτοπ σου ενώ ρυθμίζεις και τις στροφές των ανεμιστήρων. Την έχω σε 15,4" λάπτοπ και είναι κομπλέ, άσχετα αν λέει για 19άρια. Την προτείνω με 1000 ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ τις καλυτερες που υπαρχουν... ποιοτικη και οι ρυθμιζομενοι ανεμιστηρες της πραγματικα αθορυβοι στις μεγιστες στροφες.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι τα ποδαρακια του dell μου δεν πεφτουν και τα 2 (δεξι-αριστερο) πανω στις λαστιχιενιες βασεις που εχει με αποτελεσμα να τις τραβαω πιο εξω και να εξεχουν για να πατησουν και τα 2 ποδαρακια πανω στο αλουμινιο.Εχει και ιμαντα μεταφορας του λαπτοπ μαζι με την βαση,τοποθετοντας το απο κατω.Και αν αλλαξεις λαπτοπ,ρυθμιζεις σε διαφορετικη θεση τους ανεμιστηρες αναλογα το που εχουν τις γριλιες εξαερισμου στην βαση τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η U3 τα σπάει!...Το μεγάλο πλεονέκτημα ότι βάζεις τον κάθε ανεμιστήρα σε όποια θέση θες (CPU/HDD οπωσδήποτε) και πετυχαίνεις καλύτερη λειτουργία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...